Första doppet sen 2006

Jag har tagit mitt första dopp ute sen sommaren 2006 (om man inte räknar isvaksbadet 2008). Det var faktiskt rätt "varmt" i vattnet. Blev faktiskt tre dopp t.om. Inte illa pinkat för en äkta badkruka som jag =)
Har legat och jobbat på brännan också men det går ju som det går. Men jag var inte blekast av oss som var där och det är jag stolt över (tack Christoffer).


Det är ju det här jag har väntat på!

Under större delen av året visar jag mig inte (frivilligt) för någon utan concealer under ögonen. Men nu när jag har fått lite färg i ansiktet kan jag äntligen skippa den och slipper bry mig om hur jag ser ut (hrm nästan då). Här på bilden har jag endast ett tunnt lager mascara på mig. Inte ofta jag visar osminkade bilder på mig själv ;o)


Det roliga är att jag fortfarande är blek som fan
men "brun" för att vara jag =(

  

Sommar

Har varit en sväng på centrum med Anneli idag för lite butiksspan. Kom hem med ett nytt nagellack. Sen åkte vi till Smultronstället och åt en glass. Underbart med sommar =)

Får hem min dator senare idag så ikväll blir det en ordentlig uppdatering om helgen som vart.
Nu ska jag ut i solen och jobba på brännan =)

Lägesrapport

Dagans läxa: Festa aldrig utan svägerskan! Eller läxan är egentligen, festa aldrig på fastande mage. Men svägerskan ser alltid till att jag har ordentligt med mat i magen när jag ska dricka alkohol. Igår fick jag klara mig själv och se hur det gick. Jag är mer död än levande idag =(

Min dator finns hemma hos J sen igårkväll så jag känner mig lite handikappad just nu. Fan vad beroende jag är av datorn. Det kryper i kroppen på mig. Som det ser ut nu så lär jag inte kunna hämta den ikväll heller. Hur ska jag överleva? 

Attans knasboll


Det här kanske låter lite konstigt men jag har glömt att träna idag. Var ju på centrum en sväng och köpte klänning och gick på bolaget. Sen har jag haft annat i huvudet. Nu har jag nyss tryckt en pizza så jag kan inte direkt göra något åt det ikväll... Solsting, får man skylla på det? Nu blir det ju tre dagars uppehåll igen. Imorgon är det fest och på söndag ligger jag bakis förhoppningsvis =oP
Jaja, det är väl inte hela världen. Men det hade vart bra om jag hunnit gå igenom hela kroppen den här veckan... 

Snabbshoppat

Det tog mig ungefär 10 sekunder att hitta en ny klänning inne på Lindex. 1 ½ minut senare var jag ute ur butiken. Det kallar jag snabbshopping =)
Jag hade redan sett den på nätet tidigare så när jag såg att den fanns var det inge snack om saken. Jag kollade inte ens efter nåt annat utan bara tog den och gick och provade. Det här är en klänning jag kan och kommer använda hela sommaren. Den svarta som gick sönder är ju enbart till för lite festligare tillfällen. Jag går ju inte runt i en svart, tajt klänning till vardags direkt. Kände det att när jag nu måste lägga ut pengar på en ny klänning så köper jag en jag kan använda lite oftare...

Bild på den får ni se imorgon...

My ordinary luck

Jag köpte ju en klänning för en månad sen som jag ska ha till klassfesten som är imorgon. Sen jag fick hem den har jag haft den hängande i garderoben. Idag provade jag den för att se hur den satt (var ju länge sen jag provade den). Tänkte se om den går bra att sitta i då den är rätt kort. Snygg som fan är den när man står upp i alla fall... MEN, när jag skulle dra ner dragkedjan för att ta av mig klänningen så SPRACK dragkedjan. Den delade sig sådär som det kan hända på t.ex. gamla jackor. Hur kul var det då? Jävla otur jag ska ha med allt...


Helvetesklänningen


R.I.P Michael


Rest In Peace <3


Jobbat på brännan


Solar och äter persika =)

Jag har legat och jobbat på brännan idag också. Jag har nästan lyckats sola bort dom fula bikiniränderna nu. Men alltså jag kan säga att jag är glad att jag är singel och ingen ska se mig naken. Hur jävla sexigt är det då med kritvita tuttar? Det påminner mig om den gamla tanten Magda i "Den där Mary" med russintuttar. Och nu är det inte själva russintuttarna jag syftar på utan att dom är kritvita medans hon själv är jättebrun. Typ så ser jag ut nu. Som sagt, väldigt sexigt. Skulle behöva sola topless nånstans men vart kan man göra det utan att nån ser?

Dagens träning

~ 2 x 6 km inlines
~ Rygg

Trots stekhet värme ute drog jag på mig mina inlines och åkte till gymmet. Svetten rann när jag var framme och strumporna var genomsura. Tur jag hade ett extra par med mig att träna i ;o)

Det var helt dött på gymmet. Vart är alla? Jag trodde det skulle vara mer folk där nu när det är semestertider men jag antar att många blir lata när dom är lediga. Hehe.

Körde rygg i ca 40 minuter och sen rullade jag hem igen. Det gick riktigt bra att åka inlines idag trots att det blåste lite. Men det var bara skönt i värmen. Ordentlig fart fick jag upp och jag flög fram emellanåt ;o)

Det här är sommar för mig

Glöm jordgubbarna. Persika är sommar för mig. Kan leva på dom så gott är det =)


Babooshka tar vilodag ;o)

Jag tar en vilodag idag. Jag känner av allergin och är inte alls pigg i kroppen. Men jag har ju tränat söndag, måndag och tisdag så det gör inte så mycket att jag hoppar gymmet idag. Så idag får musklerna vila ;o)
 

"Biffen" ;o)

Träningsvärk

Shit vilken träningsvärk jag har i vaderna från dans-passet igår. Vi gjorde nå steg där man tog ett steg fram och satte hälen i golvet. Måste vara det som gav mig träningsvärk. Nästa gång måste jag komma ihåg att stretcha vaderna ordentligt efteråt =)

Det blir ingen morgonpromenad idag. Jag lyckades vara uppe till 1 inatt och är astrött. Jag ska ta och äta frukost nu så piggnar jag nog till. Sen i eftermiddag blir det gymmet (som vanligt) =)

En av dom bästa låtarna som gjorts

Bury all your secrets in my skin
Come away with innocence, and leave me with my sins
The air around me still feels like a cage
And love is just a camouflage for what resembles rage again…

