Grymt pass

Tecken på att jag körde ett grymt armpass igår: Jag har världens träningvärk i biceps, vilket inte händer ofta. Känns bra men ändå inte. Det är ju inte kul att ha ont men nu vet jag ju att jag har kört ett bra pass =o)

Trött som jag är så sitter jag ändå uppe. Kollar på Scrubs nu. Ska sova när det är slut men borde sova för länge sen. Tur att jag har sovmorgon imorgon. Men har en känsla av att Hazel kommer väcka mig tidigt bara för det...

Jaja... godnatt på er!!

Tar sovmorgon

Imorgon hade jag från början tänkt att träna två pass igen precis som idag. Styrketräning på morgonen och spinning på kvällen. Men eftersom jag tränade bröst dag så har jag bara axlarna att träna imorgon och det känns lite onödigt att åka dit bara för det. Så jag tränar axlarna precis innan spinningen istället så tar jag sovmorgon imorgon. Känner att jag behöver sova ut en dag. Har vart och är så jäkla trött idag. Ska ju upp tidigt på torsdag också så det är lika bra att inte hamna efter med sömnen. Plus att jag har en viktig grej att ta tag i imorgon. Har skjutit på det länge nog nu...

Dagens andra träningspass

♦ 45 min "Dans"

Fy sjutton vad svetten rann. Och det är så jäkla kul att dansa. Men jag kan säga att jag inte är det minsta sexig. Haha. Trodde jag var bra på att dansa men icke. Ser ut som en stel pinne. Och det är när jag slappnar av. Hahaha!!! Jaja, övning ger färdighet och huvudsaken är att jag svettas och bränner kalorier =o)

Nu ligger jag nyduschad i sängen med en smoothie gjord på mild vaniljyoghurt, banan och björnbär och väntar på att Den rätte för rosing ska börja. Det är ju final ikväll. Jag tror hon väljer Hugo. Det hade jag gjort fast det är lammkött ;o)


Trötter

Fy vad trött jag blev. Var uppe rätt sent igår och så upp idag klockan halv 8 för att åka och träna. La mig för att sova en stund men det gick inte att somna. Piggnar väl till sen när jag står och skakar rumpa på kvällens dans-pass på gymmet ;o)

Dagens första träningspass

♦ 30 min "core"
♦ Rygg
♦ Bröst
♦ Mage

Hade tid över så jag körde bröst idag också. Bänkade lite och det kändes jäkligt bra. Dock bara 30 kg men som sagt, vill inte lägga på mer när jag är ensam. Men kommer ju kunna öka även där ju starkare jag blir.
Kändes jäkligt bra i ryggen och magen har fått sig en rejäl omgång idag.

Tog dom där bilderna jag nämnde innan jag åkte till gymmet, men jag tänker inte visa dom. Haha. Jag var inte så "grov" som jag kände mig i morse. Ser ut som en sticka snarare. Fan!

Nu ska jag slänga ihop lite lunch. Mamma står och stampar och vill åka iväg så bäst jag skyndar mig =o)

Älskar spegeln idag


Idag är det en sån där bra spegel-dag. Och jag menar inte smal-dag. Jag pratar biff-dag. Jag undrar om jag verkligen ser biffig ut eller om det är psyket som spökar? För vissa dagar ser jag biffig ut och andra dagar tycker jag att jag inte har några muskler alls...
Ska åka till gymmet straxt men tänkte ta en bild sen när jag kommer hem för att se om jag är så "stor" som jag känner mig idag, hihi.

Rygg och mage ska tränas idag. Härligt härligt =o)
Hörs sen då!

Matdagbok

Jag tänkte att jag skulle skriva matdagbok under en vecka för att se vad jag egentligen äter. Jag äter ju defenitivt inte som jag borde. Och jag äter alldeles för mycket mackor. Idag har jag ätit mackor vid tre tillfällen. Det är enkelt och går fort när magen börjar knorra. Men 9 mackor på en dag? Det är typ en halv limpa. Du är vad du äter nästa?!
Nej, dåliga matvanor och träning går inte ihop!

Hantelproblem

None

Idag tränade jag för första gången med 11 kilos hanteln. Har dragit på det länge då jag inte "vågat" använda dom stora hantlarna än helt enkelt för att jag vart rädd för att jag inte ska orka. Där går jag fram och tar en hantel och så är den för tung och jag måste lägga tillbaka den. Pinsamt som fan. Eller? Egentligen är det ju inte det. Bara jag som är extremt löjlig. Och 11 kg istället för 10 är ju knappt någon skillnad alls. Men nu har jag i alla fall tagit steget. Nu är problemet att nästa vikt efter 11 kg är 14 kg. Det finns ingen däremellan. Så dumt. Vad ska man då göra när 11 kg är för lite men 14 för mycket? Visst går det att träna samma muskler på andra sätt. T.ex. i kabeln, men det är inte samma sak ändå. Och jag gillar att träna med hantlar.
Ja jag kan ju inte göra så mycket åt det här "problemet" jag har. Ville bara beklaga mig lite.... =o)

Dagens träning


Yes, vågade...

7a03c6460e46765b29d022181611b83d.png

Yes, vågade mig på 11 kilos hanteln idag :-)


Godmorgon!!

Solen skiner och jag har varit ute på en timmes promenad med Hazel. Vilken härlig start på den nya veckan! Det var riktigt skönt i solen men det blåser rätt kallt på dom öppna fälten...

Nu har jag tryckt i mig en stor frukost och laddar för gymmet som jag ska till om en timme. Är riktigt peppad för träning nu =o)

Kvällens tankar om träningen

Snart dags att hoppa i säng. Har haft en lugn och skön helg och kroppen har fått återhämtat sig till nästa veckas hårda träning. Skippade som sagt träningen idag men jag har ändå hunnit med 4 pass den här veckan.
Men nästa vecka är det dags att höjja snittet lite. 8 pass är inplanerade och jag ska se till att våga mig på dom tyngre vikterna också. Jag måste också sluta fjöla och börja träna på riktigt. Jag har ju kunskapen och vet hur man ska träna för att nå de resultaten jag vill ha. Men jag är lite lat och ofokuserad vilket innebär att det kommer ta längre tid att nå resultat om jag inte börjar skärpa mig. Så nu är det slut på meserierna. Dags att ta detta på allvar nu.

Hope and glory som ballad

Jag gillade inte Måns Zelmerlövs bidrag i melodifestivalen särskilt mycket. Men den här versionen av låten är ju mycket bättre. Varför är det inte den här som är originalet för?


Träning för hunden

Bestämde mig för att ha vilodag idag med. Har tränat hunden istället. Den minsta hunden (min hund) Hazel a.k.a Kissekatten som är 1 år är hopplös när det gäller att bete sig och hon är speciellt hopplös när våra andra två hundar är med. Då är det tävling som gäller. Så jag brukar ta med henne ut ensam för att träna lite i lugn och ro utan dom andra. Hon är jätteduktig på att komma så fort jag visslar när hon är lös utan koppel. Och hon börjar bli riktigt duktig på att gå fot. Men så fort det kommer någon annan gående ska hon skälla och springa fram och visa hur tuff hon är. Hopplös!
Men jag ger inte upp. En dag ska hon vara världens lydigaste hund =o)

1-års åldern är ju riktiga trotsåldern också så det är extra jobbigt nu med henne. Hon kan vara riktigt envis och vägra att lyssna på vad man säger. Hon kan stå och blänga tillbaka precis som att "vad vill du?". Men hon ska allt veta att det är matte som bestämmer =o)


Söt men trotsig


Nästa veckas träningsplanering


Har inte gjort någon planering på några veckor, men nästa vecka behöver jag verkligen en. Och jag MÅSTE verkligen skärpa till mig när det gäller konditionsträningen. Inge mer fusk nu!

Fotbollskväll


Har tittat på fotbollsmatchen ikväll mellan Sverige - Portugal. Riktigt slö match ifrån Sveriges sida. Alldeles för mycket tid i svenskt målområde och få chanser på mål. Matchens hjälte var helt klart Isaksson som räddade otroligt många farliga situationer i mål ikväll. Och sen var Majstorovic riktigt bra ute på plan. Resten var ju katastrof. Shape up till nästa match säger jag bara.

Nu ska jag sova. Och glöm inte ställa om klockan inatt =o)
Godnatt!!!

