Dagens träning

♦ 60 längder/60 min Simning

Har varit och simmat ikväll. 60 längder på 60 minuter. Lugnt och skönt tempo och två kisspauser under tiden (självklart inte i vattnet). Haha. Världens minsta blåsa eller vad? Det var riktigt skönt att simma så det kommer jag definitivt göra om snart igen.


Dagens träning

Tjohoo jag var ner till gymmet idag. Började med 30 min på löpbandet (gåendes) och sen körde jag 3 x 12 sittande kabelrodd på 20 kg. Sen tog det stopp. Jag blev omotiverad och det var så mycket folk och maskinerna var upptagna och det var trångt vid dom fria vikterna. Så jag gav upp. Men hey, jag var där i alla fall och det lilla jag gjorde är bättre än noll. Och jag är nöjd med tanke på att det var åtta veckor sedan jag var där sist..

Uppdate om läget

Det är snart två månader sedan jag tränade. Tror ni det är kul eller? Jag har varit konstant sjuk i två fucking månader. Jag kan känna mig bra i ett par dagar och sen är jag sjuk igen. Förkylning och feber om vartannat. Visst att man har dragits med en envis förkylning förut men jag har nog aldrig hållt på så här länge.

Så nu vet nu läget och varför det är dött på träningsfronten. Återkommer nån gång om jag nånsin blir frisk igen...

RSS 2.0