Hungriga kvällar

Jag tror att min ämnesomsättning dubblas eller tripplas på kvällen. Det spelar ingen roll när, vad eller hur mycket jag äter till middag för jag är alltid hungrig på kvällen. Jag åt spagetti med köttfärssås runt 17.30 och nu tre timmar senare skriker magen efter mat igen. Konstigt ju.

My tuesday


Har varit ute på en liten promenad med Hazel nyligen. Den blev bara 25 min lång då det var så fasligt kallt ute. Trots att jag hade en tjocktröja och keps på mig så kände jag att ett par vantar och en jacka skulle behövas. Snart kommer snön, usch, haha! Men det är mysigt med vinter också. I alla fall när det är vitt och vackert ute. Men när det töar och är blaskigt så får det gärna bli vår igen, hihi =D

Idag har jag först gjort lite måsten som jag hade. Ringt csn, sökt jobb och fixat en lista på alla jobb jag har sökt (till arbetsförmedlingen) och sen fick vi ett ryck och började rensa mammas och pappas garderober plus linneskåpet. Så nu blev det ett par hyllor tomma som jag kan fylla ut med ännu mer av mina kläder ;o)

Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag smörja in mig och krypa ner i pyjamas för att se på Idol. Det är den här biten som är tråkig. Audition och final brukar vara det enda jag tittar på men nu har jag inget bättre att se så jag kollar på kvartarna också.
Nej nu ska jag se till att få arslet ur om jag ska hinna bli klar till Idol börjar...

Kort men effektiv

Även om jag bara sprang 3 km igår så har jag träningsvärk i benen idag. Då är man inte van vid att springa =P

Nattens dröm


Inatt drömde jag att jag tog fyrhjulingen till Sats och satt utanför och kikade in på alla som tränade. Tror ni jag saknar gymmet eller? =P

Kvällens låt

CkY - 96 Quite bitter beings


Matchy matchy


Suddig cambild men så här ser jag ut nu =)

Nu är jag duschad och fixad för resten av dagen. Kör lite matchy matchy idag med oranga naglar och oranget linne. Jävla svårt ord det där, orange. Hur fan stavar man det? Orange, oranga, oranget? I alla fall, nu ska jag ner till bibblan. Hoppas dom har den typ av bäcker jag är ute efter =)

Dagens träning

♦ 3,1 km joggingtur

Tyckte det var lika bra att ta tjuren vid hornen och sätta igång på en gång med det jag gillar minst - löpning. Så jag har nu joggat en runda med Hazel. Rätt kort runda men lagom att börja med. Har ju inte sprungit sen 17 juli så lika bra att börja lugnt =P

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det ett besök på biblioteket =D









Bibliotek


Biblioteket i Skönheten & Odjuret

Jag har kommit på en sak som jag inte har tänkt på tidigare. Jag älskar att läsa och framförallt om hälsa, kost och träning men har inte råd att köpa några böcker just nu. Så idag ska jag ner till Biblioteket och skaffa lånekort. Det ligger nere vid centrum och där är jag nästan varje dag så det är ju bara att kila in och låna/lämna tillbaka böcker. Hur smidigt som helst men ändå har jag inte kommit på det tidigare.

Hemmaträningen börjar nu

Nu ni. Nu är det en ny vecka och nya tag ska tas. Jag har ju slutat träna på Sats men jag slutar inte träna alls för det. Jag kommer kämpa vidare med hemmaträning. Promenader och joggingrundor, fast när det blir vinter klarar inte mina lungor av att springa. Men ju bättre kondis jag hinner få innan kylan kommer desto bättre kanske det går.
Sen har jag min steppmaskin som jag ska börja använda igen. Styrkan kommer ju inte bli som förut men jag ska göra så gott jag kan. Armhävningar, dips, situps, benböj, utfall mm. Överkroppen kommer bli smal och ful men benen kanske för en gångs skull blir lite smalare. Överkroppen ska ändå täckas med tjocka tröjor i vinter =P

Det kommer bli svårt, väldigt svårt. Att ta sig för att göra detta hemma är otroligt kämpigt. Jag behöver ett gym att gå till för att få det gjort. Hemma tänker man att man ska göra armhävningar och situps men det bli aldrig av. Och blir det av så slutar man efter två stycken för att man inte är taggad och då går det mycket tyngre. Promenader är långtråkiga och springrundor är jobbiga. Men som jag sa, jag ska kämpa. Och med lite peppning kanske det går riktigt bra till och med =D

Lugna gatan


Har varit en lugn helg och inte så mycket att blogga om. Igår var vi på kalas hemma hos några släktingar. Åt god tårta och bullar =P
Ikväll gjorde jag rostbiffpajen som är så god. Efter middagen gick jag ut en halvtimma med Foppa på en runda längst vattnet. Det var riktigt skönt och det var sådär härligt höstigt ute.
Nu ligger jag i sängen och vilar. Fick sån jäkla kramp i magen när jag var ute så den vill inte riktigt vara med just nu (nästa gång tänker jag inte gå direkt på maten). Så det kommer bli en lugn kväll framför tv:n. Är otroligt trött också så jag gissar att jag kommer somna tidigt.

Besatt av mannagryn


Jag har fått dille på mannagrynsgröt. Paketet jag köpte i måndags är nu slut. Jag har ätit gröten till frukost varje dag men också till middag ett par gånger den här veckan. Det är så sjukt gott och jag kan inte få nog. Mera mannagryn!!! Haha!

Yoggi yoghurt


Har ni provat den nya yoggismaken vit persika/vitt te? Den är riktigt god och smakar som persikote fast i yoghurtkonsistens och kall!? Det är bitar av persika i också som gör att den känns naturlig, fast det säkert är massor med konserveringsmedel och smakämnen i. En annan smak som också är riktigt god är äpple/vanilj/kanel. Även den har bitar av äpple i som höjer smaken ytterligare.

Massage


Jag skulle verkligen behöva en massage. När jag rör mig så känner jag knutarna och de spända musklerna. Det är inte skönt alls.
Hmm, kom på en idé nu. Kusin, du vill ju ha massage. Kanske ska vi köra en byteshandel på måndagkväll när R är på bilskolan? Du får massage om jag får massage. Är du på? ;o)

Oktobernumret ute nu


Idag kom nya numret av Fitness Magazine så gissa vad jag ska göra nu? ;o)

Dagens träning

♦ Rygg
♦ Ben


Nu har jag vart på gymmet för sista gången. Blev ett rätt bra ryggpass och ett halvfjöligt benpass. Ville mest bara dit och säga hej då till gymmet. Kommer sakna stället och jag kommer garanterat tillbaka så fort jag bara kan.

Jag har tränat där i ett år och det är först nu dom senaste två veckor jag börjat hälsa och småprata lite med folk. Är ju rätt blyg av mig på gymmet så jag har lixom pluggat i hög musik och knappt tittat på folk. Så nu när jag äntligen börjar komma ur mitt skal så ska jag inte dit mer. Typiskt. Men som sagt, jag kommer tillbaka så fort jag har möjlighet till det.


Bye bye gymmet - for now!

The day is here

Jaha, då var dagen D här. Sista dagen för träning på Sats. Jag ska snart göra mig iordning och åka dit för ett sista pass =(

Jobbigt värre

Jag är råsugen på gröt men alla små kastruller är odiskade. Jobbigt värre!

Godmorgon på er!

Dagens träning

♦ 30 min Core
♦ 45 min Dans
♦ Biceps


Var på gymmet i 2 timmar ikväll. Ville inte riktigt slita mig nu när det är slut snart =(

Egopic


I love my new look =)

Känner ni igen mig?


