Godnatt

Funderar på vad jag ska träna imorgon. Är konstant träningssugen och det är så jäkla roligt. Jag är verkligen peppad att köra stenhårt nu och öka muskelmassan till vad den var förut och helst lite till ;o)

Nu ska jag försöka sova. Det är bastu här inne i sovrummet men jag vägrar öppna fönstret. Inga fler spindlar är välkomna här inne!

Godnatt!!

Kärlek

Älskar denna hunden till döds ♥

Kvällsmål

Kokt ägg på rågkaka. Mums =D


Dagens träning

blogg.se är skitsegt ikväll så jag kan inte lägga in nå bild ikväll. Får se om det ens går att spara detta...

~ Biceps
~ Mage

Jag körde på rätt bra med 11 kilos hantlarna idag. Styrkan är alltså tillbaka men det syns inte =( Jag har fortfarande spagettiarmar men förhoppningsvis blir jag snart grovare igen ;o) Kan i alla fall snart börja köra med 13.5 kg igen *weeee* =oP

Körde även mage fast det var inge skönt då jag hade magen full av middag, hehe. Men jag tvingade mig själv ändå. Magen börjar bli lite slapp så den ska tränas ofta nu framöver.

Jag känner i alla fall att det tog bra både på biceps och magen så jag är riktigt nöjd med kvällens träning =D

Taggad för träning

Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Sen ska jag låta den smälta lite i magen innan det är dags att bege sig till gymmet. Har inte bestämt än vad jag ska köra men magen ska dock få sig en regäl omgång idag. Sen blir det nog armar eller rygg, får se vad jag känner för när jag kommer dit. Sen får vi se hur mycket folk det är där och vad dom kör. Man vill ju inte köra rygg om det är 10 pers till som kör rygg för då får man aldrig tid på maskinerna...

Ååå vad tråkigt det är att vänta. Vill träna nu ju!!! =)

Adidas

Om man köper snygga träningskläder vill man ju inte låta dom ligga och samla damm i garderoben. Har du ingen motivation till att träna så släng på dig dina snyggaste träningskläder (eller köp nya om du inte tycker du har något fint) så ska du se att träningssuget kommer krypandes. För snygga träningskläder köper man ju för att ha på sig på gymmet, inte för att gå runt i hemma.
Ett litet tips som kanske inte fungerar på alla, men det fungerar på mig. Det är lite enklare att masa sig iväg till gymmet när man känner sig snygg än när man kanske går i sina slitna mjukiskläder. Gymmet är ju inget modecenter men visst vill man känna sig lite fräch ändå =)

Om jag hade haft en sisådär 700 kronor över så hade jag köpt dessa två plagg. Jag tycker byxorna är skitsnygga och svart går ju att kombinera med allt. Färgen på linnet är ju också grymt snygg och jag passar riktigt bra i blått ;o)

299 resp. 399 kronor på Stadium

Varning till känsliga läsare...


Fjolårets jättespindel som klättrade på min vägg...

Låg i sängen med datorn i knät (som vanligt) och ser något i ögonvrån. Kollar på väggen och se världens jävla SPINDEL. Oh my fucking god fick jag ur mig och sen sprang jag ut och hämtade dammsugare fort som fan och dammsög upp den jäveln. Stängde fönstret så inga fler kommer in. Nu blir det till å svettas om nätterna igen men hellre det än att fler spindlar ska komma och gästa mig i sängen.
Nu kommer jag drömma mardrömmar inatt om att spindeln kryper ur dammsugaren eller nåt =/

"Träning för henne"


Hittade tyvärr ingen bättre bild men ni ser ju ändå hur den ser ut...

"Boken innehåller över 100 styrketräningsövningar för henne, med betoning på de tre ”problemområdena” rumpa, mage och lår. Samtliga övningar är illustrerade med precisa teckningar som går att liknas vid röntgenbilder. Den här boken är helt enkelt ett måste i varje idrottande tjejs träningsbibliotek!"


Den här boken skulle jag vilja ha. Man kan aldrig ha för många böcker som visar olika träningsövningar. Det blir lätt att man står och kör samma gamla övningar om och om igen vilket inte är så bra. Och att den inriktar sig på rumpa, mage och lår är ju perfekt . För vilken tjej vill inte ha hjälp med dessa områden?!