So if you love me, let me go.
And run away before I know.
My heart is just too dark to care.
I can't destroy what isn't there.
Deliver me into my Fate - If I'm alone I cannot hate
I don't deserve to have you
My smile was taken long ago
If I can change I hope I never know


I still press your letters to my lips
And cherish them in parts of me that savor every kiss
I couldn't face a life without your light
But all of that was ripped apart
when you refused to fight

So save your breath, I will not hear.
I think I made it very clear.
You couldn't hate enough to love.
Is that supposed to be enough?
I only wish you weren't my friend.
Then I could hurt you in the end.
I never claimed to be a Saint
My own was banished long ago
It took the Death of Hope to let you go


So break yourself against my stones
and spit your pity in my soul
You never needed any help
you sold me out to save yourself
And I won't listen to your shame
You ran away - you're all the same
Angels lie to keep control
My love was punished long ago
If you still care, don't ever let me know
If you still care, don't ever let me know…

Alltså jag bara älskar den här låten. Den är så stark och jag blir glad av den fast texten är kanske lite deprimerande. Men det är inte bara texten som gör den så bra. Det är hur den är uppbyggd. Lugn i början och sen kraftfulla höjningar. Jag lyssnar på den här låten hundra gånger per dag. Om och om igen. Svårt att förklara men den känns. Så powerful!

Den svenska gubben


Jag var ju så otroligt sugen på jordgubbar med mjölk igår så när jag var på centrum tidigare idag var jag bara tvungen att köpa hem två askar. Så nu ska jag njuta av mina gubbar samtidigt som jag ska se på He´s just not that into you.

Dagens träning


Glömde skriva att jag tränat axlarna idag också. Jag kom till gymmet en halvtimma innan dans passet började så jag gick upp och körde axlar lite snabbt. Behövde inte köra så hårt idag då jag körde ganska mycket axlar i söndags...

Make me brown sunshine

And he did ;o)

Eller mest röd då, hihi!
Nu måste jag ägna resten av veckan åt att sola bort dom fula ränderna. Jag ska nämligen ha en axelbandslös klänning på mig på klassfesten på lördag. Jag tror inte att dom här ränderna blir så snygga till =oP

Rabarber

Idag åkte dom fina rosa och blommiga trädgårdshandskarna på...


Jag har klippt ner hela rabarberbusken...


Det blev en hel H&M-kartong full...


ca 3,6 kg = 9 liter rabarber som jag har sköljt, hackat och haft i påsar att lägga i frysen.


Nu har vi rabarber så det räcker till hela året. Perfekt när man vill göra en paj. Bara att ta fram en påse och det är redan hackat och allt. Bara att göra smuldegen ;o)

Morgonpromenad

   
Veckans andra dag och veckans andra morgonpromenad. Var ute lite tidigare idag än vad jag var igår men det är ändå lika varmt ute. Jag drog på mig bikinin och ett par shorts som jag promenerade i. Perfekt sätt att få färg på sig =o)

Cravings


Jag är så jäkla sugen på jordgubbar så jag vet inte vad jag ska göra. Det är lixom en halvmil till affären. Känns så onödigt att åka bara för några jordgubbar...

Vad gör man när man "måste" men inte vill?

Har legat i en timme och tänkt "ska jag ut och springa eller inte?". Jag borde men jag känner verkligen inte för det fast jag vet att jag verkligen behöver det. Visst, sticker jag ut så blir det ju gjort. Men man ska ta det där steget också. Ett otroligt jobbigt steg just nu.

Jag tror jag ska börja med ett par klasser på gymmet igen. Nu var det riktigt länge sen jag gick på ett. 1:a april närmare bestämt. Jag skippade ju dom då jag kom igång så bra med mina löprundor. Men nu har jag tappat gnistan igen så det är dags att göra något annat. Så imorgon kväll är det jag som går på Dans-passet!!

Dagens träning



Flängt runt

Åkte till lillebrors jobb och lämnade en vattenflaska. Åkte till gymmet. Åkte till affären. Tillbaka till lillebror och hämta hans väska. Åkte hem och fixade iordning maten. Kom på att vi inte hade någon ost till gratängen. Åkte tillbaka till affären och sen hem igen.
Känns som att livet blev lite mer stressigt nu när man fått körkort. Flänger runt överallt ju ;o)

Morgonpromenad

Har varit ute på en timmes morgonpromenad med Hazel. Det är redan jättevarmt ute och I love it. Har gått i shorts och linne för att få lite färg på mig =o)
Nu blir det frukost i form av havregrynsgröt och gurkmackor. Sen om ett par timmar blir det gymmet...

T.om. hästarna tyckte det var varmt och några av dom låg ner och vilade


Dålig bild, men det är några får som ligger där och solar =o)

En fettförbränningsvecka väntar...


Det blev ingen promenad. Istället har jag ätit grillad kyckling, färskpotatis och vitlökssås. Sen tog jag en skön dusch och nu har jag precis kollat på Confessions of a Shopaholic. Så jävla rolig scen när "Rebecca" och "Luke" dansar tillsammans. Jag skrattade högt. Så ful hon var, haha! Måste säga att filmen var otroligt mycket bättre än boken/böckerna (vet inte om filmen bara är baserad på den första boken. Var så länge sen jag läste dom så jag kommer inte ihåg).

Till nåt helt annat... jag håller på att smälta bort. Det är så jäkla varmt i mitt sovrum. Har kvällssol så det värms lixom upp på kvällarna när solen skiner. Har fönstret öppet men det är helt vindstilla ute så det hjälper inte ett dugg. Tror ni det är kul att sova här eller? Jag är så jäkla ljudkänslig också när jag ska sova så jag kan inte direkt skaffa en fläkt. Ååh!!!

Nej nu ska jag försöka sova ändå trots värmen. Har ätit alldeles för mycket onyttigt i helgen och inte nog med det så åt jag en halv chipspåse igår och den andra halvan har jag pulat i mig ikväll till filmen. Så här kan jag inte hålla på om jag vill kunna visa mig i alla nya shorts jag har köpt för sommaren. Så imorgon bitti ska jag upp och gå en powerwalk innan frukost. Sen blir det inlines till gymmet efter lunch...

Ett par timmars stekning

   
En svalkande piggelin satt fint i den stekheta solen

Guud vad härligt det var i solen idag. Jag har lyckats få mig lite färg på nosen också =o)
Nu är det dock mulet igen men det gör inget. Jag har redan gjort mina soltimmar idag och vad jag har hört så ska det vara kanonväder hela nästa vecka. Låter perfekt då det är dags för klassfesten på lördag. Då hinner jag få lite mer färg på nosen tills dess =oP

Dagens träning

~ Axlar

Har varit på gymmet och kört axlar i 40 minuter. Idag körde jag på lite lättare vikter och fler repetitioner istället. Ibland måste man variera sig så musklerna inte jobbar på "vana". Är riktigt seg i axlarna nu och orkar knappt lyfta armarna...