Här har ni mig!!!
Jag är väldigt nöjd faktiskt. Jag är ju väldigt blek så med mörkt hår blir jag typ spökblek, haha. Men med lite smink på så blir man lite brunare. Känner mig som en ny person. Lite rockigare. Passar min personlighet lite bättre då jag lyssnar nästan bara på rockmusik och så är jag ju lite crazy oftast, hehe. Jag tror jag kommer trivas bra som brunett ;o)

From bright to dark


Som ni ser är jag inte blondin längre. Jag är väldigt mörkhårig, hihi. Jag har ju velat fram och tillbaka ganska länge nu och varit sugen på att färga det men inte vågat. Men om jag inte gör det så kommer jag aldrig sluta vela så jag tänkte att vafan, jag kör.

Jag valde en riktigt mörk brun av den anledningen att mitt hår alltid stöter bort färgen. Vad som ska vara en permanent färgning är för mig som en toning. Efter ett par veckor har hälften av färgen tvättats ur. Så om jag nu inte skulle trivas med det jättemörka så vet jag ju att det inte kommer vara så mörkt en månad framöver. Men om jag vill ha det jättemörkt så är det ju bara att färga det igen. Färgen kostade 30 kronor på Willys. Tycker inte att det är värt att lägga pengar på en dyr hårfärg när det ändå tvättas bort efter ett tag. Första gången jag färgade håret brunt var på salong och det kostade mig massor med pengar. Två veckor senare var färgen borta så det gör jag aldrig om igen.

Hur jag ser ut framifrån får ni se en annan dag när jag är sminkad =)

Dagens I-landsproblem

Jäkla smart jag var då. Hela dagen har jag tänkt att jag ska träna ikväll istället för på dagen som jag brukar. Så kommer jag på att jag ska ju till Enköping ikväll för att besikta brorsans bil. Ibland fungerar inte hjärnan som den ska.

Men ibland fungerar den inte till det positiva. Jag har ju hela tiden sagt att min sista dag på Sats är på onsdag, imorgon, men så kom jag på idag att det är ju den 24:e på torsdag så jag har fått en extra dag nu på gymmet. Passar ju bra då eftersom jag inte kommer träna idag. Då får min tisdagsträning bli på torsdag istället ;o)

Ikväll eller imorgon bitti kommer jag bjuda på en chock, haha. Ikväll blir det nämligen makeover för min del ;o)

Nu ska jag skala potatis. Blir fiskpinnar och potatismos till middag, mums!!!

I drömmarnas land


Jag är inne i en drömperiod just nu. Eller drömmer gör man väl alltid men alla gånger minns man inte vad man drömt om. Men i ett par veckors tid har jag drömt tydliga drömmar varje natt som jag sen minns när jag vaknar. Drömmar om allt möjligt med massa olika människor jag har kännt en gång i tiden men även människor jag inte ens träffat. Igår drömde jag om mitt ex och hans bästa vän. Inatt drömde jag att jag gick i skolan och var på klassresa med en gammal väns lillasyster som körde runt alla oss andra som var onyktra på ett bilflak. Och bloggerskan Kissie var med. Och hon hade klippt håret kort och färgat det brunt. Varför drömmer jag detta? Hur kommer Kissie in i bilden? Var det för att jag såg klippet från när hon var med i Vakna med the Voice häromdagen? Skumt är det i alla fall.

Det blev en tallrik till =oP


En lycklig Marie med sin gröt =oP

Hmm, jag undrar om det är någon mer än jag som har ätit 4 tallrikar med gröt idag?

Dagens tredje grötportion och dagens tredje grötsort

Mannagryn blir god gröt!


I morse åt jag ju grahamsgrynsgröt till frukost. Innan vi åkte till Enköping åt jag en tallrik med havregrynsgröt då middagen mamma gjorde inte lockade särskilt mycket. Sen på vägen hem ifrån Enköping hoppade vi in på affären för att köpa hundmat och då köpte jag en förpackning med mannagryn som jag har varit sugen på hela dagen. Så nu har jag ätit en tallrik med mannagrynsgröt och fy f*n vad gott det var. Det var över ett år sedan jag åt det senast (brukade få det en gång i veckan till frukost på skolan i Malung). Alltså jag hade glömt bort hur gott det är. Det är nästan så jag vill gå och göra en portion till (det blev faktiskt väldigt lite gröt med en portion). Hmm, ska jag? =oP

Dagens träning

♦ Axlar
♦ Triceps


Det gick riktigt trögt på gymmet idag. Var inte så där jätte peppad men tvingade mig själv ändå. Hade det var en månad tillbaka i tiden hade jag inte åkt dit, för att träna när man inte är peppad blir bara pannkaka. Men nu har jag bara 3 dagar kvar på sats så jag kör ändå. Bättre omotiverad träning än ingen träning alls just nu.

Träningsvärken från igår är inte rolig. Ju längre dagen går desto mer ont gör det. Benen är riktigt stela och när jag går ser det lite ut som att jag har skitit på mig, haha. Men men, det går ju över =oP

Grahamsgryn is the shit


Har precis gjort frukost. Grahamsgrynsgröt med äpple och banan i. Mums! Var riktigt länge sen jag gjorde det sist. Var till och med tvungen att kolla på paketet hur man gjorde =S

Klockan 11 ska jag på möte, sen åker jag hem och äter lunch och sen blir det gymmet. Ikväll ska jag till Enköping och kolla in kusins nya lya. Det är väl vad jag har planerat idag. Nu ska jag hugga in på min goda gröt =)

Det här är så min humor

HAHAHAHAHAHA!!!!!!


Trötter

Herregud vad trött jag blev. Duschade och satte mig ner och tog det lugnt och nu är ögonen så tunga så tunga. Men jag måste hålla mig vaken för sover jag nu så kommer jag aldrig somna ikväll. Men förhoppningsvis piggnar jag till efter middagen. Suck, livet är bra jobbigt ibland ;o)

Dagens träning


Dagens träningsbyxor. Gud, jag skulle kunna
döda för dom där benen! Om man ändå såg ut så..

♦ 45 min spinning
♦ Ben & rumpa
♦ Bröst


Förra söndagen gick det trögt att cykla men idag var jag på topp igen. Otroligt skönt var det. Sen körde jag styrka efteråt som vanligt. Idag körde jag lite extra tungt eftersom det är sista dagarna nu innan jag slutar på sats. Jag undrar om jag kommer kunna gå imorgon ;o) Brösten kommer garanterat värka, dom gör det redan nu. Måste stretcha brösten hundra gånger till idag så jag inte är totalt död imorgon för då blir det extra jobbigt att köra armar som jag har planerat. Nu är det hårdträning varje dag fram till onsdag som är min sista dag. Sen är jag on my own. Fan vad det kommer vara svårt att träna utanför gymmet. Vilket utmaning jag står framför. Hur f*n ska detta gå?!

Sista söndagen på gymmet


Jag gick och la mig 23.00 igår men somnade inte förns efter midnatt. Jag hade så ont i magen efter allt jag pulat i mig så det gick bara inte sova. Ännu en gång - aldrig mer!

Nu ska jag gå och äta frukost och göra mig iordning för gymmet. 11.30 blir det spinning. Sista spinningen =(

Nu sätter jag stopp


Tacomiddagen var riktigt god och mättande. Ändå fortsatte jag direkt att äta på godiset jag köpte och sen gick jag vidare till tacochipsen som jag dippade i gräddfils/tacosåsröra. Jag har ätit konstans i typ 2 ½ timma och nu har jag ont i magen och käkarna. Jag har äntligen ställt undan och sagt stopp men borde ha gjort det för länge sen. Varför kan man inte sluta äta förns allt är slut? När ska man bli vuxen och säga en ruta choklad räcker istället för att trycka i sig hela chokladkakan?