Söndagsläsning


Har nyss kommit hem ifrån Ica med senaste numret av min favorittidning som kom ut i butik i torsdags. Så nu blir det sträckläsning under den närmsta timman =)

Dagens träning

~ 45 min spinning
~ ben
& rumpa

Som vanligt var det ett riktigt bra pass idag. Perfekt med ett 45 minuter istället för 55 för nu fanns det krafter kvar att köra lite styrka efteråt.
Körde tre övningar:

Benpress (30 kg)
4 x 12 reps

Sittande lårcurl (20 kg)
3 x 10 reps

Liggande lårcurl (17,5)(15)(17,5 kg)
3 x 10 reps

Sen avslutade jag med en ordentlig stretch för benen och rumpan. Har inte stretchat på riktigt länge nu och det måste jag skärpa mig med.

Färgad eller naturlig?

Jag är så jäkla sugen på att färga tillbaka min naturliga hårfärg. Fast som vanligt kan jag inte bestämma mig. Jag passar bra som riktigt blond och det passar bra ihop med min ögonfärg och min hudton. Men nu tänker jag lite grann på själva håret. Det sliter ju en del att färga det hela tiden. Plus att jag är less på den där jäkla utväxten som syns hela tiden. Så är det dags att bli naturlig igen? Vad säger ni? Ska jag?

Här har ni mig för fem år sedan i min naturliga hårfärg. Det är lite mittemellan blont och
brunt. Mellanblond kanske det heter?!

Söndagscykling


Har bokat in 45 min spinning imorgon 11.30 =)

Någon som...

0-23af00e13912888bb47c7a6dd3238c91.png

Kolla varifrån!

Någon som kan gissa vad jag sitter och äter till middag? Hehe ;-)


Nästan smärtfritt


Är jag inte söt? ;o)

Efter passet igårkväll skakade jag som om jag hade alzheimers parkinson. Var helt hundra på att nu jäklar kommer jag få en träningsvärk som heter duga. Men det känns rätt okej idag. Har mest värk i ryggen fast det var axlarna jag var tröttast i igår. Brösten hade jag också räknat med att ha ont i men icke. Känns asbra eftersom jag hatar träningsvärk =)

Dagens träning

~ 55 min Box

Jag har kört boxen ikväll. Alltså jag mår bra efter varje träningspass jag kör, men när jag har kört ett stenhårt pass en fredagkväll så mår jag lite extra gött efteråt. Passet var astufft. Svetten rann och jag har boxat skiten ur mig själv. Det var jag och sex stycken till så jag fick köra tillsammans med instruktören men jag ser bara fördelar med det. Hon hjälpte mig jättemycket och tipsade och coachade och visade hur jag skulle göra. Dom andra fick ju också hjälp men inte lika mycket som mig. Lite "privatträning" blev det nästan. Skitbra! Hon körde hårt med mig också. Hade världens mjölksyra i armarna på slutet och nu sitter jag här lite mer än en timma efter att passet slutade och är fortfarande helt skakis. Jobbigt att skriva på datorn nu.

Nu har jag duschat, ätit, krupit i pyjamasen och lagt mig i sängen med datorn i knät. Och här kommer jag spendera resten av kvällen. Kommer endast lämna sängen för att hänga upp tvätten jag har i maskinen när den är klar och för att gå på toaletten när det krävs =oP

Trevlig fredagskväll allihopa!!!

Sova, promenera, sova igen


Jag gick upp klockan 09.30 idag, drog på mig en keps över håret som stod åt alla håll och gick ut på en promenad med Hazel. Sen åt jag frukost, kollade days och sen la jag mig igen och sov till klockan 1. Så jävla trött är jag idag fast jag somnade faktiskt direkt när jag la mig igår. Vet inte vad det beror på. Nu är jag i alla fall uppe igen och jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Klockan fyra ska jag hämta lillebror på jobbet och sen ska han hem fort som fan och duscha och sen ska jag köra honom till tåget i Bro. Och jag har 40 minuter på mig från att han slutar. Kommer han hinna med tåget? Jag tror inte det, haha. Han är en riktig tidsoptimist.
Sen ska jag på boxen 17.30 och sen är det fredagsmyyyyyys. Fast jag får mysa med hundarna ikväll. Är hundvakt så det blir nog film och nåt gott till det =oP

Nu ska jag ta tag i den här dagen på riktigt. Klä på mig och få lite färg i ansiktet...

Godnatt!


