Mot Enköping

Snart dags att ta bussen till Enköping för körlektion. Den här gången ska Hazel få följa med och leka med Deelah (kussens hund). Ska bli spännande att åka buss med henne för första gången men om jag gissar rätt så sover hon nog hela vägen =o)

Ikväll kommer jag sitta bänkad framför hockeyn. Dock tror jag på en solklar förlust mot USA. Varför kan dom inte skicka in Douglas Murray? Läste på aftonbladet här om dagen att han gärna ville spela. Jag tror att han är precis vad Tre Kronor behöver...

Nej nu ska jag göra mig iordning. Packa Hazels grejer och göra henne klar för resan...

2 veckor


Idag fyller valparna 2 veckor och alla fyra har nu öppnat ögonen. Dom är ju sååå söta så man dör ♥

Tisdag

Det blev ingen träning igår. Jag och mamma hade hårsalong här hemma och färgade håret på varandra. Sen var jag på banken och fixade lite och kvällen och natten spenderades hemma hos M. Hockey för hela slanten. Tråkigt att det slutade som det gjorde. Det var ju så nära...

Idag tvivlar jag på att det blir någon träning. Jag MÅSTE verkligen plugga körkortsteori idag. Det är inte lång tid kvar nu och körskolan börjar gå på mig om att jag måste göra klart dataproven. Så idag blir det en pluggardag. Med start nu!


Katastrof

Fy vad dålig jag har varit när det gäller träningen. Jag har inte tränat sen förra måndagen och den här gången kan jag inte skylla på att jag varit sjuk. Jag har varit fullt frisk men haft en del annat att stå i. I veckan var jag knappt hemma och i helgen har jag festat och legat bakis. Nu måste jag ta tag i det här.

Dagen efter


Igår var det utgång för hela slanten. En mycket bra natt på MP där jag skakade rumpa som aldrig förr. Dock blev det lite för mycket av det goda och jag känner så här i efterhand att jag borde slutat lite tidigare. Men vafan, vad gör det då? Bjuds det på drinkar säger man inte nej ;o)

Storebror och svägerskan lämnade mig och F rätt snabbt och åkte hem. Själv kom jag hemstapplandes på ömma fötter halv 5 i morse. Stackars F som fick dras med mig hela natten, haha. Men vad gör man inte för "Rappens lillasyster"?

Idag mår jag som jag förtjänar. Åkte hem vid halv 12-tiden och slängde mig i sängen direkt. Är INTE människa idag. Hoppas på en bättre dag imorgon. Fan vad värdelöst det är att va bakis när det är fint väder ute...

I´m back

Har varit borta nu i några dagar men nu är jag tillbaka. Har varit upptagen på annat håll...

Igår morse åkte jag till Enköping för körlektion. Sen mötte jag upp kusin med vänninor för en lunch på stan. Efter lunchen begav vi oss hem till kusin där jag var barnvakt en liten stund åt Simon medans kusinen var och besiktade bilen. Jag och Simon var ute och lekte i lekparken. Åkte rutchkana och gungade. Och ja, även jag, hihi.

Vid halv 6 åkte jag hemmåt. Kom hem, kastade i mig mat, bytte om och åkte iväg igen till nästa person. Full rulle.

Idag ska jag äntligen klippa mig. Har gått och längtat hela veckan. Ska bli så skönt att få håret lite sommarfräscht =o)


Dagens träning

♦ 25 min joggingtur

Fy i hela helvetet vad jobbigt det var att springa idag. Jag trodde jag skulle dö. Flera gånger om. Men envis som jag är så sprang jag hela vägen trots att det gick bra sakta på slutet, vilket jag är riktigt nöjd över nu efteråt. Men när ska det börja gå lättare???

Seg dag


Jag vet inte vart den här dagen har tagit vägen. Jag har suttit framför datorn i 4 timmar nu och bara pillat fast jag egentligen borde plugga.
Gymmet struntar jag helt i idag. Gårdagens dåliga pass har satt sina spår och skulle jag åka dit idag skulle det nog sluta på samma sätt så jag låter bli. Funderar på en joggingrunda senare men vi får se. Jag måste verkligen börja plugga nu och vi får se hur sent det blir...

 

Lillebror i tidningen


Lillebror är med i Håbo-tidningen idag p.g.a. Miljöbilsutställningen hans klass höll i i fredags.  Det är han som står längst till vänster på den vänstra bilden.
(Han blir sur på mig om jag lägger ut bilder på honom så därför blir det en liten bild där man knappt ser att det är han, men jag måste väl visa att jag är en stolt syster =oP
)

Dagens träning

♦ Biceps
♦ Ben

Jag som var så peppad innan jag åkte. Det blev bara pannkaka av det. Kom dit och började köra biceps. Det var inte alls roligt då jag inte alls var nöjd med spegelbilden. Haha. Ytlig? Javisst. Men jag såg ut som en jävla sticka. All denna träning och mina armar ser ut som kycklingben. Då tappar man ju lusten totalt. Gick ner och körde ben. Det gick väl bättre. Körde ett helt pass där. Sen blev det blaj. Hade inte lust med nåt men var tvungen att va kvar till klockan två då mamma skulle hämta mig. Så jag gjorde några armhävningar, tränade lite mage och sen låg jag mest på golvet. Haha!