Jag som var duktig och gick på coren i morse för att jag hade ångest över all paj jag åt igår. Och så har jag ännu en svullarkväll. Usch nu fick jag riktigt dåligt samvete. Jag brukar inte ha det men nu har det verkligen varit utom all kontroll i helgen. Tur att jag ska på spinning imorgon och sen är det tamejfan ordning och reda på kosten som gäller. Så här kommer jag absolut inte kunna hålla på från och med onsdag nästa vecka då jag slutar gymma. Då kommer jag rulla fram tillslut.

Tacokväll


Vad skönt det är att träna på förmiddagen. Man har lixom hela dagen fri sen utan måsten och kan göra lite vad man vill.

Jag ska ner till Ica senare och inhandla kvällens middag. Jag och lillebror ska ha tacokväll. Mums!

Dagens träning

♦ 30 min gruppcore
♦ Rygg
♦ Mage

Idag har jag kört rejält med rygg och mage. Först 30 min core i grupp och sen körde jag själv i gymmet. Ryggen kommer jag säkert ha träningsvärk i imorgon men det skulle va kul om magen värkte lite också. Den enda muskeln jag vill ha träningsvärk i men aldrig får =/

Även fast jag bara tränat två dagar hittills så hinner jag gå igenom hela kroppen den här veckan. De sista tar jag imorgon - ben och bröst. Sen är det konditionen som har fått lida då jag inte gick på danspasset i onsdags men imorgon blir det spinning och ett konditionspass är bättre än inget.

Klockan är ställd


Har börjat köra med mittbena igen efter 4 år med en sned. En liten bit till så får jag kvar luggen bakom öronen. Ska bli så skönt när den är så lång att den kan sättas upp i en toffs med resten av håret, men det lär ju dröja ett tag...

Jag känner mig tillräckligt frisk för att köra coren imorgon, men den börjar klockan 10. Hur ska jag orka upp? Jag ska göra ett försök och klockan är ställd i alla fall. Jag skulle verkligen behöva coren imorgon efter kvällens pajfrossa. Äpple/päronpajen jag gjorde var sjukt god och jag tror jag jag åt mer än halva pajen själv medans mamma och pappa fick dela på resten *oops*, hehe. Men det var supergott att ha päron i också istället för bara en vanlig äppelpaj. Varför har jag inte tänkt på det tidigare?

Nu ska jag försöka somna tänkte jag. Känner mig inte så trött så det kommer nog bli svårt men jag lär ju försöka i alla fall om jag ska orka med att åka till gymmet så tidigt imorgon.

Godnatt på er. Hörs imorgon.

Idolfavoriten

Hur jävla bra var inte den här killen då!!!!


Originalet med Skid Row


Grym kille

Hur grym kille som helst!!!




Helgens träningsplaner


Jag skulle vilja gå på coren imorgon men vet inte om jag borde. Jag känner mig rätt frisk och det är ju ingen konditionsträning direkt så det borde inte vara någon fara. Har i alla fall bokat in mig på spinningen på söndag. Det är ju ändå två dagar dit så kroppen borde ha återställt sig då och vara helt frisk.

Nu ska jag gå och se om min äpple/päronpaj är klar. Är det fredagsmys så är det ;o)

Snart är dom tillbaka i rutan


Snart drar alla härliga serier igång igen på kanal5. Jag har tjuvstartat ikväll med att titta på säsongspremiären av One Tree Hill och Gossip Girl på internet. Det var såå bra =)
Men för er som väntar på att det ska visas på tv så kommer här dom viktiga datumen:

Grey´s Anatomy 30 september
Desperate Housewives 6 oktober
Gossip Girl 18 oktober

Kanal 5 är lite efter med One Tree Hill och är fortfarande på säsong 6 så vi får vänta ett tag till på nyaste avsnitten. Eller ja, jag kommer ju se dom på internet för jag kan inte vänta ;o)

(Och sen den 29 september börjar även nyaste säsongen av både The Hills och The City på mtv.com).


Så kul att det äntligen drar igång snart så alla frågetecken kan redas ut. Vem är det Mike Delfino gifter sig med? Blir Blair och Chuck tillsammans på riktigt nu? Vad hände med Izzy och George, dog båda två? Snart vet vi =)

Dagens låt

Takida - The things we owe


60 minuters promenad


Har varit ute på en timmes promenad i solen. Tänkte att det skulle pigga upp mig men icke. Men frisk luft har jag fått i mig i alla fall och Hazel har fått sig en promenad så det var värt det.
Tror jag ska ta och göra en äggröra nu till lunch. Är riktigt sugen på det.

Sjuk eller frisk?

Jag förstår inte vad som händer med min kropp. Jag mådde skit rent ut sagt tidigare idag och efter att slängt i mig ett par pannkakor vid halv fyra gick jag och la mig. Två timmar senare vaknade jag och mådde ännu sämre. Men sen blev jag bara piggare och piggare. Klockan sju åkte jag och hämtade lillebror från pingisträningen och sen åkte vi och pumpade däcken på volvon. Lillebror lärde mig pumpa så nu kan jag det, hihi. När jag kom hem ställde jag mig och gjorde chokladbollar och nu sitter jag här och mår kanon. Verkar riktigt skumt ju. Får se hur jag mår imorgon. Kan va vilket som.

Nu ska jag läsa lite fram till 21.55 då Fråga Olle Dokumentären börjar. Sen blir det sängen direkt efter det. Lika bra att få ordentligt med sömn inatt så jag förhoppningsvis mår bra imorgon. Jag vill träna ju.

Mumsiga bollar


Nu har jag gjort mina kära chokladbollar igen. Sitter och tittar på Idol nu och njuter av mina bollar. Kollade en snabbis på superstars på tv3 och såg Magnus kasta spjut. Det gick ju som väntat. Det gick inte alls. Men det var kul att se.

Igen

Jag har precis avbokat danspasset ikväll. Känner mig hängig, febrig (men dock ingen feber) och allmänt sjuk. Men jag vet inte vad det är. Jag har ingen feber som sagt, inte ont i halsen och inte snorig. Men kroppen känns inte alls bra. Så jag får vila idag och så får jag hoppas att jag är bättre imorgon. Så typiskt. Jag visste att det skulle bli så här när jag bara har en vecka kvar på mitt medlemsskap. Fan!

Superstars


Igår började det nya programmet Superstars på TV3 där ett gäng avdankade elitidrottare tävlar i lag i olika sporter. Jag såg inte programmet då men ikväll ska jag titta. Såg att dom skulle tävla i friidrott och att se Magnus Samuelsson kasta spjut kan man ju bara inte missa. Spjutkastning är en teknikgren och det spelar ingen roll om man är stark för kastar man tekniskt fel så kommer det inte långt ändå. Men Magnus är ju megastark så han borde ju kunna kasta iväg det rätt långt ändå. Vi får se ikväll...  =)

Fruktkött

Det blev inga chokladbollar. Det fanns inte tillräckligt med margarin hemma =(
Så istället har jag ätit en apelsin så nu har jag fruktkött mellan varenda tand i munnen. Måste hämta tandtråd i nästa reklampaus. Ser nämligen på Idol nu. Men apelsin är ju liiiite bättre än chokladbollar fast tyvärr är jag ju fortfarande sugen på just det. Imorgon ska jag baske mig ha chokladbollar!