Sitter hemma nu och har precis hällt i mig en Gainomax recovery. Mums! Funderar på en promenad med nån utav hundarna. Men orkar jag det? Det blir så jobbigt för axlarna att dra i kopplet hela tiden. Kan ni tänka er hur trött jag är i axlarna då när jag inte ens orkar gå med hunden?! Nej jag väntar nog ett tag med det...

Sköna söndag

Tjohoo det är sommarväder idag!!!
Om ett par timmar ska jag dra på mig nån av mina nya bikinis och lägga mig ute och steka i solen. Som jag har längtat!!
När jag har stekt klart ska jag dra till gymmet. Axlarna måste pumpas lite ;o)

Dagens låt

Slipknot - Snuff


Midsommarfirandet

Eller rubriken kanske ska vara "Klantarslet är i farten igen"...

Kom ut till H-berga vid 12-tiden igår. Klockan 13 började midsommarfirandet vid kyrkan med sång, dans, lekar och tipspromenad. Karlarna gick dit och vi kvinnor stannade hemma oroliga för regn. Men icke. Solen började skina och lite stänk var det enda vi fick på oss på hela dagen. Vilken tur vi hade med vädret.
 
Dagen bestod av sillunch, nubbe, kubbspel (mitt lag vann tack vare moá ;o)), fika, guitarr hero, öldrickande, vinpimplande, drinkblandande, middag, musik, min kamera som gick halvt sönder (den tar kort men displayen är trasig så jag ser inte vad jag tar kort på, bara att sikta och hoppas på att man riktar den rätt), chips, nötter och ännu mera alkohol och självklart JORDGUBBAR!!

När vi gick upp i morse sken solen för fullt och det var riktigt varmt så vi åt frukost utomhus. Men sen kom dom mörka molnen och kort efter kom regnet. Den svenska sommaren i ett nötskal!

Här kommer lite bilder från igår. Dom första är med hel kamera och dom sista är "jag hoppas jag siktar rätt-kort", hehe. Jag är ett riktigt praktarsle när det gäller klumpighet. Men det kanske ni redan märkt ;o)

Partytältet uppställt och borden och stolarna på plats


Killsnack

Tjejsnack

Glada?!

Förlorarlaget =oP

Vinnarlaget!

Vinnarposen ;o)


Livemusik by Simon =o)


Grillspett, mums!



Avslutade kvällen inne i stugan



Mys

Mot midsommarfirandet


Jag känner mig väldigt tjejig idag. Haha! Lite skillnad mot träningskläderna jag alltid springer runt i annars =oP
Här skiner solen men det finns en del mörka moln där uppe. Men jag har fixat bil så jag slipper bli blöt på vägen till midsommarfirandet.

Nu är det dags att bege sig. Ska till Ica en sväng först och köpa det sista...

Ha en riktigt trevlig midsommar allihopa!!!

Går träning och alkohol ihop?

Tränar du samma dag som du ska festa? Jag gör inte det i alla fall. Varför? Helt enkelt därför att när man tränar bryter man ner kroppen. Det viktigaste för att bygga muskler eller vad man nu tränar för, bli en bättre löpare kanske, är att kroppen får återhämta sig ordentligt. Det är minst lika viktig som själva träningen. Det är då musklerna byggs upp igen. Vad händer om man då dricker alkohol när kroppen vill återhämta sig? Alkohol bryter också ner kroppen så istället för att återhämta och bygga upp så fortsätter den att bryta ner. Fick du då ut nåt av ditt träningspass? Svar nej! Alltså tränar inte jag samma dag som jag ska festa...


Don´t drink and workout!

Nytt i garderoben


Lite färg skulle inte skada, haha!

(Bilderna är tagna med ca två veckors mellanrum. Den "svarta" är tagen idag. Lite storleksskillnad mellan bilderna, men mensmage kan man inte göra så mycket åt =oP)

Jag har äntligen fått hem mina kläder. Allt satt perfekt och jag är supernöjd. Hade beställt en bikini som jag var inställd på att skicka tillbaka då jag köpte en ny bikini bara några dagar efter jag gjort beställningen. Men den var så snygg så jag behåller den i alla fall. Om det ändå kunde komma lite sol nu så man fick användning för dom... =(

Perfekt sås till grillat kött


Såsen innan jag mixat den


Ingredienser:
2 msk olivolja extravergine
2 st vitlöksklyftor, i skivor
1 st röd lök, i skivor
1 st gul paprika, i tärningar 
1 dl persilja, hackad
1 msk oregano, färsk
1 dl tomatpuré
1 dl japansk soja
1 dl Dansukker Råsocker Flor (jag hade vanligt råsocker strö för jag hittade inte flor)
1 tsk Colmans senapspulver
1 msk grönsaksfond
1 dl vatten
1 dl balsamvinäger
1 tsk svartpeppar, grovmalen

Gör så här:
1. Hetta upp oljan i en gryta. Fräs vitlök, rödlök och paprika.
2. Tillsätt övriga ingredienser och sjud i minst en timme.
3. Häll över i en mixer och kör till en slät sås.

Beslutsångest och förberedelser


bild från 2006

Jag har beslutsångest. Jag känner inte för att träna idag, men det är ju midsommar i helgen så då blir det ingen träning igen förns på söndag. 3 dagar utan träning är mer än vad jag klarar av, haha!!!

Men jag har lite att göra idag ändå. Förbereda maten för morgondagen. Ska bland annat göra en ny sås jag aldrig gjort förut. Hittade receptet på nätet. Den ska stå och sjuda i en timme!? Sen ska köttet marineras och grönsaker skäras. Imorgon blir det grillspätt med oxfilé, grönsaker och halloumiost. Mums!!
Funderar på att baka nåt bröd också att ta med mig...

Sen ska jag hämta ut ett paket idag. Eller jag hoppas det i alla fall. Har beställt lite(?!) kläder men dom vill ju aldrig komma. Vore kul om man fick ha nåt nytt på sig på midsommarafton. Jäkla strul!!

Fixa naglarna ska jag göra idag också. Sånt är ju viktigt ;o)

Nej om man skulle ta och sätta igång...

