Dagens träning

♦ Bröst:
3 x 12 - Bänkpress 20 kg
2 x 12 + 1 x 7 - Bänkpress 25 kg
3 x 10 - Bröstpress maskin 10 kg

♦ Triceps

♦ Mage

Jag var inte alls pepp idag och innan åt jag en alldeles för stor frukost som gjorde att jag var proppmätt hela passet. Att jag har en hemsk träningsvärk från igår gjorde inte saken bättre. Lallade mest runt men jag är nöjd ändå. Meningen är ju att jag ska ta det lugnt i början och det lilla jag gjorde idag kommer ge mig en grym träningsvärk imorgon ändå. Jag ser inte fram emot den, aj aj..


Årets första träningspass


♦Uppvärmning:

 

5 min roddmaskin

♦Rygg:
12 x 3 - Enhands hantelrodd med hantel 6 kg
12 x 3 - Sittande kabelrodd 25 kg
12 x 3 - Latsdrag 20 kg
20 x 3 - Ryggresningar

♦Axlar:
10 x 3 - Hantellyft åt sidan 4 kg
10 x 3 - Hantellyft rakt fram 4 kg
10 x 3 - Upprätt kabelrodd 12,5 kg

♦Avslutning:
10 min gång på löpbandet

Tog det lugnt eftersom jag inte tränat på väldigt länge men det kändes riktigt bra att vara tillbaka. I´m back =)

Äntligen


Efter 11 månader har jag äntligen skaffat gymkort igen. Imorse när vi var ute på långpromenad gick vi till Sats och skaffade ett nytt medlemsskap till mig. Så nu ska jag få fart på arslet och bli vältränad och supersnygg igen.

Jag avslutade mitt medlemsskap på sats för 11 månader sedan på grund av att jag blev arbetslös och inte hade råd att fortsätta. Sen började jag plugga och då visste jag inte om jag skulle bo kvar här eller flytta till Uppsala. Om jag skulle fortsätta på Sats eller köra på Friskis & Svettis som är betydligt billigare. Men nu finns det ingen tvekan längre och inget som hindrar mig ifrån att skaffa kortet igen. Plus att dom nu har superbra erbjudande för studerande så det passade perfekt att bli medlem nu.

Så nu efter ett långt sommarlov av lathet brakar det igång ordentligt. Skolan börjar och mitt nya hälsosamma liv börjar. I´m back!!

RSS 2.0