Klockan har passerat midnatt och jag tänkte göra ett försök att sova nu. Jag hoppas inte på en repris på gårdagen. Wich me luck!

Dagens träning


Snart tillbaka ;o)

~ Armar

Körde hela armarna idag. Biceps, triceps och underarmarna.  Körde bl.a. bicepscurl, koncentrationscurl, dips och backkick. Körde på rätt hårt också och jag tror jag snart är tillbaka i biffsize. Me like ;o)

Imorgon kommer jag nog vara med på boxen. Det är ju helg sen så då gör det inget om jag har träningsvärk. Fast jag ska iofs hjälpa en "vän" att flyttstäda på lördag och då är det nog inte så skönt om jag har ont i hela kroppen. Fast äsch, vad gör det då?! ;o)

Monster

Nu var det rätt länge sen jag bjöd på en låt så här kommer en. Så jävla skön ifrån Itchy Daze som kommer ifrån Sverige. Det är många grymma band ifrån Sverige som har dykt upp nu på sistonde. Jävligt kul tycker jag. Om jag ändå hade råd att se några av dom live =/


Hold me, tell me everything’s ok.
Show me there’s a way to beat the monster
Save me, make it go away.

True Blood


Jag gick och la mig straxt före tolv igår och tänkte att jag skulle börja ändra om mina tidsvanor. Men efter en timma gav jag upp och slog på datorn igen. Gick in på svtplay.se och kollade på True Blood som visades tidigare igårkväll. Jag har inte tänkt att se den serien men jag har inget annat att kolla på. Men jag gillade den. Kommer absolut bli en serie jag kommer följa.

Så jag satt alltså uppe till 2 inatt. Jag måste verkligen börja somna tidigare om kvällarna men det är inte det lättaste. Aja, rutinerna lär väl ändras tids nog. Nu ska jag göra mig iordning och bege mig till gymmet. Dags att pumpa musklerna lite ;o)

Godnatt!

Lustigt. Ikväll känner jag mig hur frisk som helst. Jag hoppas att jag mår lika bra när jag vaknar imorgon. Är träningssugen som fan =)
Godnatt!

Hängig

Känner mig inte så pigg som jag ser ut. Vad lite smink kan
göra och tur är väl det eftersom jag vart på jobbintervju ;o)

Fan jag var tvungen att avboka mina klasser i alla fall. Jag känner mig inte alls pigg och det går åt fel håll så att säga. Jag har nyss varit på jobbintervju också och jag fick tvinga mig själv att inte stirra för mycket. Ni vet när man är trött och blicken fastnar. Jag glodde typ, haha. Men det gick bra ändå. Hon lät väldigt positiv så nu är det bara att hålla tummarna =)

Betyg

Jag har hittat mina gymnasiebetyg!!! Jag har letat efter dom i mina flyttkartonger som står lite överallt här hemma och inte hittat dom och jag har verkligen behövt dom. Så sitter jag och kollar i min bokhylla och tänker "undrar vad som finns i den där tidsskriftssamlaren". Och där var dom. Dom har lixom funnits i princip framför näsan på mig hela tiden. Alltid det sista stället man letar på...

Bokade klasser för kvällen


Nu har jag bokat in mig på 30 min Core och 45 min Dans ikväll fast jag känner mig inte helt hundra i kroppen. Lillebror har nyligen varit förkyld, mamma låg med feber i måndags och nu är hon på väg att hämta pappa på jobbet för han mår dåligt. Själv låg jag med huvudvärk hela dagen igår och känner att det är en förkylning på gång idag. Jag har druckit ett glas med vitaminbrus och tagit en alvedon och hoppas på att jag kan gå på passen ikväll i alla fall. Det är ny koreografi på dansen f.om. idag så det vill jag inte missa. Jag får väl träna och är det nåt på gång så lär det ju bryta ut och det är väl lika bra så får jag det ur systemet snabbt förhoppningsvis. Eller nåt... märks att jag vill träna va? =)

Tisdagsfilmer

Jag har fortfarande huvudvärk. Borde kanske sova nu så går den nog över men jag kan inte sova så här "tidigt".
Har kollat på Linas kvällsbok som gick på femman ikväll. Riktigt bra film fast den kanske inte samlar några vuxenpoäng direkt. Men skön att titta på när man har skallebank.
Nu tänkte jag se en till film innan jag somnar. Komedin Paul Blart: Mall Cop med Kevin James. Han är ju så jävla rolig så jag tror den här filmen kan va värd att se =o)

Godnatt på er! Hörs imorgon!