Inte fanns det några muskelpaket att fördriva tiden med att titta på heller. Rackarns vilken dålig träningsdag ;o)
 

Så här...

0d83221b96be73967327ac2ffba5b37a.png

Kolla varifrån!

Så här seriös är min träning idag. Jag ligger på golvet och gör ingenting. Jag tappade energin totalt när jag kom hit :-(


Laddad


Nu är jag laddad till tusen för gymmet. Fan vad härligt det ska bli att få lyfta lite vikter =o)
Vi hörs efteråt!

So far so lazy

Fy vad lat jag varit hittills denna helg. Skulle åkt till gymmet idag när mamma och pappa åkte ner till ishallen för att kolla in bilmässan lillebrors klass/skola håller i idag. Men så kom jag på att jag så klart också ville se vad lillebror gör så då blev det inget gym.

Igår blev det inte heller av någon träning fast jag gott och väl kunnat åka ner. Borde ju passat på då det är bättre bussförbindelser en fredag än en lördag och söndag. Men så smart var inte jag. Får se om jag kommer iväg imorgon istället. En till joggingrunda måste jag försöka klämma in också. Fast jag har redan sprungit 2 gånger denna vecka. Bara det är en stor bedrift för att vara jag så jag ska kanske inte ha ångest om jag inte får in en tredje tur innan helgen är slut. Har ju inte styrketränast sen i onsdags heller så jag kanske ska prioritera det imorgon?! Aja, vi får se vad det blir..

Vem fan är du?


Jag har bott i Bålsta nu i snart ett år. Och titt som tätt stöter jag på gamla bekanta ifrån grundskolan. Men jag hälsar inte på någon. Ser jag någon så vänder jag ryggen till och låtsas som att jag inte sett dom. Låter sjukt jag vet. Men jag tycker sånt är pinsamt. Det har ändå gått 7 år sedan vi sågs senast och jag är rädd att ingen ska känna igen mig. Tänk er att gå fram till någon och utbrista "heeej, det var länge sen" och så står personen ifråga som ett frågetecken och undrar vem fan jag är. Detta hände mig idag. När jag för första gången tar mod till mig och går fram till en gammal klasskamrat så känner han inte igen mig. Först. Efter en stund kom han på vem jag var men han kollade lite konstigt på mig innan namnet dök upp i hans minne. Pinsamt värre. Jag ville sjunka genom golvet där inne på Ica. Men å andra sidan kanske det är pinsammare för honom som inte ens kände igen mig? Aja, skit samma. Det här är i alla fall anledningen till att jag inte hälsar på folk jag ser. Så om nån av er läser detta och har undrat varför jag inte säger hej så vet ni nu. Ni kan ju säga hej först nästa gång ni ser mig ;o) 

Hur söt kan man bli?


Har ni sett något sötare?


Påskägget




Igår kom mitt "påskägg" ifrån 4ever young som jag vann i en bloggtävling hos Beata förra veckan. Det var en jättefin sjal som låg i en praktisk tygväska. Kommer användas flitigt kan jag lova. Är riktigt nöjd med paketet =o)

Fot

Har varit ute med lille Hazel och tränat "fot". Hon är jätteduktig på grusvägar och på asfalt, men på ängarna vill hon inte alls vara med. Det är för mycket att lukta på där. Men det ger väl med sig med tiden, hoppas jag.

Hittade massor med blåsippor när vi var ute. Dock såg dom väldigt törstiga ut...


Barnbantning

Har precis tittat på en engelsk dokumentär om barnbantning och ätstörningar i låga åldrar. Jag blir så arg och ledsen när jag hör vad barnen säger. En 10-årig flicka hatade sin "feta mage" och räknade antal kalorier hon åt. En 10-åring borde inte ens veta vad kalorier är för något. Det värsta va att det var hennes mamma som hade lärt henne. Hon räknade kalorier på allt. Och hon hade själv ätstörningar som ung och tyckte att det var bättre att dottern lärde sig att "äta hälsosamt" istället för att stoppa fingrarna i halsen och spy. Har man haft ätstörningar själv borde man ju veta att det är det som startar det hela. Det är bara första stadiet innan det utvecklas till något mycket värre.

En annan kille som var 9 år var livrädd för att bli fet. Han tränade varje morgon och kväll. Gjorde sit ups och armhävningar. Han var besatt av att få ett "sexpack". Så hemskt att en 9-åring tänker på det sättet.