Kladdkaka a lá Marie


Hur god ser inte den här ut då? Jag kan säga att den var gudomligt god. Måste vara den godaste kladdkaka jag nånsin har gjort och jag har gjort många i mina dar.
Kan man tacka de tre bageriåren för detta? Nåt snappade man tydligen upp i alla fall ;o)

Kvällens middag


Skär kycklingfiléer i småbitar som du sen steker och pepprar. Sen hackar du paprika och skivar rödlök som också ska stekas (för sig med kyckligen). Sen slänger man tillbaka kycklingen i pannan och rör ner Creme Bonjour Cuisine med smak av scharlottenlök och gräslök. Häll i lite matlagningsgrädde om du vill ha mer sås. Servera med tagliatelle. Busenkelt. En rätt som går fort och smakar riktigt gott. Vad mer kan man begära en lördagkväll?
Såsen kanske inte är den nyttigaste men vadå, det är ju lördag ;o)

Nu ska jag slänga ihop en kladdkaka =oP

Träningsvärk

Fy vilken träningsvärk jag har idag i bröstmusklerna och i ryggen. Måste se till att stretcha ordentligt flera gånger idag så musklerna mjukas upp. Jag hatar att ha träningsvärk. Det finna dock ett ställer jag vill ha tärningsvärk i men aldrig får och det är magen. Hur hårt jag än tränar magen så känns det inte. Men resultat får jag ändå så det är ju huvudsaken ;o) 

Ska jag eller ej?

Godmorgon alla!!!

Har lite beslutsångest. Vet inte om jag ska till gymmet idag eller inte. Det jag väljer emellan är att springa på bandet idag eller cirkeln imorgon. Lutar ju så klart mer åt cirkeln då jag, som ni vet, hatar att springa. Men cirkeln innehåller konditionsträning den med. Okej, det  avgjorde. Det blir cirkeln imorgon. Haha! Snabba beslut ;o)

Ser du nu Gabbe, jag har vilodag idag ;o)


Nu blir det frulle. Har varit vaken en stund så nu skriker magen efter föda...

Muskelknutten gjorde det


(aftonbladet)

Jaaaa, Magnus vann! Första gången den jag hejjar på vinner. Fan vad kul!!! Men måste säga att Laila var otroligt duktig hon också. Den sista dansen hon gjorde var så jäkla fin. Men Magnus och Annika var bäst =o)

Fredagsmys



Dagens träning

♦ Bröst
♦ Axlar
♦ Rygg

Det blev inte sån bra träning idag. Eller axlarna gick kanon. Men bröst och rygg gick mindre bra då det var tre andra killar där och dom använde de maskiner jag ville använda. Och blyg som jag är så vågar ju inte jag fråga om jag får köra emellan. Så jag lät bli helt enkelt. 

Fredag

Godmorgon!!!
Blåsigt och kallt ser det ut att vara idag. Varför kan det inte vara som det var igår?!!?

Jag åker till gymmet lite senare idag. Orkade inte gå upp halv 8 bara för att träna. Det är ju fredag, då kan man väl få lite sovmorgon =o) Men efter lunch åker jag. Ska väl egentligen träna kondition idag men jag känner verkligen inte för det så vi får se vad det blir...

Maxim


Glömde ta med mig en Gainomax till gymmet idag så fick köpa en proteindrink där. Tyvärr kör dom med Maxim på Sats men det fick gå ändå. Jag tycker inte Maxim är lika bra som Gainomax men det går väl an dagar som idag när man glömmer...

Dagens träning

♦ Biceps
♦ Triceps
♦ Mage

Körde 40 kg i tricepspress i kabeln. Jävligt nice. Sist körde jag 25 kilo men kände att det är dags att sluta fjöla och börja pumpa hårdare nu ;o)
Körde som vanligt bicepscurl med 10 kg hatel men känner även där att jag stått still ett tag. Dags att höja där med så nästa gång blir det dom "stora vikterna". Jag har inte vågat mig på dom än. Är lite rädd, haha. Men som sagt, nästa gång är det dags. 10 kg är lite för lite nu...



Nu har...

574daa70bdbbfeee565cec6e5599d709.png

 

 

Nu har jag fjölat med 10 kg länge nog. Nästa gång är det dags för dom stora vikterna ;-)


Time to go



Ska alldeles straxt åka till gymmet. Sen åker jag vidare till Enköping för att träffa kusin och sen avslutar jag dagen med körning med bilskolan innan jag åker hem.
Kommer vara borta hela dagen men jag kanske mobilbloggar ifrån gymmet om det inte är nå folk där. Jag drar inte gärna upp kameran när nån ser ;o)

Ha en bra dag i alla fall =o)

Nytt nummer


Idag har nya Fitness kommit. Så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa den samtidigt som jag kikar på Du är vad du Äter.

Dessert i ett kuvert ;o)


Min barndomsvän (och vuxenvän) Anneli bakade kladdkakemuffins igår?! och så skrev jag på hennes blogg "åå vad gott, skicka en med posten till mig". Och vad kommer med posten idag om inte en kladdkakemuffin. Haha. Aldrig i mitt liv har jag tidigare fått en dessert i ett kuvert ;o) Och just idag också när det fanns grädde hemma till våfflorna som jag kunde sätta på toppen ;o) Den var supergod och perfekt som efterrätt efter våfflorna. Tack så jättemycket. Har aldrig blivit så överaskad som jag blev idag när jag öppnade kuvertet =o)

Och för er som inte vet så bor hon i Jönköping, så muffisen har åkt en bit ;o)

Hur sjutton kunde den komma fram idag om du bakade igår??!!

Vilken låt????

Fan jag hörde en sån grym låt på radion (radio 107.5) idag på gymmet men jag vet inte vem det var som sjöng. Lät som Lumidee men det kan ha vart nån helt annan. Måste fan få reda på vad det var för låt för den var riktigt jäkla skön. Riktig skaka rumpa låt ;o) 

UL = skit

Fan fan fan. Jävla skit UL som inte kan se till att man hinner med bussen. Jag kommer ifrån Enköping klockan 17.00, lite försenad men ändå prick och bussen till Hagviken går 17.00. Tror ni bussen väntar en minut för att se om nån från Enköping vill åka med? Knappast. När jag rullar in på stationen åker samtidigt nästa buss därifrån. Så jag fick vänta 30 minuter på nästa buss vilket betyder att jag inte hann med min buss till Sats så nu kan jag inte va med på Dans-passet idag heller. Jag ska fan skriva ett klagomail till UL. Dom ska fan få höra....

Dagens träning

♦ 30 min "core"
♦ Rygg
♦ Axlar
♦ Mage

Rygg
Sittande rodd 3 x 7 reps med 35 kg
Latsdrag 4 x 6 reps med 30 kg
Stående enarmsrodd 3 x 8 reps med 10 kg

Axlar
Hantellyft åt sidan 3 x 6 reps med 6 kg
Hantellyft rakt fram 3 x 6 reps med 7 kg
Axelpress 3 x 7 med 10 kg
Kabellyft åt sidan 3 x 6 med 7 kg (första gången jag kör den, jäkligt skön övning faktiskt)

Mage
Övning 1,2,4 & 5 som jag skrev om här. Fast jag körde 3 x 20 reps på övning 2,4 & 5. Försökte mig på övning 6 också men det gick inte så bra. Kunde inte hänga mig kvar i stången då jag bara gled...

Idag har jag varit riktigt duktig med magträningen. För en gångs skull har jag kört ordentligt och inte fuskat. Nu gäller det bara att fortsätta också så att magrutorna sitter där dom ska i sommar ;o)

Hazel gosar

Se så lille kissekatten ligger och myser i min säng. Kan man bli sötare? ♥
Själv har man gått upp för en timma sen och nu ska jag åka till gymmet. Hörs när jag kommer hem!


Kommer behöva en god natts sömn

Imorgon blir det fullt ös hela dagen. Kommer flänga fram och tillbaka från morgon till kväll. Först ska jag åka buss till gymmet och sen hem igen. 1½ timma har jag då på mig att duscha och äta för att senare åka buss till Enköping för körlektion. Sen kommer jag vara hemma igen 17.20 och hämta mina grejer för att 10 minuter senare återigen ta bussen till gymmet. Fatta vad skönt det blir när jag är klar med körkortet!!!

Ikväll ska jag försöka somna tidigt så jag är pigg och orkar med morgondagen.
Godnatt my dears!!!




Dagens "träning"

♦ 60 min powerwalk
♦ 3 x 10 armhävningar
♦ 3 x 8 tricepspress bakom huvudet med 10 kg viktplatta
♦ 3 x 6 bicepscurl med skivstång på 28 kg
♦ 20 dips

Alltså det går inte träna hemma. Jag har noll diciplin och det blir bara pannkaka av träningen. Dessutom är det svårt att variera övningarna när man bara har en skivstång. Måste införskaffa mig ett hantelset tror jag...

Anledningen till att jag var tvungen att träna hemma idag är att jag glömde köpa nytt busskort igår så jag kunde inte ta mig till gymmet. Men idag ska jag köpa det så imorgon blir det ordentlig träning både på förmiddan och senare på kvällen.