Javelin throw

Sitter och äter en nattmacka och tittar på friidrott på tv4 sport. Perfekt avslut på dagen. Längtar till nästa OS. Då är det jag som sitter bänkad som vanligt till friidrotten. Tråkigt bara att det är så långt kvar... Visste ni förresten att jag är gammal spjutkasterska?? Då var man allt biffig. Synd att man inte hade digitalkamera på den tiden. Hade vart kul att se bilder från den perioden i mitt liv. Om det nu finns några foton så är dom nerpackade nånstans där dom inte finns att hitta i nuläget...


Dagens träning




Still blond


Har färgat håret idag. Fyndade hårfärg för 40 kr på Willys. Vilket klipp! Var sååå nära att välja en brun färg men valde tillslut att fortsätta med det blonda i alla fall tills det är dags för nästa färgning. Så får vi se då vad det blir. Nu är jag i alla fall nöjd och det är så skönt att äntligen slippa den där hemska utväxten.

The boy in the striped pyjamas

Jag älskar filmer som handlar om förintelsen. Eller älskar är väl fel ord att använda för ett sånt hemskt ämne. Men jag tycker det är mycket intressant. Det går ju inte ens föreställa sig hur hemskt det måste varit för alla dessa människor som torterats till döds.
Jag har precis tittat på The boy in the striped pyjamas. Mycket stark film och tårarna rann flera gånger. Fy så hemskt slutet var!


Under andra världskriget tvingas åttaårige Bruno att flytta från vännerna och tryggheten i Berlin till "landet", där hans far är befälhavare över ett koncentrationsläger. Detta håller familjen dock hemligt för Bruno, som på egen hand upptäcker sina nya omgivningar. Här lär han känna Shmuel, en jämngammal judisk pojke som är fånge på lägret, och en vänskap uppstår mellan pojkarna.

Kokt fisk


Kokt fisk, färskpotatis och äggsås. Färglös middag men ack så god =o)

Dagens träning

~ Biceps
~ (Mage)


8 reps på samtliga övningar

Bicepscurl
8 kg
10 kg
3 x 11 kg

Koncentrationscurl
3 x 10 kg

Bicepscurl i kabelmaskin
3 x 30 kg



Hip hop abs

Hittade bara detta klipp ifrån videon, lite slött i början (uppvärmningen tror jag) men i slutet kommer dom igång. Själva "programmet" är 30 min långt i verkligheten...

Jag har laddat ner träningsvideon "Hip Hop Abs" som dom säljer på tv-shop. Det mesta på tv-shop är bara skit men jag tror att den här videon kan vara ganska bra. Jag tror ju inte att man får världens magrutor av att följa denna video enbart som dom påstår, men däremot är dans i sig jäkligt bra träning. Och så får man lära sig lite nya moves genom videon ;o)

Jag ska testa denna nästa gång när jag är ensam hemma. Vill inte stå och dansa med publik, haha. Men jag återkommer med en recension när jag har testat =o)
 

Brunett igen?

Idag hittade jag en mapp med bilder som jag inte visste att jag hade men som jag har saknat. När jag tar kort på mig själv lägger jag in bilderna i en "Marie" mapp med årets årtal. Inte bara för att jag är ego, hehe, utan för att det är kul att gå tillbaka och se hur man såg ut och hur mycket man förändrats under just det året. Jag började med detta när jag bodde i Oskarshamn med mitt ex. När vi gjorde slut brände jag över alla mina bilder på två skivor men jag hör för mig att alla inte fick plats. Och eftersom jag inte haft dessa bilder på datorn har jag under dessa år som gått trott att den mappen var de bilder jag struntade i att bränna. Har tänkt på bilderna flera gånger om och "ångrat" att jag inte brände dom. Har velat gå tillbaka och se hur jag såg ut då. Men så idag då så hittade jag av en slump denna mapp på ett ställe jag aldrig hade kommit på att titta i. I en mapp som heter Remote Assistance Logs som låg i min dokumentmapp. Hur f*n har den mappen hamnat där? Och vad är det för mapp, vad betyder det? Borde inte bildmappen hamnat bland alla andra bilder som fanns på skivan jag brände? Jag fattar inte hur den hamnat där men glad är jag att jag hittade den =o)

Nu har jag gått igenom gamla bilder på mig själv och blev sugen på att färga håret brunt igen. På den tiden var jag nämligen brunett. Vore riktigt skönt att slippa den där jäkla fula utväxten och att behöva färga den en gång i månaden. Men ska jag?




Vilodag

Jag tror jag kör en vilodag idag. Jag har en sån jävla träningsvärk i benen och ryggen. Iofs så skulle jag träna biceps men lika bra att vila en dag. Jag har ändå inget att träna i då jag glömde tvätta igår så det är väl vad jag ska roa mig med idag... =o/

Ayo Technology

Så jävla underbart skön låt


When she ready to ride, I'm ready to roll
I'll be in this bitch til' the club close
What should I do, on all fours
Now that that shit should be 'gainst the law
Different style, different move, damn I like the way you move
Girl you got me thinkin' 'bout, all the things I do to you
Let's get it poppin' shorty we can switch positions
From the couch to the counters of my kitchen

Midsommarplaner

Jag hoppas verkligen inte att det regnar på midsommar. Jag ska till H-berga och kusinerna och moster och fira och jag ska åka fyrhjuling dit då jag inte har nån bil längre (av nån konstig anledning, hehe). Men som ni kanske förstår så är det ju inte så roligt att åka fyrhjuling om det regnar så är det dåligt väder så måste jag tyvärr stanna hemma. Det vill jag inte då det inte kommer vara någon annan hemma. Fira midsommar i ett tomt hus låter sådär lagom deprimerande så nu håller vi våra tummar för vädret!!


Skyddad

Kolla in kinderna =o)

Hahaha, kolla in hur jag ser ut!!! Har köpt ny hjälm och nya skydd idag som jag skrev igår att jag skulle. Hjälmen är så jävla trång så den trycker ihop kinderna så jag ser ut som en köttbulle. Sen fick jag knappt av den heller. Men den ska "forma sig efter mitt huvud" så den ska väl bli lite lösare med tiden. Hoppas verkligen det i alla fall. Nu får man ju klaustrofobi i den =o)

Dagens träning


Marie svarar

hur får du din mage så platt? jag skäms så grovt över min mage och höfter men jag är född sån, d går i släkten o jag vill så gärna få bort den. hur göru ?

