Efter första passet

Ja efter passet i torsdags fick jag en jäkla träningsvärk som fortfarande sitter i. Visserligen har jag inte gjort något som helst för att mjuka upp musklerna men det är ändå fyra dagar sen nu. Men det var ju väntat efter sån lång tid ifrån gymmet. Nu har jag även varit rätt snorig i två dagar men om jag känner mig bättre imorgon blir det nog ett pass då. Ska se bara om lillebror ska dit, annars kan det bli lite svårt. Men vi håller tummarna =)

Dagens träning

♦ Biceps
♦ Mage
♦ Boxning
♦ 60 min lugn pingis

Jag tog det lugnt idag eftersom jag inte tränat på tre månader. Så det vart lite halvseriöst med styrkan. Men jag var inte så klen som jag hade räknat med. 10 kilos hantlarna orkade jag med lätt fast jag trodde jag skulle få köra med 7 nu i början. Så det är positivt =D
När vi var klara med styrkan körde jag och Kristoffer pingis i en timma. Vi är båda helt värdelösa på pingis så vi vart ju inte direkt svettiga. Men en timma i lugnt tempo lär nog i alla fall kännas imorgon. Om inte annat lär jag ha ont i magmusklerna i alla fall för jag har skrattat konstant hela kvällen =D



Nytt år Nya möjligheter

Nu är det tre månader sedan jag tränade senast. Musklerna har försvunnit och styrkan är nere på noll. Det kommer att göra ont att börja träna igen. Speciellt träningsvärken kommer vara plågsam.

Läget ser ut som så nu att jag ska börja studera i Uppsala om ungefär två veckor. Och eftersom jag ska spendera mina dagar där har jag kollat upp vad jag har för träningsmöjligheter där. Jag har bestämt mig för att bli medlem på Friskis & Svettis som är det billigaste alternativet men med lika många träningsmöjligheter (om inte mer) som Sats har. Det kommer alltså dröja ytterligare några veckor innan jag börjar träna men så fort jag kan kommer jag att sätta igång. Jag längtar verkligen tillbaka till gymmet nu och det ska bli så skönt att få komma igång igen. Även om jag måste börja om på noll.

Så snart mina vänner är jag tillbaka på riktigt och bloggen kommer fyllas med ny, härlig träning =D


RSS 2.0