När slutade barn vara barn? När ska samhället och framförallt media förstå att även barn ser alla afficher på smala modeller och läser artiklar om bantning? Och att man ska vara smal för att vara vacker och sexig?

Och föräldrar som låter barnen hållas. Eller t.om. hjälper barnen att utveckla denna medvetenhet genom att själva banta och öppet säga hur fet man är och att man måste gå ner i vikt. Hur tänker ni där? Barn gör inte som ni säger, barn gör som ni gör!

Bild: aftonbladet

Dagens träning

♦ 25 min joggning

Fy fan vad duktig jag är. Jag tog mig ut på en runda trots den bristande motivationen. Men usch vad jobbigt det var. Jag tog samma runda som igår och det tog lika lång tid, men det kändes som att det tog det dubbla. Det kändes som att det gick jättesakta och vägarna kändes huuur långa som helst. Benen var tunga och flera gånger var jag på väg att ge upp. Men envis som jag är sprang jag hela vägen hem.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag äta en stooor portion med mat =o)

Ge mig motivation

Usch, känner inte alls för att ut och jogga (lunka) idag. Dessutom börjar jag bli hungrig så ska jag ut så måste jag det nu innan jag äter. Sen blir klockan så mycket om jag ska vänta på att maten ska sjunka ner. Jag sprang (lunkade) ju igår helt oplanerat så kanske kan jag hoppa över dagens och ta nya tag imorgon. Men det är just det här jag inte ska göra. Skjuta på det för imorgon hittar jag på någon annan ursäkt och så blir det aldrig av. Men jag vill inte. Aaah!!!

Appointment

Nästa torsdag ska jag klippa mig. Äntligen. Det är på tiden för det var 7 månader sen jag klippte mig senast. Oops, hehe. Hade tänkt att klippa luggen nu idag men då skiter jag i det så får Rebecca klippa den om en vecka =o)


Som ett brev på posten


Som jag gissade igår så har jag nu världens träningsvärk. Dumma jag glömde ju stretcha efter styrketräningen. Ryggen och brösten värker som fan. Skönt att känna att man lever - not. Men det är bara att stå ut. Det går ju över, tills nästa gång man tränar och får träningsvärk =o/

Dagens andra träningspass

Har varit ute på en 25 minuters joggingtur. Var verkligen inte sugen på det innan men tog mig ut ändå och det gick riktigt bra. Kändes avslappnat i kroppen och andningen var kontrollerad. Vet inte hur långt jag sprang men som sagt, 25 minuter tog det. Tänkte springa samma runda några gånger till för att se skillnaden. Förra sommaren sprang jag den rundan på 20 minuter...

Lillebror fick agera fotograf när jag stretchade. Ser ovanligt pigg ut för att precis kommit hem måste jag säga =o)

Statistik


Dagens första träningspass


Sömnbrist

Träningen var inte riktigt prio 1 idag med tanke på valparna som kommit. Jag har haft tid men inte ork. Jag väcktes klockan 3 inatt och då hade första valpen precis kommit ut. Klockan 5 kom sista valpen men vi visste ju inte hur många det var så jag satt uppe till halv 7 innan jag gav upp och gick och la mig. Vilket jag gjorde rätt i för det blev inge fler. Men jag fick bara sova i drygt två timmar innan jag väcktes av dom andra hundarna som inte ville sova längre. Dom har ju fattat att det vart nåt på gång inatt så dom är ju helt uppspelta och vill veta vad som hänt.

Så nu är jag extremt jäkla trött. Huvudet värker och kroppen vill bara sova. Kommer inte sitta uppe länge ikväll kan jag lova. Jag kommer dessutom få förflytta mig till vardagsrummet när mamma åker till jobbet inatt så att Daisy inte lämnas ensam. Så vi får se hur mycket sömn jag får inatt...

Men imorgon har jag tänkt att åka till gymmet vilket som. Två vilodagar på raken går jag inte med på. Inte när jag vart borta ifrån träningen hela förra veckan.

Så så ser det ut. Nu ska jag lägga mig och kolla på tv tills jag stupar...

Välkomna till världen

Nu har valparna kommit. 4 små söta liv, friska och livliga. Piper och ränner runt. 3 tikar och 1 hane blev det.
Såååå söta ♥

Trött mamma med sina bebisar


Valp nummer 1


Gosa med mamma



Valp nummer 2


"Vi måste hålla ihop när mamma är ute och kissar"


Så jävla dum i huvudet


Bäbisar på G

Ena vår tik Daisy är på gång med sina valpar nu. Hon skakar och flämtar och har sig. Mår inte alls bra. Men vem gör det när man ska föda? Hon traskar runt här och vet inte vart hon ska ta vägen. Sängen, soffan, valplådan, allt är för obekvämt för henne. Så snart kommer vi har små söta valpar här =o)

Bilderna är tagna precis nu


Fettot ;o)


Dagens träning

♦ Axlar
♦ Mage

Idag var det stort överflöd av testosteron på gymmet. OJ OJ, det var nästan lite svårt att fokusera på träningen ;o)
Men jag lyckades i alla fall köra ett riktigt bra axelpass. Har pumpat gärnet så förhoppningsvis tog det nåt också =oP
Avslutade dagens träning med några övningar för magen.