I min släkt har vi breda höfter och smal midja. Omöjligt att hitta byxor som passar. Antingen får jag inte upp dom över låren eller så sitter dom bra över låren men är alldeles för stora i midjan. Men tack och lov finns det byxor med stretch!!
Magen har alltid varit relativt platt på mig. Har inte gjort något speciellt för att få den platt. Jag är tjejen som står på gymmet och lyfter vikter och hatar att konditionsträna. Men mitt råd till dig är att börja springa ett par gånger i veckan. Det bästa sättet att förbränna fett på och så är det också gratis. Ingen maskin i världen kan ersätta en joggingtur ute i naturen. Hela kroppen får jobba och hela kroppen bli då också tränad. Magen, låren, rumpan, hjärtat, lungorna – allt. Precis vad jag också behöver göra men fuskar rejält med det då jag tycker det är otroligt tråkigt. Men det finns inga genvägar. Vill man gå ner i vikt eller bara trimma till kroppen lite eller få bättre flås och ork så måste man också jobba för det. Bara man är tillräckligt motiverad så går det ändå ganska lätt att ta sig ut på den där rundan. Och när resultaten börja komma så är det helt klart värt allt slit!

Jag hoppas att du är nöjd med mitt svar och jag önskar dig ett stort lycka till! =o)

More shopping

Imorgon ska jag och pappa till Uppsala och köpa skydd till mig som jag ska ha på mig när jag åker fyrhjulingen. Hjälm, ryggskydd och nackskydd. Kommer se ut som en michelingubbe med alla skydd på mig, men som jag kör lär det behövas ;o) Safety comes first! Haha!!


Dagens träning

~ Rygg
~ Axlar
~ Ben


Kändes riktigt skönt i ryggmusklerna idag. Känner att jag har blivit starkare så det är snart dags att öka på vikterna lite. Avslutade med ett par benövningar. Sittande och liggande lårcurl. Jag har träningsvärk i framsida lår från torsdagens inlinestur och utfallen jag gjorde efteråt så jag tog det lugnt med benen idag. Körde på 25 (framsida) respektive 20 kg (baksida).
Jag hoppas på att det inte regnar imorgon så att jag kan ge mig ut på en joggingrunda. Annars får jag väl springa på bandet på gymmet. Men det är ju inte alls lika roligt. Men det är verkligen dags!!

Blött studentfirande

Syftar inte enbart på alkoholen utan att det spöregnade hela dagen. Riktigt tråkigt men vad gör man?! Jag tror nog att studenterna hade jävligt roligt ändå ;o)

Precis efter utsläppet


Lillebror överlycklig för att han blev skjutsad i F´s Subaru =o)


Sen blev det fika. Ruggigt goda tårtor om jag får säga det själv ;o)


Lite presentöppning


Sen ville alla prova mina nya coola shuttershades ;o)


Grattis lillebror

Idag tar min lillebror studenten. Så här glad är man då:

Stort grattis och välkommen in i vuxenlivet!


Dagens träning

~ Ben
~ Kondition

Stack iväg på en 8,3 km lång inlinesrunda och när jag kom hem gjorde jag 4 x 12 reps gående utfall med en extra 5 kg viktplatta.


Köpte som sagt nya kläder igår. Ny bikini och nya shorts...
Varför får man alltid ångest när man står i en provhytt och provar kläder? Är man så fet som man ser ut i speglarna därinne? Så kan det ju knappast vara. Deras speglar är ju precis samma som man har hemma. Men varför syns allt så tydligt där? Varenda cellulit kommer fram och man vill bara klä på sig och springa därifrån. Extra roligt när sommaren är här?! och man börjat gå i lite kortare kjolar och shorts. Nej fy, sådär får ingen se mig!

De kommande träningspassen kommer fokus ligga på kondition och ben. Nu jävlar ska benen svarvas. Här ska vi fan inte behöva skämmas över hur man ser ut. Han man ångest - gör något åt det!


Står och försöker hålla balansen tills bilden knäpps. Inte lätt när man har tofflor på sig men vad gör man inte för bloggen ;o)


Wayfarer is the shit

Ser ut som skit gör jag efter att spenderat en dag inomhus. Man gör inte direkt till sig för ugnens skull. Osminkat med flått hår. Tur att jag har mina nya stekheta Wayfarer i oversize som döljer det värsta när jag ska ut och åka griller... =o)


Så jävla heta!

Goddag yxskaft!

Smarta jag springer runt och ropar på hundarna och undrar vart dom är. Så kommer jag på att mamma och pappa nyss åkte iväg och tog dom med sig.. Grattis Marie! Jag är bra trött i huvudet nu när jag stått i köket hela dagen...

Sitter och väntar på att få åka iväg på en inlinestur men måste vänta tills alla muffins är gräddade. Ååh vilket tid det tar... =o(

Konditorn i farten

Här kommer en sneak peak på vad jag håller på med idag. Jag var tvungen att ta en ofrivillig paus nu då jag såg att vi köpt alldeles för lite hallon så jag sitter och väntar på fler...


Alltså hallon är så jävla underskattat. Alla pratar jämt om jordgubbar och det är så gott och bla bla. Men hallon är ju så gott att man dör. Mer hallon, säger jag!!!

Fullspäckad dag

Alltså seriöst, jag kom hem nu. Vi har flängt runt i affärer hela jäkla dagen. Magen skriker verkligen efter mat så någon träning kommer det inte bli ikväll. Fan! Jag ska ju stå i köket hela dagen imorgon så då lär det ju inte bli någon heller. Inte bra!!

I alla fall så har jag hittat massor med kläder idag. Tjoho!! Och jag har fått tag på bikinin jag som jag ville ha. Den fanns ju inte då när jag letade efter den i Barkarby. Så hittar jag den tre månader senare i Kista Centrum. Vilken lyckoträff! Köpte den även för mitt presentkort jag fick i julklapp så inte en krona har jag betalat för den. Vilket kap! Hehe. Hittade även två par shorts, ett linne och en t-shirt tror jag om jag minns rätt. Och så har jag fått hem de tre par glasögonen jag beställde på nätet förut. Rena rama julafton idag =o)

Nej nu ska jag gå och se om det blir nån mat här... fan vad jag är hungrig!!!


Katshing


Tjoho!
Idag trillade skattepengarna in på kontot. Let the summer begin!



Fullbokad dag


Fan jag kommer inte hinna till gymmet idag! Vi ska åka och fixa presenter och sånt inför lillebrors student och så ska vi handla allt jag behöver till bakningen imorgon. Ska även hem till svägerskan och storebror och leta efter deras springformar som jag behöver låna. Efter det ska vi hämta pappa på jobbet (av nån anledningen har vi ju en bil mindre så han kommer inte hem, hihi). Om jag hinner måste jag ge mig ut på en joggingrunda ikväll. Jag måste göra det!

Torsdagens bakning


Nöt- och tryffelpaj och hallonkaka blir "tårtorna". Smaskigt va?