Chokladbollscravings


Ända sen jag gjorde chokladbollar i fredags har jag varit konstant sugen på mer. Konstant. Jag tänker på det nästan hela tiden. Jag kanske borde göra chokladbollar igen så suget försvinner. Jag menar, jag kanske inte stillade suget tillräckligt då. Eller kommer det bara bli värre? Jag vet ju bara om jag provar så ikväll blir det chokladbollar. Punkt slut.

Dagens träning

♦ Axlar
♦ Triceps
♦ Biceps


Träningen blir helt fel när jag har vilodag på måndagar. Jag hinner inte med alla muskelgrupper under veckan då eftersom jag måste få med vilodagar senare också. Igår hade jag vilodag igen så idag körde jag tre muskelgrupper bara för det. Så förhoppningsvis hinner jag med resten under veckan.

Det är mycket skönare att komma igång direkt på en ny vecka för då kan man planera lite bättre och lägga in vilodagarna när man känner att det behövs. Men har man redan förbrukat en vilodag på en gång så blir det helt fel. Eller egentligen inte. Det är ju ingen som tvingar mig att ha ett visst antal vilodagar och att jag måste hinna med att träna hela kroppen under en vecka. Men det känns bäst så för mig. Jag har bättre koll på min träning då.

Ny design - ny blogg?

Har pillat med designen ikväll. Blev inspirerad av mig själv när jag satt och gjorde designen på en annan blogg så jag ville förnya lite här också. Lite mer rosa, lite mer enkelt precis som jag vill ha det. Kommer nog bli lite ändring på inläggen här i fortsättningen men hur vet jag inte än. Är lite kluven just nu när det gäller bloggandet. Det här är min träningsdagbok och träningen kommer jag inte sluta skriva om. Det är allt däremellan jag skriver om som jag känner mig kluven om. Jag är inte så personlig i bloggen och jag utelämnar inte så mycket detaljer om mitt liv och det är precis så jag vill ha det här. Det jag funderar över är om jag ska utelämna några detaljer över huvud taget. Bara köra träningsdagbok rakt igenom. Vill jag skriva om något annat så har jag en till blogg jag kan skriva sånt i. Men jag vet inte. Får se hur jag gör. Är lite less just nu bara. Inte less på att blogga, men på andra saker...

Apelsinfrossa


Jag har precis ätit två jättestora apelsiner. Kände att jag behövde ladda på med lite c-vitamin så jag håller förkylningen borta. Guuud så gott det var!

Nu ska jag gosa med Hazel framför Sveriges fulaste hem och efter det blir det Svenska Hollywoodfruar. Mer än så hade jag inte att berätta. Trevlig måndagskväll på er!!

Rubrik?!

Jag tror jag börjar bli förkyld eller nåt. Är mer snorig än vanligt och hela helgen har jag varit konstant trött. Jag har 10 dagar kvar på mitt medlemsskap på Sats och det gör mig deprimerad. Jag har inte tid att bli sjuk nu =(

The Forgotten

21.30 på TV6 börjar The Forgotten med Julianne Moore. Det är fem år sedan jag såg den men jag hör för mig att den var bra. Filmer med Julianne Moore brukar vara värda att se så om knappt en timme kommer jag ligga nedkrupen under täcket och kolla.


Dagens träning

♦ 45 min spinning
♦ ben & rumpa

Idag var spinningen riktigt jobbig. Kroppen var inte alls med på noterna och jag var i princip död in i den fjärde låten av tio. Men jag kämpade mig igenom passet så gott jag kunde i alla fall. Efteråt körde jag som vanligt lite benpress och sittande och liggande lårcurl. Sen fick jag nog och åkte hem. Nu ska jag ta en välförtjänt dusch och sen är det söndag resten av dagen = vila.

Fredagsmys med vampyrerna


Dagens har gått enligt planen. Efter träningen åkte jag och handlade och när jag kom hem satte jag igång att böka i köket direkt. Jag har gjort pajen, sallad, dubbel sats chokladbollar och en tigerkaka. Så nu kan fikasuget komma krypandes bäst det vill, hihi.

Kvällen kommer bestå av ätande (såklart) och True Blood. Jag har bara två avsnitt kvar på första säsongen och sen blir det att börja på den andra. Jag kunde inte hålla mig ifrån att se hela på en gång. Har jag tillgång till avsnitten så klarar jag inte av att vänta en hel vecka på nya avsnitt. Varför lixom? Jag kommer nog se på Twilight ikväll också. Jag har bara sett den en gång tidigare och det var med väldigt dålig kvalité så jag känner att jag vill se den "ordentligt".

Så egentligen kan man säga att det är jag och vampyrerna ikväll ;o)

Dagens träning

♦ Rygg
♦ Mage


Körde rygg som "huvudmuskel" idag. Kändes rätt okej. Inte lika bra som det brukar men jag var inte helt 100 taggad heller. Avslutade med att träna magen lite grann. Magen är verkligen inte min muskel. När jag tränar triceps, biceps, ben så kan jag pressa mig fast det går trögt och tar emot. Men när det börjar kännas i magen och det spänner så slutar jag. Jag hatar den känslan och jag kan inte push mig till att träna vidare när det börjar kännas. Lite dumt då det är när det börjar kännas som det börjar ta på riktigt. Men jag gillar det inte.

Fredagsplanerna

Igårkväll när jag såg på Idol blev jag så himla sugen på chokladbollar. Jag gjorde inga för jag orkade inte. En kort stund senare blev jag riktigt sugen på sockerkaka. Varför blir jag alltid sugen på sånt på kvällarna när det är "för sent" att ställa sig och baka? För man gör ju inte direkt en sockerkaka sent på kvällen (inte jag en torsdag i alla fall). Idag har jag bestämt mig för att göra en eller två sockerkakor så att jag är förberedd ikväll när suget kommer krypandes. Och så är det ju fredag så då får man äta lite gott fika ;o)

Jag ska se på Days nu och sen blir det gymmet. Sen åker jag direkt till Ica och inhandlar lite kompliment till kvällens paj jag ska göra. Jag glömde kolla receptet innan vi åkte till Willys igår så jag måste ner en vända till affären idag med. Sen tänkte jag faktiskt sätta igång och göra pajen med en gång när jag kommer hem och samtidigt svänga ihop sockerkakan så jag har det gjort. Skönt att bli av med matlagningen tidigt på dagen så man slipper bry sig om det senare. Bara att värma på och äta.

Nej nu ska jag se på Days...

Årsförbrukning tamponger av fel storlek

Jag och mamma var till Willys idag och handlade. När det är dags att köpa sköljmedel, schampo, balsam och såna grejer är det billigare att köpa det där än på Ica här hemma. Så skulle jag köpa tamponger. Jag hade redan två paket normal hemma men dom kan jag bara använda första dagen på mensen i princip. Sen är det mini som gäller. Det var alltså dessa jag skulle köpa. På Willys hade dom fyrpack och det är ju perfekt tänkte jag. Billigare och så behöver man inte köpa nya på ett tag. Så när jag nu stod och skulle packa upp dom och hälla dom i en fin liten "menslåda" som jag har alla såna skydd i så ser jag att jag köpt normal. Så nu har jag alltså 6 förpackningar med normal som jag knappt använder. Lär ju inte behöva köpa fler såna på nåt år. Ibland har man helt enkelt inte huvudet med sig...