Söndag fast måndag

Måndag igen då. En ny vecka, nya tag. Varför säger man altid så? Jaja. Jag har en riktigt härlig träningsvärk i biceps. Känns riktigt skönt.
Idag tänkte jag köra axlarna. Sen blir det nåt mer men har inte bestämt vad än. Det blir vad det blir...

Nu ska jag käka en mega frukost. Är alltid hungrig när jag vaknar och nu har jag legat vaken en bra stund. Jäkla Hazel låter mig inte sova på mornarna. När det är ljust vill hon upp och busa. Sötnöten ♥


He got game


Jag började se en film igårkväll på Tv4 Sport. Den började klockan 23.00 och slutade 01.20. En riktigt bra film med Denzel Washington. Egentligen ville jag sova, men jag ville se hur filmen slutade så jag satt uppe hela tiden. Men den slutade skitkonstigt. Jag fattade ingenting. Filmen handlade om att Denzel satt i fängelse för mord på sin fru och skulle få komma ut tidigare om han lyckades övertala sin son att börja spela basket i ett visst lag. Hans son var en riktigt eftertraktad basketspelare och skulle bli den nya stora NBA-stjärnan. Han skulle börja på college och hade massor med skolor med bra basketlag att välja mellan. Grejen var att han hatade sin pappa för att han dödade hans mamma. Men i slutet av filmen började han tycka om sin pappa och valde den skolan han ville att han skulle gå på. Men det jag inte fattar var om pappan kom ut ur fängelset eller inte. Jag tror inte han gjorde det. Och vad var då grejen med den där skolan sonen var tvungen att välja? Varför ville "fängelset" (direktören eller vem det nu var) att han skulle gå just där och vad fick pappan ut av det?

Ja som sagt. Jag fattar ingenting men filmen var riktigt bra ändå fram till slutet.

Limecheesecake med jordgubbstopping


Ingredienser 8-10 port

10 Classic Digestivekex Fullkorn
75 g smör

Fyllning:
500 g Arla Köket Kesella kvarg
2 dl Arla Köket crème fraiche
3 ägg
1 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
finrivet skal av 1 lime

Topping:
2 gelatinblad
250 g frysta jordgubbar
1 dl vatten
4 msk strösocker
pressad saft av 1 lime

Gör så här:
Sätt ugnen på 175°. Krossa eller mixa kexen fint. Smält smöret och rör ner smulorna. Tryck ut smulblandningen på botten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen ca 7 min. Vispa ihop kvarg, crème fraiche och ägg till en jämn smet. Tillsätt socker, vaniljsocker och limeskal. Häll smeten i formen och grädda ytterligare 35- 40 min. Låt kakan kallna. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 min. Sjud jordgubbar, vatten, socker och limesaft ca 5 min i en liten kastrull. Sila från jordgubbarna och häll tillbaka spadet i kastrullen. Lyft upp gelatinet ur vattnet och smält gelatinet i det varma spadet under omrörning. Låt spadet svalna innan den försiktigt hälls över kakan. Ställ i kylen minst 2 tim innan servering.

Ja den vart ju inte riktigt lika fin som den på receptbilden, men den duger ju =o)
Men jag vet inte om den var så god. Eller alltså, gillar man den "ugnsgräddade" cheesecaken så gillar man nog den här. Jag tycker bättre om varianten med philadelfiaost i som man fryser. Den är så mastig den här. Man äter 3 skedar och sen är det bra. Den frusna cheesecaken kan man ju äta ihjäl sig på. Den är gudomligt god. Så nästa gång kommer det bli en sån...

Inte riktigt än


Såg när jag gick till gymmet att det inte riktigt är dags än för att snöra på mig mina inlines. Det är inte sopat överallt än. Men tänk vad skönt det blir när det är det och jag kan åka inlines till gymmet. Hoppas det sopas snart =o)

Dagens träning

♦ 60 min promenad till gymmet
♦ Biceps
♦ Ben
♦ (Triceps)

Fy fan vilket grymt bicepspass jag körde idag. Började med bicepscurl.
12 reps med 7kg
12 reps med 8kg
10 reps med 10kg
3 x 7 reps med 11kg

Sen körde jag excentriskt  5 reps x 3 med 14 kg. Satan vad det tog. Sen blev det lite bicepsövningar i kabeln också (orkar inte skriva ner vad jag körde där) för att köra slut på det sista som fanns kvar i musklen. Slut var precis vad jag var.