Jag är så jäkla gottesugen. Men jag får allt hålla mig för på fredag blir det massa gott att äta. Lillebror tar studenten och jag ska slava i köket på torsdag med att baka till fikat. Har suttit och funderat över vad jag ska göra för smarrigt och har hittills hittat tre recept som verkar riktigt goda. Det blir choklad- och jordgubbs muffins, nöt- och tryffelpaj och en hallonkaka. Måste komma på något mer man kan bjuda på samtidigt som muffisen innan "tårtorna" serveras. Som röd tråd genom bakverken har jag choklad och röda bär. Choklad för att det är så himla gott och röda bär för att det är sommar =o) Jag tror det kommer bli riktigt smaskigt. Det är kul att prova nya recept och baka massa smarriga bakverk. Men så bor det en liten hemmafru i mig också ;o)  

Dagens träning

~ Biceps
~ Mage


Körde ett skönt bicepspass idag. Avslutade med mage som jag nu nästan kan säga har blivit en vana. Däremot måste jag ta tag i konditionsträningen igen. Har inte sprungit sen förra lördagen. Tänkte att jag skulle ta mig en sväng ikväll, men jag har nyss kommit hem ifrån en sväng till Uppsala och magen skrek så jag har redan ätit. Men jag kan nästan lova att jag kommer ge mig ut på en runda imorgon...


Ignorant, sur och deprimerad hund


Hazel är deprimerad och är inte alls sig själv idag. Men hon är också riktigt förbannad på mig. Och allt beror på att hon började löpa idag och löptrosorna är INTE favoriten. Och det är jag som sätter på henne dom så hon är inte alls glad på mig nu. Jag kom in i sovrummet nyss efter att tvättat av mig och borstat tänderna och så ligger hon på kudden och surar. Jag pratar med henne och lockar på henne för att hon ska titta in i kameran men hon vägrar verkligen att titta på mig. Så sur.

Nej nu ska jag pussa lite på henne och gosa så att hon blir lite gladare =o)

"Nej jag har inte blivit misshandlad"

Ser inte alls lika illa ut idag som igår. Den blåa färgen och 99% av svullnaden har gått ner. Men ont gör det fortfarande...

Skulle åkt till gymmet idag men kände inte för att visa upp mitt ansikte bland folk. Jag har ju visat bilder här på bloggen men det är en annan sak. I verkligheten glor folk. Ja, dom gör faktiskt det. Var på Ica en sväng med mamma och folk glodde. Varför är ens första tanke när man ser nån med sönderslaget ansikte att den personen blivit slagen/misshandlad? Nu tänker jag inte bara på mig själv utan det är oftast så. Man tänker inte tanken att personen kan ha ramlat med ansiktet rakt ner på en isfläck så hela ansiktet svullnade upp (vilket hände en klasskompis i gymnasiet). Och jag tror inte att de som ser mitt ansikte tänker att jag har krockat med bilen. Har vi så låga tankar om folk att vi tror att alla misshandlats? Det kan faktiskt finnas en annan förklaring till att man ser ut som att man gått en boxningsmatch. Tänk på det!

Dagens fråga!

Varför har inte alla bilar krockkudde? Det gör ont i ansiktet att slå i ratten vid en krock kan jag meddela... =o(

Min första bilolycka =(

Ja vad ska man säga om dagens händelse... jag hade inte alla hästar hemma. Min instinkt ledde mig till att fatta ett otroligt dåligt beslut som resulterade i att jag brakade rakt in i en sten. Tur i oturen att det var en sten och inte en annan bil eller nån cyklist.

Styrstaget (drivaxeln sa Fredrik) eller vad det nu heter har gått av och det är mycket troligt att det är nåt fel på växellådan. En skitsak så länge jag är okej sa mamma och pappa men man kan ju inte låta bli att bli förbannad över att bilen är helt död. Speciellt pga en sån klantig grej. Men men.. det går inte göra så mycket åt det. Bara att laga...

Bjuder på några pics ifrån dagens klantigaste krock:

Bärgad bil


Krockad bil


Krockad Marie


Svullnaden i ansiktet börjar lägga sig nu men färgen blir bara värre och värre. Jag undrar hur snygg jag kommer vara imorgon... =o/

Ja den...

17d3a8ff932dc980fd051e280db70369.png

 


Ja den här söndagen blev inte riktigt som jag väntat mig. Skulle hem till svägerskan och äta hamburgare. Och nej, jag har inte blivit nerslagen. Jag har krockat med bilen. Jag mår bra men värre är det med bilen. Bärgaren fick komma och hämta den. Nu sitter jag hemma hos svägerskan och storebror och vi ska snart hem till F där jag ska få lite tröstmat. Bra start med det nytagna körkortet va?


Shoppat

Nätshopping är det bästa som uppfunnits. Jag hatar att gå i affärer och släpa runt på en massa kassar som man sen ska ställa av nånstans när man ska prova kläder i en provhytt. Ont i armarna får man och så blir man på dåligt humör. Nej, tack och lov för internet ;o)

Jag hade en summa pengar som var undanlagd till körkortet. Hade räknat ur vad allt skulle kosta plus att jag hade lagt undan en liten marginal ifall jag skulle kugga eller behöva fler körlektioner mm. Jag hade även bestämt att när körkortet är avklarat skulle jag shoppa för pengarna som blev över. Jag har inte köpt ett enda nytt sommarplagg bara för att va säker på att jag har pengar kvar ifall det behövdes. Men nu är jag klar och nu får jag äntligen shoppa =oP
Har redan köpt ett par glasögon och ett linne samma dag jag klarade uppkörningen i Enköping. Jag har också beställt 3 nya solglasögon på nätet. Solglasögon kan man aldrig få för många av ;o)

Idag har jag även beställt lite kläder ifrån HM. Det var rea på hur mycket kläder som helst vilket passade perfekt nu. Och det var rea på många av dom kläderna jag tittat på förut som jag velat ha så det passade ju verkligen bra. 10 plagg, 1 väska och 2 par skor har jag nu beställt. Bland annat en jeansjacka, ett par shorts, ett par byxor, en kjol och en ny bikini. Hälften av grejerna kommer redan nästa vecka. Älskar när det är snabba leveranser =o)

Fast and furious




Kollade nya Fast and Furious inatt. Riktigt bra. Den innehöll allt man behöver, snabba bilar och snygga män. Kan det bli bättre? Damn vad Vin är het... =oP

Sveriges nationaldag har firats med att ligga på soffan

Har spenderat eftermiddagen hemma hos en kompis. Slappat i soffan och bara glott på tv samtidigt som vi har gäspat ikapp.
När jag kom hem skulle jag slänga ihop en omelette men trötta jag glömde ha i smör i pannan innan så det fick bli en äggröra med paprika, kyckling och rödlök istället. Var faktiskt riktigt gott =o)


Vad kvällen har att erbjuda vet man aldrig men nu ska jag slå på en film och äta choklad =oP

Dagens träning


Lugn fredagskväll


Drog på mig mjukiskläder och tog bilen till storebror och svägerskan i Viksjö igårkväll där det blev film och godis. Kollade på Marley and me  med Owen Wilson och Jennifer Aniston och den var riktigt fin. Hundar är ju det bästa djur man kan ha =o)

Matchning

Kör man runt i en svart Volvo 850 så måste man ju matcha med outfiten också, hahaha!!!