Paul Blart: Mall Cop

Från beslutsångest till ingenting alls

Imorse hade jag ju beslutsångest över om jag skulle boxa eller spinna ikväll. Nu blir det inget av det för jag har en otroligt jobbig huvudvärk. Så kan det gå. Fåt ta nya tag imorgon.
Nu ska jag lägga mig ner och vila huvudet lite...

Rödspätta

Fina fisken

Fick tag på otroligt fina filéer av rödspätta idag nere på Ica. Extrapris var det också. Så idag har jag lagat panerad spätta med pressad potatis och remouladsås. Så jäääävla gott!!

Mmm idag...

0-5dc51bfdc6b44ee7d237450bb9661327.png

Kolla varifrån!

Mmm idag blir det god middag =oP


Spinning eller box?

Hejsan allihopa!
Idag har jag träningsvärk i ryggen och axlarna och som vanligt så gillar jag det inte! =oP

Jag funderar på vad jag ska träna ikväll. Dansen är flyttad till onsdagar nu så antingen blir det spinning eller box ikväll. Går jag på boxen finns risken att jag kommer ha träningsvärk resten av veckan, hehe. Men å andra sidan har jag inte gått på boxen här än så det vore kul att testa. Aja, vi får se vad det blir...

Morotskakan


Ingredienser:
2 st ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
1 tsk kanel
1 tsk Vanillinsocker
1 tsk Bakpulver
0,5 dl matolja
3 dl rårivna morötter (finrivet)

Glasyr:
200 g Philadelphiaost
100 g Fazer Ögon Lemon Lime Choklad

Gör så här:

Kakan
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i övriga ingredienser. Häll i smord och bröad form med löstagbar botten, grädda i ugn 175° ca 40 min. Låt svalna.

Glasyren
Smält chokladen i mikrovågsugn, låt svalna något. Blanda med Philadelphiaosten och bred över morotskakan.

Dagens träning

~ Rygg
~ Axlar


Det kändes riktigt skönt att vara "tillbaka" i gymmet. Var ju bara borta i en vecka så det kan nog inte räknas som uppehåll. Trodde det skulle ta längre tid att få tillbaka motivationen. I alla fall, nu är det fullt ös som gäller igen.
Körde ett rygg- och axelpass idag. Kändes riktigt bra och jag körde långsamt och kontrollerat 3 x 10 reps på alla övningar.

Nu ska jag sätta mig och skicka iväg dom sista jobbansökningarna och sen ska jag hoppa in i duschen och sen blir det slapp framför tv:n. Har en liten lätt huvudvärk som måste vilas bort så en slapp kväll med nån film är behövligt. Sov inte så mycket inatt =(




Duktig


Nu har jag varit duktig i ett par timmar då jag har suttit och skrivit en massa jobbansökningar och skickat iväg. Hatar att skriva dom där jäkla breven där man måste ändra innehållet från brev till brev beroende på vad det är för typ av jobb man söker. Men nu har jag alltså varit duktig och det har ringt en person nyligen från ett ställe jag sökte jobb på i förra veckan som ville att jag skulle komma på intervju på onsdag. Så nu tänkte jag ta en paus ifrån jobbjakten och åka till gymmet =)

Slappa söndag

Vilken dag. Jag har kollat på två filmer och bara slappat. Åkte ner till Ica med lillebror och inhandlade dagens middag och sen är det inte så mycket mer som har hänt. Riktig slapparsöndag.

Imorgon tänkte jag försöka ta mig till gymmet. Se om träningssuget kommer tillbaka vilket jag hoppas på. Ja... mer än så hade jag inte att berätta. Nu ska jag se på Tribute som börjar på kanal 5. Vet inte om det är nåt att se på men det återstår att se...

Hörs imorgon!!!