Sen körde jag lite ben. Benpress 3 x 10 reps med 50kg. Sen lårcurl sittande och liggande. Avslutade med några utfallshopp.

Sen hade jag lite tid över så jag tänkte köra triceps också. Men jag var helt slut i armarna efter biceps-träningen så jag orkade inte så mycket. Några set med press bakom huvudet och sen några kickbacks. Sen var det stopp. Får köra det en annan dag istället.

Men jag är jävligt nöjd med dagens bicepspass. Nu är det bara att invänta den kommande träningsvärken =oP

Det vankas träning

Nu sitter jag och laddar med frukost. Ska sticka till gymmet lite senare. Det ska bli så skönt, har ju inte tränat sen förra fredagen. Men nu är jag peppad och ska köra ett stenhårt pass tänkte jag. Ska börja med att gå till gymmet så är uppvärmningen redan avklarad ;o) Vet dock inte hur lång tid det tar. 40 min kanske...?
Nej nu ska jag äta upp det sista och sen ska jag klä på mig och göra mig iordning.
Gymmet - here I come, hihi!

Taggad

Nu jävlar blev jag taggad för gymmet imorgon. Vill man se ut som Helene Ahlson får man inte va lat ;o)


Vill ha hennes armar. Nej fel. Jag vill ha hela hennes kropp!!!

Helene Ahlson






Bilder Lifeportalen

jävla snygg hon är. Jag vill också se ut så. Men jag har nog en bit kvar. Fast hon är 29 så jag har några år på mig. Gäller att ligga i hårdträning nu ;o)

Vill ni läsa mer on henne så hittar ni henne på Lifeportalen.

Teoripluggardag

Har varit uppe sen halv 9 idag. Har redan varit på centrum och handlat och gud vad varmt det är i solen så tidigt på morgonen/förmiddagen. Strålande dag idag.

Trots det ska jag sitta inne större delen av dagen. Är ensam hemma hela dagen idag så jag tänkte passa på att plugga då jag får vara ostörd för en gångs skull. Så jag har dukat upp med böcker, anteckningsblock, pennor i olika färger och det självklara tillbehören chokladbollar, vindruvor och en hallon/blåbär smoothie. Man måste ju ha nåt att äta på när man pluggar ;o)
Nej nu är det dags att sätta igång...


The Car


När jag klarat körkortet blir den här skönheten min (i min fantasi förståss). Varför är man inte miljonär för? Vad mycket lättare livet skulle vara då... =o(

Monster??


Så här glad blir Foppa när man klipper klorna på honom. Visst ser han farlig ut? Men han är snäll som en nallebjörn ♥

Kalaset över


Så då var jag hemma igen då. Har ätit massor med bullar och tårta samt spelat Guitar Hero. Körde på trummorna och storebror var i en klass för sig. Taktkänslan var väl inte den bästa om man säger så =oP Men vi fick oss ett gott skratt =o)

Nu sitter jag och väntar på maten. Pappa håller på att grilla kyckling. Åå så gott det ska bli =o)

Kalasdag


Nu ska jag snart åka iväg på kalas. Min kusin fyllde 9 år i tidags och det ska firas med tårta och paket =o)

1 vecka

Nu har det gått en vecka igen sen jag tränade senast. Lite ångest måste jag säga att jag har. Snart beach-säsong och jag har massor att jobba med. Har knappt börjat känns det som. Så när förkylningen har släppt (igen) är det gasen i botten som gäller.

Enköping och överaskning

Har spenderat hela dagen i Enköping. Först har jag kört med bilskolan och sen mötte jag upp kusin och har vart med henne resten av dagen. Det har ätits äppelpaj och skvallrats i massor =o)

När jag kom hem fick jag en trevlig överaskning. Jag har nämligen vunnit en tävling hos söta Beata. Jag vart otroligt chockad då jag aldrig vinner något. Brukar heller inte ställa upp i tävlingar då jag vet att jag ändå inte vinner. Men ibland tänker jag att "vafan, man måste ju prova ibland", och det gick vägen den här gången. Vad det är vet jag inte än för det är en överaskning. Spännande. Nu kommer jag vara sååå nyfiken tills paketet kommer =o)


Behagligt mode?!


Jag är en typisk mjukis-tjej. Och med det menar jag att jag oftast klär mig i mjukisar. Det är ledigt, skönt och skaver inte. Jag tycker det är snyggt med jeans, men hur bekvämt är det? Tajt, stelt, man kan inte böja sig som man vill utan att visa halva röven, man kan inte sitta på knä utan att det känns som att byxorna ska spricka och kliar det i arslet är man dödsdömd. Och finns det inget mer obehagligare än att klämma i sig ett par stela nytvättade jeans?
Men idag klämde jag ändå i mig ett par jeans, för som sagt, det är snyggt. Men helst har jag mjukisar. Eller leggings med nån tunika över. Mjukt och rumpkliarvänligt ska det va!