(by the way så parkerade jag nära ingången mellan två bilar och det gick kanon, hihi)


volvoraggare? ;o)


Städning

Klockan är bara straxt efter 11 och jag har redan dammsugit och skurat golv, städat badrummet, diskat en maskin disk och tvättat tre maskiner med tvätt. Så skönt att göra det tidigt så att man har det gjort. Nu kan jag njuta av helgen i ett rent, städat hus utan hundhår överallt. Jag älskar våra hundar men ibland blir man lite trött på allt hår. Så när föräldrarna åker bort tar jag fram städtanten som bor inom mig =o)

Jag måste åka ner till Ica sen och handla lite mat. Så slog det mig att det är fredag. Det är alltid smockfullt med folk vilket betyder att det är massor med bilar på parkeringen. Det gör mig lite nervös. Självklart kan jag parkera, hade ju inte fått körkort om jag inte klarat det, men jag blir så nervös när det är massor med bilar som kommer framför och bakom och väntar på att jag ska bli klar. Blir så jävla stressad. Nej jag får hoppas att det finns någon ledig plats längst bort på parkeringen, haha!!

Nu ska jag hoppa i i duschen och sen ska jag slänga på mig lite smink så jag ser mänsklig ut innan jag ger mig ut bland folk.
Tjingeling!

Saknar mitt hjärta


Vem ska nu kontrollera min stavning på datorn? hihi ;o)

Saknar redan min Hazel. Hur ska jag klara mig utan henne i tre hela dagar??

The story of the uppkörning

Jätte tack för alla gratulationer ni gett mig idag. Och tack alla som höll tummarna för mig =o)

Ni som inte är intresserade om själva uppkörningen behöver inte läsa vidare. Skriver upp det mest för min egen skull så jag kan gå tillbaka och minnas denna dag =o)

Jag var inte sådär jättenervös förns jag kom till bilskolan i morse. Jag sa till Åsa (min körlärare) att jag ville åka hem igen, så illa var det. Min magkänsla sa att det skulle gå illa idag så jag ville bara boka om. Men vi gav oss iväg på en "uppvärmningstur" tillsammans där jag skulle köra mig av med lite nervositet. Funkade inte riiiktigt sådär jättebra. När vi kört till parkeringen där själva uppkörningen skulle börja var jag så nervös att jag inte kunde stå still. Och karln jag skulle köra med var så seeeg. Jag ville bara komma iväg och få det överstökat. Tillslut kom vi iväg och då kändes det lite lugnare i kroppen.
Började med stadstrafik där jag stannade i en korsning för att släppa fram en bil enligt högerregeln varpå uppkörningskarln säger: han har stopplikt. Har han? svarar jag och låter allmänt korkad. Varför höll jag inte bara käften?! Vi kör vidare och han ber mig att backa in mellan två parkerade bilar på en bensinstation. Jag grejade det klockrent på första försöket. Sen när jag skulle köra därifrån säger jag: får jag köra ut här? varpå han svarar: det ska inte jag tala om för dig. Fan! Återigen har jag öppnat min stora min. Okej Marie, inge mer misstag nu. Kör ut på landsväg och vi kör förbi en väg till höger och karln säger: vänd på närmsta lämpliga ställe och sväng sen in på den vägen. Okej tänker jag och blir skitnervös. Jag hade inga bilar framför och inga bilar bakom. Vad gör jag? Jo jag kör för att hitta en väg jag kan köra in och vända på. Bara det att det kom ingen på jättelänge så jag kör och kör och kör. Tillslut säger han: varför gjorde du inte en U-sväng på en gång när jag sa att du skulle vända? Eeeh, ja vad säger man? Jag vet inte svarade jag fast sanningen var att jag totalt hade glömt bort att man får göra en U-sväng på landsväg. Hade jag kommit ihåg det hade jag ju så klart gjort en. Nu är det KÖRT tänker jag. Var helt säker på att han skulle kugga mig så jag tänkte för mig själv att jag inte ens ville fortsätta köra. Varför det när det ändå inte kommer spela någon roll...
Vi kommer tillbaka till parkeringen där vi startade uppkörningen. Han sitter tyst en stund och skriver på sitt papper. Sen säger han: Ja men jag godkänner det här så grattis! Eee vad sa du? Jag var så säker på att han skulle kugga mig så när han sa att jag var godkänd var jag tvungen att tänka efter vad han sa innan jag fattade. Klämde fram ett litet "tack". Jag var helt i chock. Sen sa han att den där svängen på landsvägen kunde han inte skriva nåt om på lappen för han kunde inte utvärdera den. Han hade "aldrig varit med om något så märkligt" för att citera exakt. Haha! Ja vad säger man? Jag blev godkänd i alla fall så... =o)

Superstort tack till världens bästa trafiklärare Åsa som har hjälp mig att lära mig köra bil. Och som lugnat mina nerver när jag varit nervös över allt "jag inte kommer klara av". Utan dig hade det inte gått!!!

Dagens träning

~ Biceps

Det blev en kort sväng på gymmet idag. Körde biceps men mitt i träningen blev jag plötsligt vrålhungrig så all energi försvann. Plus att jag var alldeles skakis efter latten jag drack när jag fikade med kusin på förmiddagen. Man är ju inte direkt någon van kaffedrickare så biverkningarna är rätt kraftiga ;o)

Men i alla fall... jag körde lite biceps och guess what? Jag tog 3 x 7 reps på 13,5 kg idag. Hulken!!! Haha! Jag har ju vart lite orolig för att jag inte ska orka dom men det var ju inga problem =o)
Körde sen några set med 11 kg som avslutning innan jag åkte hem igen...