PW

Nu har jag vart ute på en timmes PW. Kändes som längre då jag gick och gick och magen skrek av hunger. Men en timme är bra det med.
Nu har jag ätit 1 ½ portion havregrynsgröt med sylt, två mackor och druckit ett glas vitaminbrus. Nu ska jag bara låta maten sjunka ner lite innan jag ger mig på styrketräningen.
Man ska aldrig styrketräna på tom mage!!!

Uppe före tuppen

Här sitter jag och ugglar istället för att sova. Min plan för idag sprack innan dagens ens börjat. Hade planerat in en powerwalk innan frukost. Hade ställt klockan på 9 men vad händer? Jag vaknar vid halv 6 och kan inte somna om. Efter ett tag blev jag dessutom skithungrig så nu har jag precis klämt i mig 3 mackor. Så nu har magen och kroppen kommit igång så nu blir det ingen fettförbränning som jag hade tänkt mig. Jag kommer självklart gå min PW i alla fall. Det kommer bara inte ge samma resultat som jag velat...

"The greatest"


Har idag tittat på filmen Ali som handlar om Muhammed Ali och hans boxningskarriär. Såg den första gången i gymnasiet men då var jag inte så insatt och intresserad. Mitt allmänna sportintresse har växt på senare år ;o)
I alla fall så tycker jag nu att filmen är riktigt bra. Men det som gör den så bra är helt och hållet Muhammed Ali själv. Han var en otrolig boxare och sjukt grym i ringen med ett otroligt fotarbete och riktigt snabba reflexer. Riktigt synd att han blev avstängd i fem år pga av att han vägrade militärtjänst i Vietnam. När han kom tillbaka var han lite äldre och lite långsammare, men fortfarande bäst.

"Float like a butterfly, sting like a bee"


Självförtroendet var det heller inget fel på. Men är man världens bästa så tycker jag att man får va lite kaxig ;o)


En av världens bästa idrottsmän genom tiderna helt klart!

Sköna söndag

Har varit ute och övningskört med mamma idag. Hon skriker inte lika mycket nu när hon sitter bredvid ;o) Jag fick t.om köra upp på garageuppfarten helt själv i bilen. Annars brukar hon sitta bredvid mig och dra i handbromsen samtidigt som hon skriker STOOOOOPPP!!! två meter ifrån garageporten =oP

Annars har jag inte gjort så mycket hittills denna söndag. Ska nog sätta mig med teorin senare tror jag. Har inte pluggat på ett par veckor så det är väl dags att friska upp minnet.

Nu skulle jag vilja kalla mig frisk igen. Både igår och idag har jag känns mig okej så imorgon blir det nog gymmet igen. Äntligen. Så kan bloggen bli en träningsblogg igen ;o)

Snabb promenad

Jag fick ett ryck direkt efter att första perioden i hockeyn var slut att jag måste ta en promenad innan solen går ner. Så jag begav mig ut på en snabb runda på 30 min. Ångrar lite nu att jag inte var ute längre för det var så skönt och vackert ute. Och hockeyn går ju ändå åt helvete så där hade jag ju inte missat nåt ändå. Aja, det kommer fler promenadturer...





Hockey

Nån mer än jag som ska titta på slutspelsmatchen idag???


Bild från Globen när jag var där i oktober förra året med Marcus, Sanna och hennes bröder =o)

Hemmafrun är i farten

Jag bad lillebror köpa choklad till mig tidigare idag när han var och handlade, men han kände inte för att va så generös idag. Så nu har jag slängt ihop en sats muffins. Samtidigt som dom stod i ugnen har jag skurat golven här hemma. Lovade mamma att skura idag när dom är borta.

Sen ska jag smaska muffins med mjölk till resten av dagen. Okej jag ska äta mat också men mest muffins ;o)


Fredagskvällen

Spenderade gårkvällen precis som jag spenderade gårdagen - i sängen. Svängde ihop en chokladsmet (varför rulla dom till bollar när de ändå ska in i munnen och mosas?!). Kollade på Let´s Dance. Riktigt synd att Morgan åkte ut. Jag tyckte Laila skulle åkt. Favoriten är helt klart Magnus =o)
Sen började jag titta på Bolt men såg aldrig klart den. Avslutar den väl ikväll skulle jag tro...


Dagen blir väl densamma som alla andra dagar den här veckan. Liggandes i sängen med fokus på att bli frisk. Kommer nog bege mig ut på en liten promenad sen för att få i mig lite frisk luft.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen. Lite het ånga kanske gör susen för den snuviga snoken... 

Skickat

Nu har jag skickat in 4 ansökningar för studier HT09. Luleå, Uppsala, Stockholm och Göteborg. Men det ska till ett mirakel om jag ska komma in. Jag tänker inte ha höga förhoppningar. Störst chans tror jag ändå jag har på utbildningen i Luleå för där har jag redan kommit in en gång för 2 år sen. Men det kan ju ha ändrats mycket sen dess. Fler sökande osv. Men men... vi får se hur det går. Som sagt, jag tänker inte hoppas särskilt mycket...


Lättroad

Kissekatten är inte så svår att underhålla. Man ger henne handen så ligger hon lyckligt och gnager för sig själv medan jag tittar på tv =oP








Sötnosen min ♥

Ingen bra dag

När fan ska eländet ta slut? Först ont i halsen, sen feber, sen hosta. Idag är det näsan som rinner till förbannelse. Hela tiden. Snyter mig typ var 5:e minut. Har gjort av med en hel toarulle idag bara på snor. Det tar aldrig slut. Blä!!!

Hur många pannkakor orkar du?


Bild från google


Jag har ett rekord jag är mäkta stolt över. Hehe. Jag har lyckats klämma i mig 13 pannkakor (ja under en och samma måltid). Det var förra året när jag pluggade i Malung. Frukost, lunch och middag ingick i hyran så vi åt samtliga måltider i skolan. Med upp till 4 träningspass per dag behövde vi otroliga mängder mat i oss vilket resulterade i att vi åt som hästar. Okej inte alla av oss i klassen, men många av oss ;o)
Och när det blev pannkakor till lunch hände det ibland att några av oss tävlade om vem som kunde äta flest. Jag pressade mig själv otroligt mycket och tillslut tävlade jag med mig själv genom att äta fler och fler för varje gång. En dag åt jag alltså 13 pannkakor. Jag mådde riktigt illa efteråt men var otroligt stolt för ingen av killarna klarade av att äta så många. Fast Linus var väl rätt nära???

(Ska dock tillägga att det är skillnad på dom pannkakorna man får i skolan mot dom man gör själv hemma. Oftast är dom man gör själv lite större. Dom orkar jag inte alls många av. Men ni kanske minns pannkakorna man fick i skolan? Små, tunna och luftiga och mättar knappt).

Mera mat? Ja tack!

Nu har jag precis tryckt i mig dagens andra middag. Först blev det ugnspannkaka och nu har jag ätit en tallrik med makaroner och köttfärsröra som blev över från igår. Min mage är bottenlös just nu (mens kallas det). Är alltid hungrig den perioden. Kan äta hela dagarna. Men det är bra. Ladda upp depåerna tills jag kan börja träna igen så har jag nåt att bygga av ;o)
(låter bättre att säga så än att medge att jag bara fettar, haha)

Härlig promenad

Har varit ute på en timmes härlig promenad med Kissekatten. Solen sken och det var såå skönt att äntligen få komma ut och röra på mig lite. Kissekatten var också alldeles lycklig att få gå med mig. Släppte henne lös längst vattnet också så hon fick springa av sig lite och det älskade hon =o)

 




What?

Vad fan hände? Nu snöar det ute...

Snart så

Jag har äntligen blivit av med den onda halsen. Men nu har jag fått den där jäkla hostan och stämbanden vill inte vara med. Men whiskeyröst ska väl vara hett ;o)

Solsken idag med så det kanske blir en liten kort promenad. Dock med halsduken på för det blåser även idag rätt mycket. But first thing first. Magen skriker så nu är det dags för gröt =o)

Solsken

Vilken vårsol det är ute. Och här ligger jag sjuk i sängen och med datorn i knät. Är så sugen på en promenad men det vågar jag mig inte på än. Jag får trösta mig med att det blåser en del ute. Säkert inte alls så härligt som det ser ut.


Dags att ta bort julgranen kanske? ;o)


American pancakes - check!


Så då kan jag stryka American Pancakes på listan över mat jag aldrig ätit. Men resultatet? Dom såg otroligt goda ut och smeten var god. Men mjöl, socker, bakpulver, salt, ägg, mjölk och smör blir för mig mer en sockerkaka än pannkaka. Fattas bara vaniljsockret. Så enligt mig är inte det här en frukost, lunch eller brunch. För mig är det efterrätt med en klick grädde eller glass på. 