True Blood

Somnade innan 00 inatt och vaknade utvilad klockan 9. Har sovit som en stock =)
Började denna dagen med att se gårdagens avsnitt av True Blood. Så jävla bra serie. Nu funderar jag på om jag ska se alla avsnitten på en gång eller inte. Varför inte lixom? Jag har ju ändå inget bättre för mig om dagarna =oP

Nu ska jag göra frukost, sen blir det Days och sen står Willys och träning på dagens planering. Däremellan kanske det blir nåt avsnitt eller två av True Blood =D


Godnatt!!!


Jag är så jääääävla trött nu. Hade inte Fråga Olle Dokumentären gått ikväll så hade jag sovit för länge sen. True Blood får jag titta på imorgon på svtplay.se.

Godnatt!!!

Dagens träning

♦ 45 min Dans

Förra veckan var jag lite besviken för jag tyckte inte att den nya koreografin var lika rolig som dom andra varit. Men jag tar tillbaka det. Idag var det mycket roligare och det gick mycket bättre med dom nya stegen. Dock är det ett steg jag absolut inte klarar av. Det går bara inte ihop i min hjärna. Alla andra verkade klara av det och det är säkert "jättelätt" men är man lika okoordinerad som jag så blir även det enklaste svårt. Jag tänkte stanna kvar efteråt och be dom om hjälp men jag gjorde inte det. Men fattar jag inte stegen nästa gång ska jag göra det. Jag vill ju inte stå still och titta på när dom andra kör på. 



Onsdagen


Hemkommen efter en dag hos kusin i Enköping. Vi var ute med Hazel och kusins lånehund som blev helt kär i Hazel. Men hon var inte särskilt kär tillbaka och var riktigt irriterad på hans uppvaktningar, haha.

Nu ska jag ladda om inför dansen som börjar om 45 minuter. Är lite stressad så vi hörs senare ikväll.

Snabb uppdatering om dagens planer

Jag och Hazel ska åka till Enköping snart =)

Dagens träning

~ Biceps

Jag avbokade spinningen. Jag har sån träningsvärk så det känns dumt att träna benen då. Men istället åkte jag till gymmet och körde 40 minuter biceps. Och oj vad jag körde hårt. Körde inte så många övningar men jag satsade på vikten den här gången. Och gissa vad? Jag har äntligen kört med 13.5 kilos hantlarna igen. Även om jag inte körde så många reps så är jag riktigt glad ändå =)
Tänkte skriva ner vad jag kört för en gångs skull. Var nog länge sen jag gjorde det om jag inte minns fel...

Bicepscurl

2 x 10 reps 9 kg
2 x 8 reps 11 kg
2 x 6 reps 13,5 kg =D

Koncentrationscurl
3 x 7 reps 10 kg

Kabelcurl
3 x 7 reps 30 kg

Bicepscurl
2 x 8 reps 11 kg

Jag har alltså totalt kört 85 reps på vardera arm + 21 reps i kabeln (tvåhandsfattning). Tror ni det kommer att kännas imorgon? ;o)

Welcome back baby ;o)
(Skulle tagit en ny bild nu men jag kan inte ta en själv med pappas systemkamera och lillebror sover så det får bli en annan dag)

Dagens träningsplaner


Ikväll ska jag på spinning. Jag är fortfarande öm mellan benen från söndagens cykling så vi får se hur det går ikväll, hehe. Hade i alla fall tänkt gymma idag också men mamma är i Uppsala så jag har ingen bil. Vet inte när hon kommer hem. Men så länge lär hon väl inte va borta. Och spinningen börjar inte förns 19.30 så jag borde hinna.

Det var väl det jag hade att meddela. Haha. Återkommer senare. Nu ska jag poppa Takida på högsta volym =)

Lek med mig matte!


Matte är du trött? Jag är ju pigg nu =P


Min älsking har legat och sovit 99% av hela dagen och 23.20 vaknade hon och ville ha uppmärksamhet. Pep och bad om att jag skulle leka med henne. Så det blev lite bus med tygbenet och så har jag precis varit ute en stund med henne på tomten. Jag hoppas att hon lugnar ner sig och blir trött igen när jag stänger av tv:n, datorn och släcker lampan för att sova. Annars blir det en jobbig natt. Känns nästan som att jag har ett barn. Mycket sömn under dagen = vaken hela natten ;o)

Sudoku


Bra för hjärnan!

Jag har blivit besatt. I helgen när jag inte hade min dator hemma (i ett dygn bara men ändå) så plockade jag fram min sudokubok och började lösa. Och nu är jag besatt. Jag sitter fortfarande och löser sudoku. Förra sommaren köpte jag en sån där liten bok med massor av sudokun i, kan va bra att ha när man ligger och solar och blir rastlös. Men jag har typ inte rört boken - förns nu. Och nu är jag fast. Man ska ju tydligen bli smartare av att aktivera hjärnan med såna här knep och knåp kryss så vi får väl se hur mycket smartare jag kommer bli nu ;o)

Träningsvärk och hallonte


Kom aldrig iväg till gymmet idag. Har fortfarande jordens träningsvärk i brösten plus att jag även har ont i triceps och benen. Det känns helt meningslöst att försöka träna när man har så ont. Man får inte samma effekt riktigt. Jag borde ha gått en promenad men inte ens det har jag gjort fast benen nog skulle uppskatta det. Istället har jag gjort absolut ingenting förutom att hämta lillebror efter jobbet och skjutsa honom till "Pia" så han kunde hämta ut ett paket.

Nu sitter jag här med en nygjord kopp grönt hallonte och tittar på tv. Går inget bra ikväll så jag ska väl se på Färjan som alla andra. Jag förstår inte hur folk kan se fram emot den serien för den är verkligen dålig. Men med brist på annat så duger det väl. Eller jag kanske läser en bok istället...

Nej nu ska jag dricka mitt te innan det kallnar.

Volbeat

See her dancing for the young wolves oh oh oh
Maybellene i hofteholder
Could you be the only one
oh I beg you to come home
Dance forever my only one
!

Mustiga limpor



2 st limpor


Ingredienser:

25 g jäst för söta degar
5 dl ljummet vatten, 37 grader
25 g smör eller margarin, rumsvarmt
2 tsk salt
2 msk mörkt (bröd) sirap
750 g (ca 1.4 liter) mörkt lantbrödsmjöl

Gör så här:
Smula ner jästen i en degskål. Tillsätt ljummet vatten och rör om så att jästen löser upp sig. Klicka i matfettet.

Mät upp mjölet genom att hälla det luftigt direkt från påsen i ett litermått. Skaka inte måttet.

Tillsätt övriga ingredienser men spar ½ dl av mjölet till utbakningen.

Arbeta degen kraftigt, ca 4 minuter med maskin eller ca 8 minuter för hand, tills den känns smidig.

Låt degen jäsa övertäckt med bakduk, 30-40 minuter.

Knåda degen smidig på mjölat bakbord. Dela degen i två delar och forma dem till avlånga limpor. Rulla dem i mjöl.

Lägg limporna på smord eller bakplåtspappersklädd plåt. Skåra dem med en vass kniv och låt jäsa under bakduk, 30-40 minuter. Sätt ugnen på 225 grader.

Grädda bröden i nedre delen av ugnen, 20-25 minuter.

Bra vecka!


Det har varit en bra träningsvecka. 6 pass har jag kört och det är inte illa pinkat. Bara att hoppas att nästa vecka blir lika effektiv =)
Imorgon blir det styrketräning, på tisdag blir det spinning och på onsdag blir det styrka + dans. Sen kör jag på resten av veckan med det jag känner för =)

Nu ska jag fota mitt nybakade bröd och sen ska jag göra iordning ett par smörgåsar till filmen som börjar om en kvart. Återkommer med receptet senare...