Långsiktigt mål #1

Nu när jag inte är tillräckligt frisk för att träna ligger jag och funderar på nya mål att sträva efter med min träning. Alltid kul att hitta nya saker man vill bli bra på och försöka uppnå. Mitt sommarmål jobbar jag fortfarande på. Men nu har jag kommit på ett lite långsiktigare mål.

Nytt mål: Klara av att göra chins. Även om det bara är en enda så ska jag fan göra det. Men nu är frågan hur mycket tid jag kommer att behöva för att klara av detta? Hur lång tid tar det att träna upp det här? Om jag sätter målet till jul, är det lagom? Jag har ju 8 månader på mig. Jag kan nog behöva den tiden på mig och klarar jag det innan så är det ju bara en bonus =oP
Grejen är att jag har ingen aning om hur mycket som krävs för att man ska klara av det här. Jag kanske är waaaaay to weak. Det är ju ändå 60 kg jag ska dra upp med mina stackars muskler. Kanske är det dömt att misslyckas innan jag ens börjat? Jag kan väl prova i alla fall...?!

Någon som kan göra chins som kan svara på hur svårt det är?

Tror ni jag klarar av det??


Snart så


Det åker en traktor upp och ner för gatorna här ute och sopar. Underbart. Vilken dag som helst är det dags att damma av inlinesen och ge sig ut och börja trimma benen och rumpan ;o)

Orolig

Jag har sovit jätteoroligt inatt. Har legat och tänkt på mitt kommande teroriprov och uppkörning som jag bokade igår. Vad har jag gjort? 5 veckor??? Det är ju hur lite som helst. Tänk om jag inte kommer bli klar med körningen tills dess. Tänk om jag behöver med tid för att öva på stadstrafik?
Har legat och spelat upp uppkörningen i huvudet flera gånger om och varje gång kuggar jag. Missar skyltar, regler och kör där jag inte får köra och parkerar där jag inte får parkera.

Hur sjutton ska det här gå? Jag är ett nervvrak redan nu, hur kommer jag då va på själva uppkörningen? Jag kommer få diarré och skita ner mig och missa körningen över huvud taget. DET KOMMER INTE GÅ!!!


Love story

Gillar den här låten riktigt mycket. Romantisk =o)


Uttråkad

Aaaah!!! Är så gottesugen att jag dööör snart. Försökte få lillebror att göra chokladbollar men han skulle iväg. Ska jag ha så får jag göra det själv. Fan!

Ligger här och tycker synd om mig själv. Sängliggandes igen. Fy fan vad tråkigt det är. Trots de två timmars sömnen mitt på dagen idag så är jag riktigt trött och ögonen svider. Mår inte alls tipp topp =o(
Dock så har jag ändå varit duktig och pluggat ett par timmar. Jag får inte ligga på latsidan nu när det är så lite tid kvar till dagen D ;o)

Nej om man skulle... orkar jag? Ska jag? Ja det ska jag fan. Är man sjuk så får man =oP


PN och skrämmande men dock glada nyheter

Tog en PN på 2 timmmar ;o) Känner mig piggare i huvudet nu men det är fortfarande tjockt i slemhinnorna så jag har bokat av kvällens pass på gymmet. Tråkigt men det är som det är.

En gladare nyhet: Om 5 veckor kan (läs SKA) jag ha mitt körkort i handen. Efter körlektionen i morse bokade jag in dom resterande körlektionerna jag kommer att behöva, lilla uppkörningen, halkan, teoriprovet och uppkörningen. När hon sa att jag skulle köra upp i juni tänkte jag att det är ju lååångt kvar. Jag som ville ta mitt körkort i maj. Men när jag insåg att det bara var 5 veckor kvar fick jag istället panik. 5 veckor är ju ingenting. Nu är det hårdpluggning som gäller!


Snart utan den gröna skylten där bak ;o)

Träningsdag idag

Idag är jag "frisk" igen så det är säkert pollen-säsongen som nått även mig. Så nu har jag bokat in mig på kvällens dans-pass. Ikväll ska det skakas rumpa ;o)

(Update: Jag mår inte alls bra. Känner mig helt tung i huvudet och tjock i slemhinnorna och så känns det som att jag har feber. Har tryckt i mig alvedon nu och ska lägga mig och sova en stund...)

Men först är det dags för en tripp till Enköping. Sen kanske jag hinner med ett armpass på gymmet när jag kommer hem ;o)

Kvällens middag

Enkelt är godast!