Nattuggla

Förutom min lilla tripp till Enköping idag så har jag legat still och vilat hela dagen. Så jag kan inte riktigt somna. Är inte trött alls...

Men jag kan säga att jag är bättre i halsen. Har jag tur så är det över till imorgon och så kan jag träna på torsdag. Jag vet att jag tjatar, men jag är så otroligt rastlös. Saknar mina älskade vikter =o)

Hungrig är jag med nu. Men jag har klarat mig länge ändå på salladen jag åt till middag. Annars är ju sallad inte direkt mättande. Inte för mig i alla fall. Men så äter jag som en häst också ;o)
Tror jag ska ta mig ut till köket och göra mig ett par (eller tre) smörgåsar och stoppa i mig...

Hoppas ni har det lättare än mig att somna. Natti natti!!!

Sjukt rastlös



Fy fan vad jag hatar att vara sjuk. Längtar så jävla mycket till gymmet. Sitter inne på Lifeportalen och kollar in lite träningsvideos och blir så jävla sugen. Jag vill med pumpa musklerna och bli biff =o(

Tröck i mig två alvedon och sov en timme efter jag skrev sist så nu har febern lagt sig igen. Hoppas inte den kommer tillbaka. Har precis ätit kycklingsallad så nu har jag fått i mig grönsaker också.

Om en timme börjar danspasset jag skulle vart med på =o(

Jag måste bli frisk fort. Jag blir galen när jag inte får träna. Jag vet ju också vad en längre sjukdomstid bryter ner och hur fort man tappar. Jag som kämpat för att komma tillbaka dit jag är nu. Hoppas verkligen inte det här blir långvarigt...

I den röda bilen sniglade jag mig fram


Så var körningen avklarad. Det är riktigt jobbigt att köra i Enköping. Korsningar precis överallt. Jag körde så sakta och försiktigt för att va på den säkra sidan. Jobbigt när man ibland har företräde och ibland har dom andra företräde. Jag blev ju helt snurrig. Efteråt sa läraren att jag måste öva på att få upp farten mer, hahaha. Jag körde tydligen FÖR sakta ;o)

Nu är jag hemma igen. Känns som att febern är tillbaka så nu ska jag stoppa i mig ett par alvedon och sen lägga mig och powernapa en stund...

Design på tv3

Har suttit och tittat på Design Simon och Tomas på tv 3. Medan dom höll på där med sina grova material med plåt i taket och MDF på golvet eller vad det var och så nån slags plåtskiva på köksbordet tänkte jag att det kommer se riktigt hemskt ut. Men det blev riktigt snyggt efter att dom fått in allt piff och ljus, blommor och grejer. Själva köksdelen var mindre snygg med den där bakgrundsbilden, men med en annan färg hade det vart helt okej. Men själva matdelen var sjukt fin. Bordet blev riktigt snyggt och jag älskar stolarna och den där fondväggen. Jag gillar inte fondväggar egentligen men det där passade in snyggt tillsammans med bordet, stolarna och allt piff.


Visst är det snyggt?

Vägbeskrivning - check. Busstider - check.

Nu har jag förberett allting inför morgondagens tripp till Enköping. Jag har skrivit ned busstiderna och så har jag fått vägbeskrivning av käre kusin. Enköping är inte direkt min stad så jag hittar inte där. Fast å andra sidan, hittar jag så bra nånstans? Haha. Lokalsinne och geografi är inte mina starkaste sidor.

Klockan är inte så mycket än, men jag ska ändå förbereda mig för natten så jag har det gjort. Sen blir det tv en stund innan det är dags för att nanna kudden. Ska försöka somna tidigt ikväll eftersom jag ska ha körlektion imorgon. Jag hoppas bara jag inte mår värre när jag vaknar. Vill verkligen inte missa körningen för det är typ omöjligt att få nya tider...

Godnatt på er allihopa!!! 


Korvlasagne med spenat



4 port.



Typiskt

Fanny ringde precis och fråga om jag ville jobba imorgon. Fan! JAG VILL INTE VARA SJUK!!!


Mamma gjorde mig sjuk

"Du ser ut att ha feber" säger mamma och så känner hon mig på pannan. "Jo men du har nog lite feber". Fan! Jag har inte tid med det här. Jag ska till Enköping imorgon för körning och date med kusinen.

Nu har jag tagit en skön dusch, krupit i myskläder och gjort te och smörgåsar. Ska ligga i sängen under täcket hela dagen och knapra halstabletter och alvedon så jag blir frisk till imorgon.

Och jag som är inbokad på dans-passet på Sats imorgon kväll. Har längtat efter det dom här fyra veckorna jag inte kunnat gått pga teorilektionerna på bilskolan. Vad sur jag blir =o(

Ny design

Så nu har jag gjort om min bloggdesign igen. Ser ni ingen skillnad så tryck F5. Tycker det blev riktigt snygg om jag får säga det själv =o)

Vad tycker ni?

Promenad

Det blev en promenad ändå. 45 minuter tillsammans med Kissekatten (Hazel). Hon var så glad att få gå ensam med lillmatte och att få gå med det långa kopplet så hon kunde springa runt och nosa vart hon ville.

Vi gick längst vattnet. Det är så fint där nere. Och de små stigarna är så mysiga att gå på. Vi bor jäkligt bra här nere i Hagviken ändå =o)





Måndag

Idag är det inte bara känningar i halsen - jag har ont! Fan. Jag är så rastlös nu så det kryper i kroppen på mig. Funderar på att ta mig en promenad men jag vet ju hur jag fungerar. Mitt immunförsvar är så kasst att går jag ut nu ligger jag väl på dödsbädden imorgon. Och det går inte för jag har körning imorgon och den tänker jag inte missa.

Sitter och suger på en Strepsils. Dom är ju så jävla äckliga men det var det enda jag hade hemma. Hoppas verkligen den hjälper nu annars har jag sugit på den jäkeln i onödan.

Frukost kanske man ska äta. Gröt med lite frukt i borde göra susen. Eller man kanske ska pressa i lite vitlök? Haha!!

Ha en bra dag alla friska!!! 

Still not well

Känner mig tyvärr inte bättre, snarare tvärtom. Känningarna i halsen böjar bli värre så det kommer förmodligen inte bli någon träning imorgon heller...
Lite svårt att driva en träningsblogg när man inte kan träna =o(
Men jag delar med mig av mina dagar ändå så kanske ni får en lite bredare bild av vem jag är. Jag är ju inte bara träningsnarkoman ;o)

Just nu sitter jag och tittar på Wipeout på kanal 5, men måste säga att det var roligare förra söndagen. Det är ju samma sak i detta avsnitt fast med andra deltagare... =o/

Om 10 min ska jag titta på Beck. Jag har för mig att jag har sett alla Beck-filmer, men när jag såg reklamen för den här så känner jag inte igen den. Kan jag ha missat den måntro?

Nej nu ska jag sluta svamla. Dags att krypa ner under täcket och göra mig redo för movie-night =o)

(hehe, det här inlägget gav er kanske inte nån bredare bild av vem jag är men vafan)

Fingrarna glödde inatt

Jag skrev ju igårkväll att jag hade poppat musik och var uppe i varv och säkert inte kommer kunna sova på länge. Jag hade helt rätt. Jag satt uppe till halv 3. Galet. Jag är aldrig uppe så sen. Max till 1 men det är inte ofta det händer heller.

Vad gjorde jag då? Jo jag satt på msn och tjattrade med Anneli till typ halv 2. Samtidig tjattrade jag även med mitt kära ex Johan och det var alltså med honom jag pratade med till halv 3. Det fanns tydligen mycket att prata om igår. Jag och Anneli har smidit planer och jag och Johan har pratat om ja... det är privat. Men det fanns mycket att säga. Som vanligt när vi pratar med varandra. Vi hade även våra cam´s på och det har vi inte haft förut fast vi pratat med varandra på msn massor med gånger. Och det var roligt att se att på dom 4 ½ åren vi inte sett varandra så ser han näst intill likadan ut. D.v.s skitsnygg.
Det är nått visst med norrlänningar
;o)

Statistik

 

Frisk med Friggs

Kom på att jag hade vitaminbrus hemma så nu har jag druckit ett glas med Järn + C-Vitamin. Jag är fortfarande inte bra. Det går upp och ner hela tiden, blir galen. Jag måste få en bra träningsvecka nästa vecka för den här har vart katastrof med endast två pass...