13,5 kg ;o)


Driving by my self


(bild sommaren -08)

Jag har redan varit ute på ett par svängar själv med bilen. Åkte till körskolan (i Bålsta) och sen vidare till gymmet och hem. Sen hämtade jag lillebror i skolan och körde honom till tjejen i Bro. Känns inte alls konstigt att sitta själv i bilen. Trodde det skulle vara jätteläskigt men det känns bara naturligt på nåt sätt =o)

Kommer nog bli en till repa ikväll med lillebrors Volvo. Det är ju en automat och jag har aldrig kört en sån så mamma ska med på en liten runda så jag får känna på och "lära mig" den. Det är ju den jag ska köra runt med hela helgen ;o)

Det är...

0-595e3ae645cc34a7494362c1f873c8b1.png

Kolla varifrån!

Det är en lycklig Marie som nu sitter på bussen hem från Enköping. Jag klarade KÖRKORTET! Fatta vad glad jag är. Ska hem nu och sen ska jag köra bil resten av dagen typ ;-) Firade med en fika på stan med kusin och sen köpte jag nya piloter och ett linne. Det är jag ju värd idag :-)


Håll era tummar!


Det blir ingen joggingrunda idag. Har haft fullt upp. Var som sagt till Järlåsa idag och det var ganska roligt att köra dit. Järlåsa ligger ute på landet så det är kringelikrångvägar och man kan köra lite hur man vill (förutom när det kommer möte så klart). Ligger i mitten av vägen och genar i kurvorna osv. Och så kör man så klart lite för fort också för poliser finns ju inte ute på landet ;o)

När vi kom hem var det bara att lasta ut hundarna och sen sticka ner till Ica och inhandla kvällens middag. Jag har slängt ihop den goda kycklingpajen jag gjorde förut en gång. Nu står den i ugnen och gottar till sig och jag känner hur magen skriker efter den. En liten stund till och sen får jag äta =o)

Kommer bli en tidig sänggång ikväll då jag ska upp klockan 5 imorgon bitti igen. Imorgon är det dagen D så jag vill att alla mina kära läsare ska hålla tummarna för mig klockan 8 imorgon! Gud jag kommer vara så nervös... =oP

Change of plans


Jag skippar gymmet idag. Jag ska istället snart åka till Järlåsa med mamma och gå spår med Foppa. Följer med för att få köra. Sen när vi kommer hem ska jag färga håret på mamma. Kommer kanske bli en joggingrunda ikväll om det inte blir för konstig tid med maten...

Kvällstankar

Jag funderade på om man skulle ta och boka in sig på något gruppass nu när det ändå ska regna hela veckan. Annars är jag ju hellre ute och springer än är instängd på ett gym när det är fint vädet. Men jag hittade inte ett enda pass som jag kände att jag ville vara med på. Jag tycker att Sats i Bålsta borde utöka utbudet lite mer. Finns inte så där jättemycket att välja på för den som inte kan vara med på "Powerstep" osv. Jag har alldeles för taskig koordination för det.

Det kommer i alla fall vara skönt att styrketräna i veckan då inte solen kommer stråla ute. Imorgon blir det en vända till gymmet för lite biceps och underarmar. På torsdag kommer jag nog inte ha lust att träna ;o) men på fredag blir det rygg och axlar. Jag känner att träningsvärken börjar komma i brösten nu så jag hoppas det inte är så illa imorgon att det påverkar träningen negativt. Tänkte testa en ny vikt igen =oP

Nu ska jag se klart på Scrubs och sen blir det att nanna kudden. Har ju varit uppe sen 5 i morse så jag kommer nog sova gott inatt...

Dagens träning

~ Bröst
~ Triceps
~ Mage


Orkar inte skriva vad jag körde för övningar idag. Är så jävla hungrig nu och ska börja med maten straxt.
Men det vart ett lite hårdare bröstpass idag. Kör ju rätt lugnt med "dom" annars. Känner att jag har blivit starkare i bänken. Om jag ändå hade någon med mig så jag kunde testa att kolla max. Hade vart kul att se vad jag tar.
Blev ganska hårt på triceps också. Man måste ju trimma gäddhänget ;o)

Nej nu ska jag kocka innan jag svimmar...

The story of my body

Så här ser jag ut när jag inte tränar (och när jag inte är blond, hihi):


Så här ser jag ut när jag inte äter:


Och så här ser jag ut när jag tränar:


Första bilden är ifrån juli 2006. Lite pluffsigare, rundare om kinderna och ögonen får en annan form tycker jag. Mer "håliga" eller vad man ska säga.
2007 lämnade jag ett väldigt dåligt förhållande och i slutet av det förhållandet mådde jag jättedåligt och gick ner en hel del i vikt (bild 2 som är ifrån juni/juli 2007). Men samma sommar började jag hänga på gymmet och sen var jag fast. Träningsfreaket hade väckts till liv i mig. Nu två år senare kan jag säga att jag har aldrig varit snyggare. Dock är jag inte helt nöjd. Jag tycker att jag fortfarande ser för smal ut. Vill bli lite "biffigare" om man säger så. Det är inge snyggt att bara vara smal utan man måste ha lite muskler också (självklart är det en smaksak men jag tycker så i alla fall). Men det jobbar jag på. Nästa sommar kanske ;o)

(Måste nämna också att jag skäms för att lägga upp bild nummer 2. Jag hatar den verkligen. Jag har hellre några kilon plus än att se ut som jag gjorde för två år sedan. Men som sagt, jag mådde verkligen inte bra den sommaren och det satte sina spår... Vilken fågelskrämma. Usch!)

Slapp filmkväll


Jag har en molande huvudvärk som kom tidigare under dagen. Inte alls skönt. Trött är jag också. Ska se en film nu (Rachel getting married med Anne Hathaway) och sen tänkte jag faktiskt försöka sova. Jag ska upp klockan 5 imorgon bitti för att åka till Enköping. Har körlektion kvart över sju. Galet tidigt men det var den enda tiden som fanns =o(

Godnatt på er alla, vi hörs imorgon!!!
_______________________________________________________________
Update:
Fy fan vilken värdelös film. Jag såg inte ens klart den. Kan inte fatta att den här har gått på biograferna. Fan vad sur jag hade varit om jag gått på bio för att se den. Verkligen att kasta pengarna i sjön...

En bild säger mer än tusen ord ;o)


Träningssugen

Är riktigt sugen på att gymma, men jag ska ju in till city om ett par timmar så det går ju inte. Får se om det blir en joggingtur ikväll. Imorgon ska jag till Enköping så det blir väl inget gym då heller. Tråkigt men samtidigt gör det inget för det är en spännande vecka jag har framför mig =o)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Dags att göra sig fabulous inför dagens fotografering =oP

RSS 2.0