Strimla lövbiff och stek. Hacka paprika och lök och stek. Blanda allt med Cremé Fraiche - Franska Örter och servera med ris. Kan det bli enklare?

Nu sitter jag med en kopp te och ska krypa ner i sängen och kurera mig. Plugga lite framför tv:n tills det är dags att nanna kudden. Imorgon bitti ska jag bege mig till Enköping för körlektion.

Godnatt alla söta!!!

Pollen?

Kan det var pollen som gör att jag känner mig låg idag? Jag åt min första tablett i lördags fast jag inte visste om det var dags. Bäst att ta det säkra före det osäkra typ. Men i morse försov jag mig och missade tabletten. Är det därför jag är "sjuk" idag? Kanske var det dags att börja äta dom ändå då...?!

Förbannat!

Känner mig febrig idag. Är så jävla less på det här. Sjuk sen frisk i några dagar sen sjuk och sen frisk i några dagar. Varför kan jag inte bara få vara frisk????? Jag som var taggad för gymmet ikväll *arg*

Jobbade i torsdags och idag så det kanske är några basiller därifrån som jag har fått i mig...

Jaja, satsar på morgondagen istället...

Helgen

Vilken härlig helg det har varit. Igår var det strålande solsken och sommarvärme nästan. Grillade och satt och åt maten utomhus i det sköna vädret. Mot kvällen gick vi in och då blev det Guitar Hero Rock Band. Kul med trummorna tycker jag. Men shit vad svårt det är. Körde på easy hela tiden. Att stampa med foten samtidigt som jag slår med händerna är svårt ;o)


Proffset ;o)

Övningskörde också hela vägen till Härkeberga. Gjorde min första omkörning. Och på vägen hem körde jag på motorvägen för första gången. Ofrivilligt! Jag hittar inte så bra och så säger pappa "ska vi åka en annan väg hem?". Jag hade redan sagt att jag inte ville köra motorväg då jag inte kände mig redo för det, så jag antog att det var en "vanlig" annan väg. Fick panik när jag såg att vi var på väg till motorvägen. Fick väldens hjärtklappning och trodde jag skulle dö typ. Men väl uppe på motorvägen kändes det kanon. Fast det var mörkt ute också. Man vande sig snabbt vid den höga hastigheten =o)

Idag har jag pluggat en hel del körkortsteori. Måste ta tag det där nu och plugga regelbundet så det sätter sig. Har även övningskört idag då lillebror skulle hämtas hos tjejen i Bro. Så nu har jag harvat runt på lite småvägar också. Just det jag behöver träna på. Börjar hantera morsans bil rätt bra nu också. Har haft lite svårt att köra den då jag är van vid bilskolans bil som är huuur lätt som helst att köra. Men som sagt, nu börjar jag klara av vår bil också =o) 
Har även spelat Guitar Hero en stund nu ikväll också. Men det är inte lika roligt som rock band =oP

Kommer nog plugga lite till ikväll innan det är dags att slå sig ner framför dumburken. Sen är planen att somna tidigt. Ska jobba imorgon...

En dag i lekparken ;o)

Ni måste bara se dom här filmerna. Så jävla coolt. Jag ligger lite efter i styrka om man säger så... ;o)




Dagens "träning"

Årets första joggingrunda gick ju åt helvete. Direkt när jag började jogga kände jag att jag behövde göra nummer 2 (ja ni läste rätt). Tänkte att det går nog bra ändå, jag ska ju inte springa så långt. Men efter 10 minuter fick jag kramp i magen och var tvungen att stanna. Fan vad irriterande. Dagens träning helt förstörd. För nu ska jag åka iväg snart så jag hinner inte " ta om" rundan igen...

Jaja, det är som det är. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig iordning för kvällens grillning...

Premiär imorgon

Kladdkakan gjorde mig inte gladare... =o(

Imorgon tänkte jag ta årets första joggingrunda utomhus. Har väntat länge på att det ska bli vår så att jag kan jogga utan att lungorna sprängs av kylan. Och nu är det faktiskt varmt ute så det är dags. Fan! Haha!!!

Chokladsuget tär på humöret?

Är på riktigt dåligt humör känner jag. Kan det vara abstinens? Har inte ätit godis sen i söndags. Måste nog vara rekord, men nu känner jag att det är dags. Choklad kan bota allt så kanske blir det en repris av förra helgens supergoda kladdkaka. Ja det är inte så mycket att fundera över. Och lillebror är inte hemma vilket betydet att vi bara är tre som ska äta = mer till mig *skratt*

I skogen

Har varit ute i skogen med Hazel i lite mer än en timme. Det är så varmt och skönt ute och jag älskar att vara i skogen. Springa runt bland rötter och stenar och känna sig som 6 år igen. Jag tror jag njöt mer än Hazel =o)





Ny påskdesign

Så där, nu har jag "påskat till" headern lite. Kul att leka lite med designen även om jag inte ändrat mycket =o)

Nu ska jag klä på mig något mer skogsvänligt och bege mig ut i solen med Hazel.
På återseende =o)

Beach 2009?