Maid in manhattan - Kärleken checkar in


Klockan 21.00 på tv3 börjar denna film med Jennifer Lopez och jag kommer ligga nerbäddad i sängen med nybakat bröd och titta på den. Jag vet inte hur många gånger jag har sett den men kärleksfilmer kan man inte se för många gånger =D

By the way så såg jag på Fever pitch med Drew Barrymore igårkväll. Även den en kärlekssaga. Men har man inget eget kärleksliv får man se kärlek på tv =oP

Bakning pågår


Deg på jäsning =)

Jag bakar bröd och nu står degen på jäsning. Gör samma limpor som jag gjorde sist. Dom var supergoda och höll sig färska riktigt länge. Den här gången gör jag 4 limpor så man har ett par i frysen ;o) Ska också göra dom i brödformar den här gången så dom behåller lite mera höjd. Förra gången var dom höga och fina efter jäsningen men när jag tog i plåten för att ställa in dom i ugnen så sjönk dom ner lite. SÅ luftiga är dom =oP

Receptet skrev jag aldrig upp förra gången så senare ikväll när jag är klar ska jag skriva det plus lägga in en bra bild. Har snott pappas Pentax så nu kan jag ta fina bilder igen ;o)

Too late

I want to wake up with you
Hold me closer I’m here
All the things we been through
Before it’s too late, be mine, be mine!


Dagens träning

~ 45 min spinning
~ Ben + Rumpa


Vilket härligt spinningpass. Det var en ny tjej som hade det som kommer ha det varje söndag från och med nu. Hon var jättebra och passet var kanon. Dock hade jag satans ont mellan benen under hela passet. Jag har suttit lite lågt tidigare så den här gången höjde jag sadeln lite vilket resulterade i att musen kom i kläm, haha. Ändrade jag tillbaka höjden då? Nej. Man vill ju inte stanna när man kommit igång. Så jag satt där och plågades =S

Efter spinningen körde jag lite styrka för ben och rumpa. Knäböj i smithmaskinen (bara stången), benpress (30kg), sittande (20kg) och liggande (17,5kg) lårcurl var övningarna. Repsen var 3 x 10.

Smärta i brösten

Fy satan vilken träningsvärk jag har i brösten fast jag inte tränade bröst så mycket igår. Jag får skitlätt träningsvärk i just de musklerna. Hatar det!

Nu sitter jag och laddar för spinning. Har frukost i magen, är påklädd och träningskassen är packad. Nu ska jag bara slösurfa lite innan det är dags att åka.
Hörs efteråt =)

Nattens syssla

Men herregud hur kunde klockan bli så mycket? Jag har i typ 2 timmar suttit och läst Egoinas blogg. Alltså typ heeeela hennes blogg. Är jag sinnessjuk eller har jag bara inget att göra? Jag borde ju sova med tanke på att klockan ringer om 8 ½ timmar (har ju vant mig med en sisådär 10 timmars sömn per natt så jag har liiite panik över detta).  

Så nu har jag bara två saker att säga:
1. Egoinas blogg är skitbra!
2. Godnatt!!!

Mys!?

Jag har aldrig haft nå tända ljus på mitt rum sen jag flyttade hit. Helt enkelt för att det inte finns någon mysfaktor i detta rum. Det är belamrat med saker och ja, precis det. Men idag har jag ju städat och det är ytte pytte mysfaktor här inne så jag tände för 5 minuter sen ett värmeljus i en rosa (såklart) värmeljushållare på byrån som numera är tom på saker (kors i taket). Sen kom jag på att rummet är litet, fylld med möbler och saker = varmt som det är. Fönstret vägrar jag ju ha öppet numera sen spindelincidenten så varför tänder jag ett värmeljus? Behöver jag mer värme? Knappast. Bäst jag blåser ut ljuset igen med detsamma. Men vadå, det var fint i 5 minuter i alla fall!



Filmval

Oj, det var ju flera bra filmer på tv ikväll som börjar 21.00. Frågan är vilken man ska välja??

SVT2: An unfinished life med Robert Redford, Jennifer Lopez och Morgan Freeman.
TV3: Fever pitch med Drew Barrymore och Jimmy Fallon.
TV4: Forrest Gump med Tom Hanks (börjar 21.15)
TV6: Population 436 med Leigh Enns, Susan Kelso, Rick Skene, Fred Durst och David Fox.

Lördagsunderhållning


Okej jag ljög lite i förra inlägget. Jag kör inte aldrig cardio. Jag går ju på spinning och dans en gång vardera i veckan. Och imorgon 11.30 är det dags för spinning igen =)

Tidigare ikväll fick jag ett ryck och började rensa papper och skit jag har samlat på hög i bokhyllan. När man bor så trångt som jag gör hemma hos föräldrarna så finns det inte riktigt plats att göra av sakerna. Då hamnar dom på hög och man hittar ingenting. Men nu har jag rensat och slängt massor. Efter pizzan och en dusch fick jag ryck igen och började rensa all skit som ställts uppepå ett "skåp" som står i mitt rum. Nu är det ordning och reda igen (för ett tag i alla fall) och dessutom är det dammfritt. Lördagsunderhållning på hög nivå ;o)

Nu ska jag se om det möjligtvis går någon bra film på tv ikväll. Annars har jag nån film liggandes som jag inte sett än...

Onyttig


Usch, känner liite ångest över middagsvalet. Eftersom mamma är borta ikväll med jobbet så orkade vi resterande inte göra någon middag så det blev att åka till pizzerian. Till mitt försvar så åt jag bara en halv, orkar aldrig en hel pizza. Men likväl är det onyttigt ändå. Speciellt för en som aldrig tränar cardio utan bara kör styrka hela tiden. Aja, man måste njuta av livet också (fast pizza är inte så jäkla gott egentligen om jag ska va ärlig). Colan jag drack till njöt jag av i alla fall =D

Data igen =D


På förmiddagen hämtade jag hem min dator igen efter en natt på "dataspa". Den har fått en riktig detoxbehandling och är nu ren igen. Nu är den inte alls lika kokhet längre. Vad var problemet då? Jo den var ju full med damm och hundhår. Det låg så packat att fläkten inte hade en chans att kunna kyla ner datorn. Det borde jag ha kunnat räkna ut tidigare för det är ju självklart. Men jag kom inte på den möjligheten förns datagubben var här igår och vi diskuterade datorn. Jaja, bättre sent än aldrig. Den hann ju inte brinna upp i alla fall. Fast det var bra nära ;o)

Dagens träning

~ Triceps
~ Bröst


Körde stenhårt med triceps idag. Har inte kört triceps ordentligt på ett tag så idag körde jag max. 5-6 olika övningar blev det. Tror ni jag är slut nu eller? Kommer kännas imorgon gissar jag ;o)

Körde även lite bröst med betoning på lite. Gillar ju inte att köra bröst så jag låter helst bli.

Nu måste jag äta nåt. Magen skriker efter mat =oP



Kickbacks. Min favoritövning för triceps. Den tar som fan kan jag lova ;o)

Godmorgon godmorgon


Vaknade för en halvtimma sen och nu har jag gått igenom mina favoritbloggar. Jag ska straxt gå och göra frukost och senare blir det gymmet. Skulle ju gymmat igår men det blev aldrig av men det spelar ingen roll. Jag ska fortfarande träna idag och imorgon så jag har ändå bara haft 2 vilodagar den här veckan.