"From the top of the pole I watch her go down"

Har lyssnat på den här låten nu om och om igen i lurarna på maxvolym så nu är jag alldeles uppe i varv. Kommer inte kunna sova än på ett tag. Typiskt, jag som tänkte lägga mig i skaplig tid ikväll. Men den är ju så grymt jävla bra. Man skulle vart ute och skakat rumpa till den på nån klubb inatt ;o)

"You spin my head right round, right round
When you go down, when you go down down
"

Ett ord:

SKANDAL!!!

(för er som inte fattar så syftar jag på melodifestivalen)

Baby goodbye


Har ringt 5 gånger på EMD nu. Jag tycker inte nån låt är en wow-låt som jag tror har en chans i Eurovision, men måste jag välja en så blir det EMD. Med risk för att låta som värsta fjortisen nu (det bjuder jag på), men alltså jag är helt såld på Erik. Jag ska gifta mig med honom, han vet bara inte om det än ;o)

Flo Rida - Right Round


Tankat


Så har man tankat för första gången då. Läskigt. Kändes som att bensinen skulle spruta ut när som helst. Men det gjorde det ju inte ;o)
Körningen gick kanon också. Börjar bli rätt haj på det med, hehe.

Shoppingen gick mindre bra. Skorna var assnygga i verkligheten men tyvärr fanns dom inte kvar i min storlek. Och bikinin fanns inte alls. Så jag ska ringa till Stadium i Enköping och kolla om dom har de så kan jag svänga in där på tisdag när jag är i staden för att köra med bilskolan...

Fanns tyvärr inte där. Bikinin finns att beställa via stadium.se men jag har ingen aning om vilken storlek jag ska ha så det blir svårt. Kan ju chansa men vet inte om det är värt det...

Magrutor på 4 veckor

På aftonbladet.se kan man idag få tips om hur man får magrutor på 4 veckor. Jag tänkte att jag lägger upp övningarna här så jag slipper logga in på aftonbladet varje gång jag vill se dom. Plus att ni läsare kan ta del av dom också =o)

Övning 1a:
Vanliga crunches
25 repetitioner x 3
 

Övning 1b:
Crunches med benen i 90 grader
25 repetitioner x 2
 

Övning 2:
Plankan med benuppdrag
10-15 repetitioner x 3
 

Övning 3:
Sidolyft på boll
10-15 repetitioner x 3


Övning 4:
Omvända crunches
10-15 repetitioner x 3


Övning 5:
Crunch med vridning på bänk
Utförande:
Sätt dig bakåtlutad på en bänk med benen i luften. Pendla sedan med benen åt ena sidan över bänken samtidigt som du för vikten åt motsatt håll.
10-15 repetitioner x 3
 

(Extraövning) Övning 6:
Utförande:
Häng raklång i stången. Lyft ett ben i taget åt sidan. (Försök att inte pendla med kroppen).
10-15 repetitioner x 3
 

(Jag har inte skrivit hur övningarna ska utföras, men bilderna är rätt tydliga. Men vill ni ha beskrivning på någon så fråga bara).

De 5 första övningarna ska göras 3 gånger i veckan (den sjätte övningen kan man göra istället för nån av dom andra fem). Detta ska kombineras med konditionsträning 3-5 gånger i veckan 40-60 min beroende på träningsform. Efter 4 veckor ska magrutorna sitta där dom ska =o)

Jag kommer nog prova att göra detta i 4 veckor bara för att se om det funkar. I tidningarna kan man ju alltid läsa om alla möjliga övningar som ska ge muskler hit och dit. Men jag kommer inte träna konditionen 3-5 gånger per vecka. Då kommer jag inte kunna träna allt annat jag måste hinna med. Men ett par gånger per vecka kommer jag köra kondition.

Som ni vet så hatar jag att träna magen så vi får se hur det går. Men försöka kan jag ju alltid göra. För vem vill inte ha magrutor? ;o)

Vilka är med mig???

Sport

Med tanke på det förra inlägget kan jag erkänna att jag är konstig.  Jag kan titta på nästan allt som har med sport att göra. Ett par kvällar har jag tittat på armbrytning på tv. Det är så mycket teknik i armbrytning och jag har aldrig varit bra på det. Fel vinkel eller vad man ska säga, haha. Jag skulle vilja bli grym på det. Så jävla kul att kunna knäcka nån stackars kille som tror att han kan ta mig lätt ;o)

Något jag däremot INTE gillar att titta på är skidåkning. Det är så otroligt tråkigt. Är det på tv så byter jag kanal snabbare än kvickt. Och det roliga är att den senaste killen jag dejtade var skidåkare. Haha!

Men alltså jag är fasinerad av (nästan) allt som har med idrott att göra. Speciellt sporterna där dom har mycket muskler. Jag älskar muskler ;o)


Bild från lifeportalen

Kampsport på Tv4 Sport


Sitter och tittar på tv4 sport på Rumble of the kings ifrån Norrköping. Det där med kampsport är en konstig grej. Det finns hur många olika varianter som helst men den enda jag känner till (enbart vid namn) är K1. Men för ett otränat öga ser allt likadant ut.

Men jag har inte riktigt förstått hur en människa kan vilja bli slagen och sparkad sådär - det gör ju ont!. Herregud, tänk dig att nån står och slår dig i ansiktet och sparkar dig i magen. Fan vad ont det gör.

Jag träffade en kille på söder för nåt år sen som var helt inne i det där. Han hade massa K1 filmer vi satt och tittade på på natten och han försökte lära mig lite. Han visade även några "grepp" eller vad det nu heter. Jag försökte fajta tillbaka men han kastade runt mig som en vante. Att han var enormt stor och hade världens muskler gjorde ju inte saken bättre. Han hade ju kastat runt mig även om han inte tränat K1 =oP

Men i alla fall. Kampsport är något jag säkert aldrig kommer förstå mig på. Om man ser till den delen att man vill syssla med en sport som gör ont. Däremot är dom enormt vältränade och när det är svenskar med så höjs intresset några snäpp måste jag erkänna.

Nu ska jag fortsätta titta. Det är tydligen nån Andreas nu som alla verkar gilla. Och Paolo Roberto som är kommentator är helt till sig i brallan...

Nobody puts baby in a corner

Jag undrar hur många gånger jag har sett den här egentligen. Det är många i alla fall. Önskar inte vi alla att vi är Baby när vi ser den här filmen? När sista dansen var slut spolade man alltid tillbaka och såg just slutdansen om och om igen.
Och hur många gånger har man inte övat på det där lyftet dom gör? Jag har i alla fall gjort det många gånger. Jag och min barndomsvän Ida övade jämt på det när vi badade nere vid flytbryggan. Och det var alltid jag som fick vara "Baby" och bli lyft. Men vi var inte så bra på det. Jag åkte ner i vattnet lika fort som jag kom upp i princip. Men roligt hade vi =o)


Tv-kväll

Fan vad coolt det vore att gå en salsakurs. Det ska jag göra nån gång i mitt liv. Lätt!!

Klockan 21 lämnade jag Let´s Dance och bytte till svt och det nya programmet Grillad. Men jag tyckte inte det var så roligt faktiskt. Trodde det skulle va skitkul men nej... det gick inte hela vägen fram...

Nu har jag slagit över till Singing Bee och fy fan vad hemskt hon i rosa byxor sjunger. Sorry taskigt att säga, men fy så det låter...

Nu ska jag fortsätta smaska kakor och bläddra igenom kanalerna efter något mer givande att titta på...


Magnus Samuelsson


Är inte Magnus Samuelsson grym? Att en sån stor karl kan dansa så bra. Måste vara enormt jobbigt att skutta runt med alla dom kilona. Han är min klara favorit i Let´s Dance och jag hoppas verkligen att han vinner =o)

Imorgon blir det shopping


Imorgon ska jag till Stadium och se om jag kan hitta dessa. Jag behöver verkligen nya skor då det är hål i mina. Och om denna snygga bikini sitter bra på mig så måste jag bara ha den. Jag har ett par bikinis men ingen av dom sitter särskilt bra. Men denna modell tror jag på och lägger mitt hopp till ;o)

Friday the 13th

Så det blev ingen träning idag. Jag mår bättre men det kanske vore smart att inte träna ändå så man inte ligger med samma snuva även imorgon...

Har precis ätit middag. Varma mackor med makrill, skinka och ost. Enkelt och gott. Sen blir det bullar och kakor till fika. Jag är en riktig gottegris =o)


Ikväll blir det soft framför Let´s Dance. Kommer inte röra en fena i onödan utan det får våra dansande kändisar stå för ;o)

Hahaha

Kolla in den här killen. Så jävla skön =o)


Planering

Sitter och planerar in nästa veckas pass. Har bokat in mig på Dans på tisdag och Cirkel på söndag. Dom andra passen blir styrketräning i gymmet, kondition på bandet och ett armpass tänkte jag lägga hemma. Om jag håller mig helt frisk *peppar peppar* så kommer jag köra 6 pass totalt. Lite synd dock att jag missar muskel-passet och coren på tisdag förmiddag, men jag ska till Enköping då och köra med bilskolan...

