Dagens träning

♦ 55 min Spinning

 

Jag har känt av en kommande förkylning den här veckan så jag har hållt mig borta ifrån gymmet i väntan på att den ska bryta ut eller gå över. Men det händer ingenting så idag åkte jag till gymmet för ett spinningpass. Det började bra men kände mig ganska täppt redan från början. Efter fjärde låten, som var en hård och jobbig låt, var jag helt död. Jag kände mig yr i huvudet och kunde knappt andas. Så det var bara att dra ner på tempot och ta det lugnt de resterande åtta låtarna. Irriterande som f*n. Nu får det ta och gå över så jag kan träna igen.


Dagens träning

♦ 55 min spinning


Var på ett skönt, svettigt spinningpass i förmiddags. Trodde inte jag skulle orka köra på fullt hela passet men det gick kanonbra. Jag var helt slut efteråt. Hjärtat pumpade, benen skakade och svetten rann. Fy satan vad skönt det var. Och denna vecka har jag varit på gymmet hela tre gånger, något jag inte hade räknat med eftersom jag haft skola varje dag men jag har varit duktig ändå med träningen =)



Dagens träning

♦ 55min StreetDance

Det som förut var Sats Dans med blandade danser har nu bytts ut mot Street Dance och består, precis som det låter, utav bara street. Jag hade sett fram emot ett coolt pass a la Bounce men så besviken jag blev. Tempot var alldeles för lugnt och jag blev knappt svettig. Sen tyckte jag inte att moovsen var särskilt imponerande heller. Nej jag tycker att det gamla dans passet var såå mycket bättre - och roligare. Känns tråkigt att säga men jag är inte nöjd alls.


Dagens träning

♦ Rygg
♦ Axlar

Idag blev det rygg och axlar på gymmet. Ökade vikterna lite sen sist och det kändes mycket bra. Är inte så klen som jag tror =P

Lördagens träning

♦ Biceps

♦ Triceps

♦ Mage

♦ Joggade 2 km


Jag har helt glömt att blogga om lördagens träning. Jag började med ett styrkepass på gymmet. Sen hem och hämta hunden och ut på en joggingrunda direkt efter. Sprang runt 2 kilometer och sen var min ben döda. Det är så drygt att benen inte orkar för flåset är det inget fel på. Men jag får nöta på, efter ett tag blir det ju bättre.


RSS 2.0