Fredagskvällen var mycket roande. Not! Utan dator är jag såå handikappad och inget bra gick det på tv. Så vad gjorde jag? Jo jag satt och löste sudoku hela kvällen. Har en liten bok med massor av sudokun så jag plöjde igenom några stycken. Kanske inte den bästa fredagsunderhållningen men hey, bättre att träna hjärncellerna än att supa bort dom som jag gissar att en del gjorde igår ;o)

Nej nu ska jag äta frulle så jag kommer iväg nångång. Är riktigt träningssugen nu =)

Lägesrapport - Dator

Datagubben har varit här idag så nu fungerar föräldrarnas dator igen, men min tog han med sig. Förhoppningsvis blir den okej igen =) Under tiden blir det inte så roliga inlägg här ifrån mig. Har ju inga bilder eller nånting på den här datorn så jag kommer nog inte blogga så mycket förns datorn är tillbaka. Så ni vet...

Typiskt!

Så jäkla typiskt. Samtidigt som min dator vill dö så får mamma och pappa virus på sin så den fungerar inte. Kommer bli en lååång helg...

Fan!!!!

Den där jävla rymdpromenaden var ju en stor besvikelse. Jag satt uppe och väntade och väntade och efter en timmes försening var det dags. Först ut var det han John Olivas. När han precis hade kommit ut ur kapseln så dog min dator. Perfekt timing. Jag kastade mig över morsans stationära som tar hundra år att starta upp. När jag väl fått på den var det Fuglesangs tur att gå ut i rymden. Men visade dom bilder på det? Nej, dom visade kontrollrummet i Usa. När dom tillslut visade Fuglesang såg man bara hans händer för dom visade bara bilder från hans hjälmkamera. Kunde dom inte visat från nån av dom där kamerorna som satt lite runtomkring dom? Mycket möjligt att dom gjorde det senare men jag gav upp. Besviket stänge jag av datorn och gick och la mig. Där hade jag suttit uppe och väntat och väntat och datorn gick sönder och jag var astrött.

Datorn ja. Varför ska allt gå sönder när man inte har några pengar? Ja nu är den ju inte helt trasig, jag sitter vid den nu men det är bara en tidsfråga innan den är helt död. Den blir nämligen överhettat. Fläkten klarar inte av att kyla ner den längre. Jag har t.om en extra fläkt men det hjälper inte. Inatt när jag satt och väntade på rymdpromenaden blev den så het att jag brände mig på den när jag satte handen under datorn. Och tillslut stängdes den bara av. Snart kommer jag sitta här utan dator och då dör jag. Vad ska jag göra då? Fan fan fan vad jag hatar att va arbetslös!!!!

Nej nu ska jag stänga av den en stund så den får kylas ner lite...

Rymdpromenad på gång


Hade tänkt att lägga mig tidigt ikväll men så fick jag för mig att jag skulle se Christer Fuglesangs rymdpromenad som dom visar live på nyhetskanalen.se. Promenaden skulle ha börjat 23.19 men dom fick problem med Fuglesangs hjälm så det blev försenat. Nu verkar det dock som att det är på gång om några minuter. Ska kika lite på det och sen ska jag sova.
Godnatt!!

Vilodag


Såhär har jag gått runt hela dagen.
Myst i mjukiskläderna =D

Har haft en riktigt lugn dag idag. Har verkligen vilat kroppen men det behövdes. Jag har fortfarande träningsvärk så jag känner mig enormt stel. Jag har även haft huvudvärk igen idag. Jag hoppas att det bara är lågtrycket som spökar.
Annars har jag vart en sväng ner till Ica och handlat hem ingredienser till middagen jag gjort idag. Receptet hittar ni här. Fast jag hade kycklingfilé istället för kalkon. Fungerade utmärkt. Dock tog jag ingen bild då jag hade otroligt ont i huvudet efter att jag stått vid spisen men ni får ju länken istället.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu fram till klockan åtta då Unga mödrar börjar. En promenad skulle va skönt men det blir nog regn när som helst. Dum ursäkt men ja jag använder den =oP

Dagens skräckupplevelse

När jag och mamma skulle åka och handla tidigare idag såg jag en orm på tomten. Den slingrade sig ner mot grinden så jag vågade knappt gå till bilen. Fy vad äckliga dom är. Lååång var den och slingrade sig så där äckligt med kroppen. Min största rädsla är ormar. Ser jag en orm bara på tv:n så drömmer jag mardrömmar om dom. En gång när jag var tillsammans med mitt ex så drömde jag att det var ormar i sängen. Jag (i sömnen) flög över honom och studsade upp ur sängen och över till en stol samtidigt som jag skrek "det är ormar i sängen". Exet bara skrattade åt mig medans jag gick och la mig igen.
Får se om det blir nå mardrömmar inatt...


Korvrätt som inte smakar korv


Igår åt vi den här maträtten igen. Jag är inget fan av korv - tycker det är rätt vidrigt egentligen. Men i den här maträtten är det så mycket andra smaker så korven märks knappt. Man känner mest vitlöken, spenaten och pastan och det är otroligt gott. En rätt jag varmt rekommenderar =)

Breakfast for a champ ;o)

Mackor, yoghurt med mysli, vitaminbrus och fruktsallad

Har ätit frukost nyligen så nu är jag mätt och belåten. Har fått dille på mackor med leverpastej och rökt kyckling. Så jävla gott =)

True blood


Vilket spännande slut det var på True Blood ikväll. Kalasade vampyrerna på Sookie eller kommer Bill som en räddare i nöden? Svaret får vi nästa onsdag...

Steget före

Nu spottar jag ur mig inlägg här känner jag men jag var tvungen att skriva ett till ;o)

Jag har varit riktigt effektiv med träningen den här veckan. På söndag har jag bokat in spinning följt av styrka för ben och rumpa. Så då har jag bara ett pass kvar att planera in och det är triceps och bröst. Dom andra musklerna har jag redan gått igenom den här veckan. Så jag ska alltså planera in ett styrke pass antingen imorgon, fredag eller på lördag. Men imorgon har jag bestämt att det ska va vilodag. Så planen nu är att köra styrkanlördag så kan jag slänga in ett konditionspassfredag. Det finns dock inga konditionsklasser på fredag så jag får köra själv. Men då kanske jag ska passa på att springabandet en stund. Hatar ju att springa men ibland kan det vara bra att göra det ändå. Det är ju grymt bra träning =P

Jag idag =)

Kvällsfunderingarna


Det gottaste spar man till sist ;o)

När man äter godis så äter man upp de godaste bitarna först och så spar man sånt som man kallar "nödgodis" till sist. Inte lika gott men när man inte har något annat kvar så duger det mer än väl. Jag menar, det är ju godis och då kan man inte lämna... Med fruktsallad är det lite tvärtom. Man spar den godaste frukten till sist. Eller man och man. JAG gör det i alla fall. Lite lustigt det där och det är sånt jag sitter och klurar på denna onsdagskväll ;o)

Vitaminboost


Nu så här i influensatider och sjuktider generellt så gäller det att proppa kroppen med vitaminer och andra nyttigheter. Så idag har det inhandlats massa frukt och tabletter med en massa vitaminer och antioxidanter i. Så nu sitter jag här med en härlig fruktsallad som ska avnjutas så fort jag skrivit klart här.