Jag har planer på att köra cirkeln även nu på söndag också. Känner att jag måste för att få upp snittet lite...


Enought with the sickness

Usch och fy idag är jag snorig som bara den. Slemmigt snorig för den som undrar. Haha!
Så idag blir det nog lugnt på träningsfronten skulle jag tro. Om jag inte är bättre till kvällen förståss för då är det ingen som kan stoppa mig =o)
Jag vill ju gå på boxen ikväll halv 6. Får hoppas att jag är bättre tills dess. Det brukar ju alltid va värst på morgonen och så kan man va helt frisk på kvällen...

Fan vad intressant läsning det här blev... aja... kanske kommer med nåt intressantare senare...

Dagens träning

♦ 30 min Core
♦ 55 min Muskel

Fy fan vilket jobbigt pass. Och inte jobbigt som i skönt jobbigt utan bara jobbigt. Jag kommer nog inte gå på just tordagspasset nå mer gång. Jag gillade inte alls hur hon satt ihop övningarna. Och mängden. Visst att man ska köra tills det blir asjobbigt, men när det blir så jobbigt att man inte kan fortsätta och sen ska köra typ 40 gånger till, då är det inte skoj. Jag är stark och kör alltid hela passen, men idag fick jag ge upp mitt i övningarna och vila. Det är inte roligt. Nej, tyvärr alltså men jag dissar just hennes pass. Jag får fortsätta köra core och muskel på tisdagar helt enkelt...

Leila på landet


Nu har jag bänkat mig framför Leila på landet på tv4+. Jag längtar ihjäl mig till sommaren när jag ser det programmet. Sol, värme och brunbrända ben. Färska jordgubbar och grillat. Ååå vill ha sommar nu!!!

Lång dag imorgon

Imorgon blir det en lång idag. Jag ska först jobba till 16. Sen beger jag mig till gymmet. Jag har bokat in mig på 30 min "Core" följt av 55 min "Muskel". Kommer inte vara hemma förns till 20.00. Så ni vet varför bloggen är tyst imorgon ;o)

"Man tager vad man haver"


Har man inga kakor hemma så går det lika bra med filmjölk med socker och kanel ;o)

Kaksug

Fy vad sugen jag blev på såna där havreflarn med choklad på. Satan vad goda dom är. Vill ha nu!!!!


Dagens träning

♦30 min (1596 steg) på "trappmaskinen"




Fan vad het jag är när jag tränar hemma. Sporttopp, kalsonger och tofflor =o) Men det är härligt att träna framför tv:n. 30 minuter känns som 5 typ.

Nu ska jag skynda in i duschen så jag hinner klart innan det börjar på tv:n...

Desserter










Seriöst, kolla in dessa läckerheter. Veckans kokbok med Expressen är "Desserter". Även om ni inte samlar på dem så kan jag ändå rekommendera er att köpa just den här boken. Fylld med massa smaskiga recept på desserter. Jag skulle vilja göra allihopa och smaka =o)

Förlåt

Nu har det blivit en massa inlägg utan bilder här och det ber jag om ursäkt för. Men som sagt så har jag inte vart på topp dom senaste dagarna.  Men jag vet ju själv hur tråkigt det är att läsa en blogg med bara text, så jag lovar att skärpa till mig i fortsättningen =o)

Ångesten kommer krypandes

Jag har inte tränat på två dagar nu, vilket har varit okej för det kan jag ta. Kroppen har fått återhämtat sig ordentligt. Men en tredje dag är inte okej. Då kommer ångesten. Så frågan är om jag hinner/orkar träna imorgon kväll? Det är lite omständigt att ta sig till gymmet på kvällen. Men i värsta fall får jag väl gå på trappmaskinen här hemma. Det är ju bra träning det också. Trimmar ju rumpan och allt ;o) Och jag hade ändå tänkt att börja träna med den i alla fall en gång i veckan. Ja det får nog bli så imorgon för tre dagars vila kan jag inte med...

Kort uppdatering om läget

Jag hoppade träningen idag med. Den allmänna lusten har inte varit på topp idag. Så idag har jag vart hemma och pluggat en del inför kvällens teorilektion som också är den sista. Sen får jag klara mig själv.

Kommer antagligen inte bli någon träning imorgon heller då jag har körlektion på morgonen och direkt efter ska jag åka och jobba.

Nu måste jag skynda. Dags att åka och hämta upp lillebror för att sen bege sig till tattueraren och sen vidare till körskolan.  Busy busy =o)

Drama i Bålsta

Ja även i en liten håla som Bålsta händer det saker...

Sjuk eller inte?

Jag vet inte vad som händer med halsen. Jag har inte ont, men det känns som att det är nåt på gång. Frågan är, ska jag träna imorgon eller inte? Är bra sugen på core + spinning imorgon bitti så jag kommer nog ställa klockan. Får känna efter hur halsen känns när jag vaknar...

På tiden

Nu har jag äntligen fått köra bil med mamma. Jag har inte kört med henne sen jag vet inte när. December tror jag det var. Hon är så jävla rädd när jag kör bil så därför får jag inte. Men idag har jag bevisat att jag kan köra bil. Inte en enda gång fick jag motorstopp och jag har backat och parkerat två gånger.
Så nu kanske jag kan få köra lite oftare *pik pik* ;o)

Måndag morgon

Hej allihopa!
Sovit gott? =o)

Jag har inte sovit bra inatt. Hade två av hundarna i sängen inatt och har vaknat i panik flera gånger av att jag inte kan röra mig. 
Och idag är det ingen bra dag. Har ont i halsen. Och jag som skulle träna kondition idag. Aja, bara att vänta och se om det blir bättre framåt kvällen... 

Nu har jag gjort mitt

När jag kom hem ifrån gymmet var jag helt död så jag tog en kort powernap innan jag ens kunde tänka på att hoppa in i duschen. Fick sällskap av tre trötta hundar också ♥


Nu har jag dock duschat och ätit kvällsmat i form av havregrynsgröt med drottningsylt i. Så jävla gott.


Nu har jag gjort mitt för idag så nu ska jag krypa ner i sängen och glo på tv resten av kvällen.

Dagens träning

♦ Axlar
♦ Rygg
♦ 55 min "Cirkel"

Det blev ett dubbelpass idag. Kom till gymmet och insåg att jag glömt mina lurar hemma. Jag hatar att träna utan min egen musik. Men jag var ju där så det var bara att sätta igång ändå. Körde axlar, gick kanon. Sen började jag med sittande rodd i kabeln. Körde 3 x 6 reps på 40 kg. Sen var det inge roligt längre. Så jag bestämde mig för att va med på cirkeln som började halv 4. Jag är helt död kan jag säga. Fy fan vilken bra träning. Hela kroppen har körts igenom och svetten rann och jag luktar gris. Men härligt är det nu efteråt =o)

Och hela fem pass har jag kört den här veckan. Har dessutom hunnit kört igenom överkroppen två gånger. Så jävla nöjd med mig själv =o)
 

Resultatet i tävlingen

Nu har jag kört mina reps. 31 orkade jag. Fy fan vad seg jag var på slutet. Men jag måste tyvärr erkänna mig slagen. Direkt efter körde lillebror 40 stycken. Fan! Men 9 under är inte illa pinkat för en liten brud som mig ;o)


Man är ju inte direkt het när man tar i så jag var tvungen att ta bort ansiktet =oP


Träningssugen

Nu är jag taggad för gymmet. Men jag ska inte dit förns vid 3. Bussarna ni vet... =o(
Kommer nog köra axlarna idag då jag ändå ska bevisa för pappa och lillebror hur stark jag är i axelpress ;o) Sen blir det så klart nåt mer men jag har inte bestämt än. Blir antagligen rygg också...

Nej nu ska jag kliva upp ur sängen och ta tag i den här dagen. Prio ett: Frukost!