Hur skönt kommer det inte bli i sommar då man har tränat klart och bara kan gå rakt över gatan och lägga sig på beachen?!

Dagens träning


Nu har...

51f8406c48b17521e060ed420851d1db.png

Kolla varifrån!

Nu har jag tränat klart. Min buss går inte riktigt än så jag sitter på stranden i Kalmarsand och njuten av en Gainomax i solen. Livet är bra härligt ibland :-)


Time for some body working


Sommarlängtan


Uppe med tuppen - ofrivilligt som vanligt. Har varit vaken en timma men nu är det dags att gå upp på riktigt. Ska göra mig redo för gymmet och ett "muskel"-pass står på schemat =o)

Vilodag

Så idag har jag vilodag. Har också jobbat till fyra. Kom hem till en överlycklig Hazel som har gått och saknat mig hela dagen ♥

Är så jävla nöjd med träningsveckan hittills. 5 pass på tre dagar. Och planen är nu att träna fre, lör och eventuellt (mest troligt) söndag. Mår så jävla bra i kroppen fast jag nyligen legat sjuk i över en vecka. Men det verkar bara ha stärkt kroppen istället för att bryta ner. Amen to that, haha!

Ska jobba på måndag. Jag kommer alltså få köra träningen på kvällen. Ni vet mitt dilemma va? Träna kväll bland allt folk *hjälp*. Men jag har ju inget val och det är väl bara att bota rädslan och komma över den så fort som möjligt för jag kommer ju inte kunna träna dagtid för alltid. Så nu tar jag tjuren vid hornen och satsar 100% på en modigare Marie, haha!!

Ja det var lite av kvällens tankar. Nu ska jag se om det går något bra på tv:n ikväll. Annars blir det att se ett par avsnitt av mina älskade serier som jag har på datorn...

Musvärk

Är det vanligt att man får ont i musen efter ett spinningpass eller är det bara jag? Låter sjukt men jag får det varje gång. Det är den där jäkla sadeln. Den är ju stenhård. Stackars fiffi, haha!

Ska upp klockan 05.50 imorgon bitti och borde sova nu men ligger och tittar på The fast and the furious - Tokyo drift på tv6. Har inte sett den förut så det är därför jag inte bara kan stänga av. Men den är slut om en kvart så 7 tim sömn hinner jag få ändå. Och så är det ju bara en dag så jag överlever =o)

Natti Natti på er allihopa!!

Dagens träning

♦ Axlar
♦ 55min spinning

Fy fan vilket härligt spinningpass det var. Instruktören var jättebra och man peppades att kämpa på hela vägen. Svetten rann och kalorierna likaså. Nu kan jag somna med gott samvete ikväll =oP

Nerös

Sådärja. Nu har jag laddat upp med havregrynsgröt och mackor inför träningen ikväll. Åker med bussen om en halvtimma. Så nu ska jag packa väskan och byta om.
Alltså jag är lite nervös. Nu när det är kväll (eller sen eftermiddag) kommer det ju vara massor med folk på gymmet. Hur ska jag våga träna axlarna då?
Aa, jag blir så arg på mig själv för att jag är en sån mes. Varför ska jag vara rädd för allt för? Hur blir man av med det? Ja jag ska göra ett försök idag i alla fall. Hehe. Får se hur det går...

Hörs ikväll då!!!

1 april


Den första april och det är vår ute. Jag invigde vårjackan och det var för varmt även i den. Jag älskar det här. Sol och värme. Vill ha så året runt.

Skulle behöva en ny vårjacka. Den här har hängt med i många år. Minns inte ens när jag köpte den. Tycker fortfarande att den är snygg, men det vore kul med nåt nytt.

Den som söker skall finna...



... något helt annat. Jag fann inte pappret jag letade efter. Men jag hittade en mjukisdress som jag älskar men glömt bort att jag har. Köpte den när jag bodde i Malung. Men när jag flyttade ner hit igen så blev den nerpackad och bortglömd. Så i snart ett år har den legat och väntat på mig. Lite kul för det blir som att man köpt nåt nytt men ändå inte =o)

Mitt i veckan

Godmorgon!
Fick sova ut idag, tack för det =o)

Solen skiner, det är inte ett moln på himmelen och det ser ut som att det är rätt vindstilla = varmt ute. Kommer definitivt ge mig ut på en promenad sen. Jag köpte ett nytt koppel och halsband till sötnosen min igår. Rosa så klart och det måste ju testas idag ;o)

Men först blir det frukost. Sen ska jag leta reda på ett papper som jag måste ha som ligger gud-vet-vart...

RSS 2.0