Det är många som blir sjuka nu när hösten är på intågande och jag hör både här och där om folk som är sjuka. Jag däremot känner mig på topp just nu *peppar peppar* och jag har inga planer på att bli sjuk. Jag har verkligen inte tid med det nu när jag är inne på min sista månad som medlem på Sats. jag måste träna som en tok nu ;o)
Men det gäller att vara försiktig. Förutom att proppa i sig vitaminer så måste man bland annat tänka på vart man haft sina händer. Tvätta händerna ofta varje gång ni vart nånstans där bakterierna kan tänkas frodas. Hantaget på korgen när ni handlar på Ica, dörrhantag osv. Ni som hänger på gymmet precis som jag ska tänka på hur otroligt mycket bakterier det finns på maskinerna och fria vikterna. Efter varje träningspass tvättar jag alltid händerna innan jag åker därifrån. Inte bara nu när det är influensatider utan jämt. Många åker ju bara direkt hem men man vill ju inte föra över gymmets alla bakterier till t.ex. ratten på bilen eller sitt eget hem. Nej, en ordentlig omgång med tvålen blir det innan jag lämnar gymmet. 

Oj vilket långt inlägg det blev. Det var inte meningen ;o)
Nu ska jag hugga in på min fruktsallad som står här bredvid och suktar mig =oP

Dagens andra träningspass

~ 45 min dans

Jag vet inte riktigt hur jag tänkte men jag hade fått att det var ny koreografi för två veckor sen helt om bakfoten. Det var ju ny från och med idag. Så klart. Det är ju första veckan i september nu, varför skulle dom byta mitt i en månad? Dumma mig! Haha!
Men det var bara bra för då har jag ju inte missat premiären för den nya koreografin vilket var tur. Den nya var rätt svår och confusing för en orörlig människa som mig. Var inte lika rolig som dom innan måste jag faktiskt säga. Flera gånger stod jag bara och tittade på och fattade inte alls hur jag skulle göra vissa steg och rörelser. Men efter några gånger släpper det väl hoppas jag.
Suck att jag ska va så okoordinerad =/

Jag innan passet =)


Dagens första träningspass

~ Axlar

Tränade bara axlarna nu när jag var till gymmet. Men jag gjorde det rejält också. 5 olika övningar x 3 och så gjorde jag en 6:e övning men x 1. Jag var riktigt seg först och kände mig inte alls pigg i kroppen. Men efter ett par övningar kom musklerna igång och det gick riktigt bra =D
Men jag gillar inte riktigt att jag har tappat så mycket volym på kroppen. Jag ser så tanig och senig ut när jag lyfter vikter. Snälla muskler, kom tillbaka!!! ;o)

Nu ska jag ladda om i några timmar inför dansen ikväll. Är riktigt laddad för den. Ska bli kul att se vad det är för ny musik och koreografi nu =)



Träning på gång


Om en timma vankas det träning. Har laddat upp med frukost nu så jag känner mig redo. Tror jag ska pumpa axlarna dag. Sen blir det dans ikväll. Har tränat 4 dagar i rad så jag avslutar med två pass idag. Har vilodag imorgon så då får kroppen återhämta sig lite. Har träningsvärk lite här och där så det ska bli skönt med en dags vila ifrån gymmet. Men som sagt det är imorgon. Först väntar denna dagens träning =)

Jahaja

Ja då var man medlem på bloglovin.com. Det är ju ett himla tjat om det där jäkla bloglovin. Jag förstår inte riktigt vad sidan ska va bra för? En samlingsplats där man ser om det kommit nya inlägg ifrån någon blogg man följer. Men hur jobbigt är det att bara gå in på den bloggen och kolla? Det är ju knappast så att man har hundra bloggar att följa. För ärligt talat ledsnar man ganska snabbt på bloggarna och alla man följer uppdaterar inte varje dag.

Varför blev jag medlem då? Ja inte vet jag. Uttråkad? Ville se vad det är för något alla tjatar om. Men nej, jag lär nog inte logga in där särskilt ofta. Känns lite onödigt...



Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Varför ska man behöva göra så här för? Jag vill ju inte göra reklam för att jag är med. Seriöst! Kan man ta bort det här inlägget sen eller pajjar jag allt då?


Men vilken jävla jätteikon jag fick under mina länkar. Det var inte alls den ikonen jag valde. Vad är det för jäkla skit det här?

Kvällspromenad i solen


Älskar naturbilder!

Än känns det inte riktigt som höst ute. Speciellt inte ikväll. Det är i skrivande stund 20 grader ute och jag har nyligen varit ute på en 45 minuterns promenad med Hazel. Gick en kort runda på straxt över 3 km men vi gick i långsamt tempo och njöt av naturen och solen.

På vägen hem gick jag förbi en lekpark där det var två flickor och en pojke runt 6 år gamla. När jag hade gått förbi sprang dom ikapp mig och ville hälsa på Hazel. Och ni vet ju hur små barn är, en miljon frågor ska ställas.

Vad heter den?
Vad är det för sort?
Hur länge har du haft henne?

Är det din första hund?

Sen frågade den ena flickan hur gammal Hazel var och jag svarade 1½. Då frågade hon hur gammal jag var och jag svarade 23. "Oj då är ju du gammal" svarade hon. Haha. Det var det roligaste. Hade jag mött en pensionär hade jag var en ung jänta i dennes ögon men för en 6 åring är jag väldigt gammal =D

Efter att dom fått hälsa, klappa och mottagit en del pussar ifrån Hazel gick vi vidare hem.
Nu ligger jag här nyduschad och väntar på att klockan ska bli 20.00 då det börjar en dokumentär på femma om Nadya Suleman, ni vet hon som fick åttlingar. Kan kanske vara intressant att titta på tänkte jag. Men medans jag väntar ska jag slänga ihop ett litet kvällsmål =)

Proppmätt

Nu är jag riktigt mätt i magen efter middagen som serverades bara 1½ timma efter att jag åt mellanmål. Är sugen på en promenad men måste nog låta maten sjunka lite innan. När det gjort det är jag säkert inte lika sugen på att gå längre, hehe. Brukar va så men vi får se. Hazel skulle i alla fall behöva en långpromenad så det är inte helt omöjligt att det blir en =P


Min kusin - framtidens friidrottsstjärna


David - friidrottsstjärnan

Min kusin David är otroligt duktig på friidrott och speciellt grym på just kastgrenar precis som jag var när jag höll på med friidrott. I helgen spräckte han klubbens 10 år gamla rekord på kast med liten boll för pojkar 9 år med hela 5,35 meter. 40.57 meter kastade han vilket är grymt bra. Jag blir så stolt över honom. Han kommer gå långt, det vet jag =)

Dagens träning

~ Rygg
~ Mage


Körde på med rygg idag. Använde lite lättare vikter idag (men bara lite) och fokuserade på att få ordentlig kontakt med musklerna. Körde framåtlutande hantelrodd, sittande kabelrodd, chins i maskin, latsdrag och hypersträck. Och emellan seten gjorde jag situps. Blev nog totalt 130 stycken idag tror jag.
Så nu är jag nöjd med dagens träning.

Imorgon är det äntligen dags för dansen igen. Har ju missat de två senaste veckorna plus att det är ny koreografi från förra veckan så nu är jag taggad =D

Nu ska jag stretcha ryggen lite för det "glömde" jag göra på gymmet. Fy vad dålig jag är. Måste bli bättre på att stretcha efter passen.

Tisdag är här

Är riktigt trött fortfarande men det ändras
nog när jag kommer till gymmet =)

Hej allihopa!!
Nu sitter jag här taggad för gymmet. Ska bara klä på mig, sätta upp håret och borsta tänderna och sen drar jag. Hörs efter träningen då =)

RSS 2.0