Äntligen

"Den ständige tvåan fick äntligen vinna. Johan Wissman fick skrika ut ett guldvrål när han var först övermållinjen i EM-final på 400 meter.
Han tog silver på inne-VM i Budapest 2004. Han tog silver på EM i Göteborg 2006. Han tog silver på inne-VM i Valencia 2008. Nu på inne-EM i Turin kom äntligen guldet."
-Aftonbladet





Stort grattis Johan. Fy fan vad kul. Det här har vi väntat på =o)

Competition

Nu jäklar är det tävling här hemma. Pappa körde axelpress med lillebrors skivstång och gjorde 50 stycken på 18 kilo. Lillebror gav upp efter 30. Nu vill dom att jag ska köra för att se hur många jag klarar av. Jag bara skrattar. Lätt att jag tar lillebror. Men jag vill inte prova idag då jag har vilodag. Men imorgon då jävlar ska jag bevisa att jag inte är klenast i familjen ;o)

Privatlärare

Det är bra att ha en lillebror som går fordonsprogrammet. Han blir automatiskt min privatlärare när jag behöver hjälp med något. Nu har vi precis varit ute och kollat under motorhuven på ena bilen. Så nu kan jag vad allt är och det var inte särskilt svårt att lära sig.
Har suttit ett par timmar med dataprogrammet också och nött. Börjar få rikigt bra koll på det mesta nu. Det jag har svårt med är alla frågor med siffror. T.ex. viktfrågor och sånt. Men iom att jag i princip kan allt annat så kan jag nu ägna störst tid åt att plugga in det. Jag trodde aldrig jag skulle lära mig allt så här fort. Nu är det bara körningen som ska nötas och på onsdag har jag en dubbellektion på morgonen. Efter den hoppas jag att han säger att jag får börja köra i Enköping. Synd att jag började med körningen så sent. Jag trodde jag var smart när jag väntade för jag trodde att teorin skulle ta skitlång tid. Men hade jag börjat innan hade jag kunnat va i slutet av kärlektionerna nu. Men men. Inget att göra nåt åt. Det är som det är =o)

Återhämtningsdag

Godmorgon (förmiddag)!
Idag blir det vilodag. Det är jäkligt tråkigt med vilodagar men man måste ha dom så kroppen får återhämta sig lite. Imorgon däremot funderar jag på cirkelträningspasset på eftermiddagen. Det vore nice...

Fy fan vilken kass mat-dag det blev igår. Mackor, glass, mackor och mackor. Idag måste jag äta ordentlig mat. Mamma är dock borta hela dagen och jag vet inte vad jag, pappa och lillebror ska äta, men riktig mat ska jag ha. Och grönsaker. Aja, vi får se vad det blir. Nu ska jag i alla fall koka gröt...

Sats-Box

Jag skulle vilja gå på boxningen på Sats. Jag tycker det är skitkul att boxas (mot kuddar) och jag har ganska starka krokar (om jag får säga det själv). Det är som cirkelträning med boxnings- och kampsportsövningar med både sparkar och slag. Skitbra träning för hela kroppen och svetten rinner verkligen under hela passet.  Dessutom kan man slå bort alla agressioner man har inom sig. Skitbra terapi. Prova vet ja! Och man får skitsnygga armar av att boxas också ;o)

Jag ska nog boka in mig på ett av box-passen nästa vecka tror jag...


Armbrytning

Sitter och tittar på armbrytning på EuroSport. Damn vilka biceps dom har. Me like ;o)

Ironi

Ironiskt. Här sitter jag och drömmer om massage. Och så är Foppa - hunden - och får massage just nu... Suck!

Bad

Jag har nyligen tagit en varm skön dusch, smörjt in mig så jag är mjuk och len och krupit i en skön pyjamas. Ligger nu i sängen och inväntar Let´s Dance.

När jag stod i duschen blev jag så sugen på att ta ett bad. Men vi har inget badkar tyvärr. Tänk vad skönt med ett hett bad med massa ljus runtomkring. Och så helst en snygg man som masserar axlarna på en ;o) Härligt. Jag skulle behöva en helkroppsmassage känner jag för att mjuka upp musklerna efter veckans träningspass. Men jag får nöja mig med att fantisera om det...


Ser det inte för härligt ut?

Fyrhjuling och rosa hjälm

Fy fan vad nice det kommer bli i sommar när jag har körkortet. Då kommer jag bo på pappas fyrhjuling. Så jävla skönt att glida iväg på den när jag ska nånstans. Nu kommer jag plugga som bara den. Det blir ju extra motiverande när man har något att se fram emot =o)


Jag och Marcus i somras. Fan vad kul vi hade vännen!

Nu kom jag på en sak till. Jag måste ju ha en rosa hjälm. Kan man önska sig det i "körkortspresent"? För sån får man väl när man vart duktig? *blink blink* Eller jag kanske är för gammal för det... =o)

Dagens träning


Jag är bäst

Okej, kanske inte men jag är jäkligt duktig om jag får säga det själv. Jag har suttit med körteorin nu ett tag och avslutade med att göra "teoriprovet" på datorn. Jag klarade det med 9 rätt över gränsen för godkänt. Är jag grym eller vad? ;o)

Jag ångrade lite att jag inte gick på muskelpasset imorse. Jag gillar det passet riktigt mycket. Man känner sig så starkt och så mår man så bra efteråt när man har tränat igenom hela kroppen.
Tror nog jag åker till gymmet idag i alla fall. Jag kan inte hålla mig och träningsvärken är inte så illa som jag först trodde. Och så vill jag pumpa armarna också. Så roligt nu när det börjar kännas och synas. Vill ha mer!!!

Vilodag?

Jag funderar på att ha vilodag idag, men jag har inte bestämt mig än. Vore skönare att träna imorgon när träningsvärken har lagt sig lite.
Jag får fundera lite på det och så får vi se hur jag gör...

Behov av ny musik

Usch jag börjar ledsna på min tränings-musik nu. Jag är sån som när jag hittat en bra platta så lyssnar jag på bara den i flera veckor tills jag tröttnar. Som nu senast har jag haft Britney Spears Circus-platta i lurarna. Otroligt bra låtar, men nu är jag less som sagt. Har ju hittat Dead and Gone med T.I och Justin Timberlake och så har jag Like a rocket med Pimp Code som är två riiiktigt bra låtar. Men dessa två låtar kan jag ju inte spela på repeat. Då kommer jag vara less inom en vecka.

Mina favoriter är ju  Nikola Sarcevic, Tiger Lou, Trapt och Takida. Men de två första är ingen musik man vill träna till. Man vill ju ha musik som taggar till en. Och dom två sista har jag lyssnat på så många gånger. Vill ha något nytt.
Jag får helt enkelt ägna helgen åt att leta träningsmusik. För jag måste ha lurarna i på gymmet. Tränar mycket bättre med min egna musik som taggar mig och så kan jag gå i min egna värld och slipper höra alla andra...


Repeat

När jag springer på bandet lyssnar jag på musik i lurarna. Jag måste stänga ute mitt flåsande för annars tänker jag bara på att jag flåsar hela tiden. Och det slutar med att jag typ håller andan för att inte låta som en gris. Men det går ju inte springa så. Så jag måste ha lurarna i helt enkelt.
Idag då så satte jag på musiken och började springa. Första låten var min favorit just nu, T.i och Justin Timberlakes Dead and gone. Så jävla bra. Och den håller på i prick 5 minuter. När den är slut börjar den om. Fan, jag har repeat på. Men jag kan inte börja pilla med mobilen medans jag springer och stanna vill jag inte göra för då är det asjobbigt att komma igång igen (även efter endast 5 minuter). Så jag låter musiken gå. Så under mina 30 minuter på bandet hör jag dead and gone hela 6 gånger. Vilken tur att det var den låten jag satte på först för annars hade det vart extra jobbigt om det var en låt jag redan var halvtrött på =o)


Dagens träning

♦ 30 minuter på löpbandet

Fy fan vad död jag var efteråt. Men jag sprang 5 min längre än sist. Men dom sista 5 minutrarna var en plåga. Trodde jag skulle spränga lungorna. Men vad gör man inte för drömkroppen? ;o)
Jag tror det är psykiskt det där. För det kändes hur bra som helst i kroppen i 25 minuter. Så när jag vet att jag inte brukar springa längre än så så blir det helt plötsligt jättejobbigt. Bara sådär. Men nu när jag har sprungit 30 minuter så kan jag väl pressa mig till 35 osv varje gång jag springer....

Fan det är exakt en månad sen jag sprang på bandet senast. Måste börja få rutin på det också. För nu jävlar ska konditionen förbättras och fläsket brännas =o)


Skönheten och odjuret

Vad påhittig jag är med mina rubriker!?

Nu har jag en timme på mig innan jag ska bege mig till bussen och åka till gymmet. Jag har en hund på varsin sida om mig som ligger och sover med huvudet mot mitt lår. Dom är ju för underbara ♥
Men det var inte det jag skulle skriva. Jag måste klä på mig och sminka mig. För ja, jag måste sminka mig även om jag "bara" ska till gymmet. Jag ser ut som en gammal knarkare utan smink. Många tjejer säger att dom ser hemska ut utan smink men i mitt fall är det verkligen sant. Och ju längre vintern pågått, desto fulare blir jag. För jag blir blekare och blekare och jag blir mörkare och mörkare under ögonen. Och får jag minsta finne eller som nyligen när jag hade munsår, så sitter "ärren" kvar i hundra år som röda blaffor. Nej nu vill jag ha sommar så jag kan få lite färg i ansiktet så mina "ärr" bleks bort och jag slipper sminka mig så mycket.
Hade solarium varit säkert så hade jag bott i ett under vinterhalvåret. Men jag gillar inte att sola solarium för ofta. Vill inte riskera att förstöra huden...

Nej nu vart det här inklägget något helt annat mot vad jag tänkt ifrån början. Men så blir det när man skriver vad man tänker på, hehe. Nu ska jag sätta fart och göra mig iordning...


Dagens status

Träningsvärken sitter där den ska. Dvs. i dom musklerna jag faktiskt har tränat. Bröstmusklerna är värst - som vanligt.

Idag blir det att springa på bandet. Fy vad jag hatar att springa =o(

Kom att tänka på en sak nu. Man brukar säga att det är jobbigt i början innan man fått upp konditionen. Men det måste väl vara lika jobbigt sen för då måste man ju springa längre?! Då räcker det inte med 20 minuter. Men jag behöver inte tänka på det än. Jag har låååångt kvar innan min kondition är så bra att jag måste springa en mil för att få en bra träning...

Kvällens magträning

Så ikväll startade jag mitt projekt "tvättbräda på 4 månader". Gjorde inte riktigt dom övningarna jag hade tänkt mig men det blev några basövningar. Med andra ord - vanliga crunch.

♦ Raka crunch med benen i 90 grader på en stol
   50
   25
   25
 
♦ Sneda crunch
   20 + 20
   20 + 20
   25 + 25

♦ Raka crunch med benen i 90 grader i luften
   50
 
♦ Vanliga crunch
   25

Totalt: 305 stycken

Negerbollar

Fan vad jag är sugen på negerbollar. Har inte ätit det på lääänge. Det jobbiga är att vi har allt hemma utom kakao (ingen oboý heller). Så vad gör man? Ingenting så klart. Det är ju för fan 5 km till affären. Varför ska vi bo ute på landet för?

Om jag ändå hade haft chokladkakan som jag lämnade kvar hos X i söndags. Dumt av mig. Den hade suttit fint nu...

Beach 2009 kommer bli mitt snyggaste år hittills!

Jag behövde ju ett nytt mål iom att jag inte kan bänka ensam på gymmet. Jag har nu kommit på vad mitt nya mål är. Eller det är två mål rättare sagt.

1 - Få världens tvättbräda så att t.om. killarna blir avundsjuka på mig ;o)

2- Fasta till arslet. Min rumpa är riktigt het - när jag står still. När jag går så dallrar den värre än brulépudding och det går inte ihop med bikinitrosorna på stranden. Så en tajtare röv är ett måste!

Hur ska jag uppnå detta då? Jo, jag ska träna magmusklerna stenhårt flera gånger i veckan. Och så ska jag fortsätta med mina killing benövningar och springa. Man måste bränna fett också. Och dessutom behöver min kondition förbättras så där slår jag två flugor i en smäll. Tror ni jag kommer att lyckas? Självklart kommer jag det! =o)  

Jag har nu 4 månader på mig. Beach-säsongen börjar i juli så fram tills dess är det stenhård träning som gäller.
Vilka är med mig?

Dagens träning

♦ Bröst
♦ Rygg
♦ Axlar

Fan så bra det gick idag med. Ökade vikterna och körde stenhårt i 40 minuter. Kände mig som Hulken ;o)

Usch, imorgon blir det kondition. Ser inte fram emot det men det måste göras tyvärr...

Marie i ett nötskal


Så var första körlektionen avklarad. Jag har krypkört, backat och startat i backe. Var riktigt duktig om jag får säga det själv ;o) Gjorde dock ett "litet" misstag. När lektionen nästan var över och vi skulle tillbaka till körkolan skulle jag svänga vänster i en korsning. Jag saktar in, slår på blinkers och kör rakt fram. HAHAHA!!! Smart drag Marie! Men vafan, det var första lektionen så då får man göra misstag ;o)

Hur?

Idag tränade jag som sagt armarna. Men nu har jag fått världens träningsvärk i ryggen. Hahaha. Låter bra va?
Nej men seriöst. Jag vet ju varför. När man t.ex. kör bicepscurl så blir man ju trött efter ett tag och då tar man gärna i med hela kroppen för att få upp armarna. Så man spänner hela ryggen. Detta är inte så bra egentligen OM man inte "kastar" upp dom sista repsen och kör excentriskt (håller tillbaka på vägen ner).
Så man kan alltså få träningsvärk i ryggen av att träna armarna. Nu vet ni det ;o)

Bilskolan

Nu har jag vart på den 5:e teorilektionen på bilskolan. Varje gång har jag suttit där och fattat allt av vad läraren pratar om, men inte idag. Varför? Jo det var huvudräkning, haha. Vi pratade om stoppsträcka och hur man räknar ut hur lång tid det tar att få stopp på bilen i olika hastigheter. Och matte är INTE min grej så jag hajjade noll. Men jag får helt enkelt läsa på så jag tillslut kan det. Jag måste ju helt enkelt för det kommer garanterat komma med på provet. Och bara för att det är jag så kommer jag säkert få massor med såna frågor...

Imorgon bitti ska jag ha min första körlektion. Hur ska det gå? Haha! Jag måste sluta vara så nervös över allting, men det är svårt. Mycket som kan gå fel ;o)

Dagens träning

♦ Armar

Fy fan vilket kanonpass det blev idag. Hade ont om tid så jag var tvungen att köra effektivt och det vart det kan jag lova. Nu är jag helt slut i armarna att jag knappt kan skriva på datorn.

Här kommer dagens pass:
Dips
60 st

Tricepspress i kabeln

20 eller 25 kg (kommer inte ihåg nu, fan)

Tricepspress bakom huvudet med hantel

3 x 6reps med 10 kg

Dips
15 st

Bicepscurl
8 reps med 9 kg
3 x 6 reps med 10 kg

Bicepscurl med tvåhandsfattning i kabeln
2 x 6 reps med 30 kg
1 x 8 reps med 30 kg

Excentriska bicepscurl
2 x 6 reps med 10 kg på vardera hand

Bicepscurl
6 st reps med 10 kg

Dips
25 st

Så jävla härligt att va uppe på 10 kg nu. Snart kan jag börja träna med dom "stora hantlarna" ;o)

Bjuder på en bild också. Var lite "biffig" efter träningen så jag var tvungen att fota ;o)

Koma

Helgens bravader satte sina spår. Jag har hamnat i nån slags koma som verkar vara riktigt svår att ta sig ur. Jag gjorde inte en enda vettig sak på hela dagen igår. Borde pluggat men icke. Satt i sängen hela dagen med datorn i knät.
Jag vet att det som behövs är ett härligt hårt träningspass och jag längtar faktiskt till gymmet och vill åka dit. Men fan så svårt det är när man har en liten latmask i kroppen som ger mig detta koma-tillstånd. Det enda jag kan göra är att sparka ut den och bege mig till gymmet i alla fall och träna skiten ur mig. Då kommer jag vara mitt gamla jag igen.

Det är bevisat. Jag blir knäpp när jag inte får träna. Och det har bara gått 4 dagar...
Men idag ska jag dit. Så nu ska jag upp och koka gröt och göra mig iordning.

Sjukt bra låt!!!


Fan

Jag känner att jag börjar få ont i halsen. INTE bra. Så idag ska jag ligga hemma och se till att det inte blir värre. Fan jag hatar när en ny vecka börjar så här. Då pajjas träningen totalt.
Jag som hade en sån bra vecka förra veckan. Kroppen var på topp och träningen gick kanon. Varför kan det inte hålla i sig i mer än en vecka..?

När du får oväntat besök fast tvärtom

Satt igårkväll och kollade melodifestivalen när jag fick frågan om jag skulle komma över och se en film. Ja men visst kan jag det. Så efter en snabb dusch blev jag hämtad med bil och sen åkte vi hem till R och såg på film. Kom nyligen hem igen. Oväntat och impulsivt.

Jag hade planerat att åka till gymmet idag, men jag pallar inte med den där jävla bussen. Ååå vad jag längtar till den dagen jag har körkortet i handen så jag kan ta bilen ner till Sats.
Med andra ord så skippar jag gymmet idag. Jag har ju ändå vart där 4 dagar den här veckan så jag har igen ångest över det.

Nu ska äta något. Har inte käkat sen pizzan 16.30 igår. Förutom några få chokladbitar...

RSS 2.0