Gårdagskvällen

Var som ni vet hemma hos F igår på middag. Mumsig mat och min morotskaka var lika god som jag minns den i alla fall ;o) Sen fick karlarna för sig att vi skulle hyra film och eftersom jag var den enda nyktra så fick jag köra. F har en racerbil (subaru) som jag protesterade mot att köra men med lite (läs mycket) övertalning åkte vi iväg. Dom andra roades gott av min körning då jag i princip sniglade mig fram på vägarna. Men hallå, till mitt försvar måste jag ju ändå säga att jag har lixom krockat en gång redan OCH skulle jag krocka hans bil så skulle jag lika gärna kunna hoppa från en bro för jag skulle vara skyldig honom reparationspengar livet ut i princip. I alla fall så kom vi fram till videobutiken. Alla kliver ut och går och jag sitter kvar och undrar hur fan jag ska få ut nyckeln ur tändningslåset (tydligen trycker man nyckeln inåt för att få ut den). Jag höll på att dö av skratt.
På vägen hem fick jag höra en del "gasa då, kom igen plattan i botten så ska du få känna" ifrån dom andra. Men laglydig förare som man är *skratt* så lät jag bli (läs: vågade inte. Det var mörkt ute och jag känner inte till vägarna). Men på sista vägen innan vi var framme så gjorde jag som dom sa och tröck plattan i botten. Fyy faan säger jag. Så jävla läääskigt. Höll på att skita knäck. Vilket tryck! Har aldrig vart med om nå liknande (i en bil). Sjuk känsla. Skön känsla (fast det var läskigt) =)


Här har ni bilen (och lillebror när han tog studenten för ett par månader sedan). Det här monstret har jag kört. Och den är fortfarande hel ;o)

Vad nu då?

Jag har nyligen (för en halvtimma sen) kommit hem till mig och när jag loggar in möts jag av 10 nya kommentarer. Vad är det som hänt nu undrar jag? Haha. Jag får ju typ aldrig kommentarer!! Aja, trevligt var det i alla fall så tro inte jag klagar. Ni är så välkomna så =)

Nu har jag som sagt kommit hem till mig. Soffan hemma hos storebror och svägerskan går ann men sängen hemma är liiite bättre. Plus att jag har min älskling här som mötte mig med stor glädje och massa pussar när jag kom hem. Hon har saknat mig min lilla goshund ♥
Hazel har redan krupit ner under täcket och nu ska jag göra detsamma och gosa heeela natten med min älskling, för tidigt imorgon bitti åker hon bort med mina föräldrar och kommer inte hem igen förns till kvällen =(


Mitt ♥

Ikväll är...

0-3d2611be6da26b4b14c97a7ae92e9590.png

Kolla varifrån!

Ikväll är vi bortbjudna på middag och jag och svägerskan har bakat efterrätt. Min "berömda" morotskaka. Hoppas den är lika god som den är ihågkommen för ;-)


Godmorgon! Alltså...

4ec8b906d45523b7d2d90f5f45647e9a.png

Kolla varifrån!

Godmorgon! Alltså jag har en fluga alternativt en mygga i örat. Så jävla sjukt. Hörde nåt som surrade och sen flög den in i örat och där sitter den. Har försökt pilla ut den men det går inte. Jag petade nog bara in den längre. Men alltså vad fan gör jag? Kommer det trilla ur av sig självt eller vad? Alltså sånt här händer fan bara mig. Haha!


Fredagsmys

Det är dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör... haha, älskar den här reklamen ;o)


Nu drar jag till storebror och svägerskan för lite fredagsmys. C ya later bitches ;o)

Dragkamp

Jag är helt slut nu. Fick ett ryck och gick ut med alla tre hundarna fast jag vet hur jobbigt det blir. Dragkamp till tusen. Jobbigt som fan var det men jag var ute i 30 minuter i alla fall. Trodde jag skulle ge upp efter 5, haha!

Nu ska jag äta gröt för magen skriker efter mat och sen blir det duschen..

Statistik


Savannah Sanitoa - den vi kommer minnas mest ifrån VM 2009


bild från aftonbladet

Jag har först inte tänkt att skriva nåt om det här men det är ju för roligt så jag kan inte låta bli...
Ni som missade försöksheaten av damernas 100 m i söndags missade en kul grej. Helt plötsligt ser jag ett heat med en "tjock" kvinna med. Vafan är det här för skämt sa vi till varandra här hemma. Det var 22 åriga Savannah Sanitoa ifrån amerikanska Samoaöarna. Hon är egentligen kulstöterska men hon missade kvalet till kulan så hon tänkte att när hon ändå var på plats i Berlin kunde hon ställa upp i något annat. Så hon var med på 100 m. Hon kom sist i sitt heat på tiden 14.23 sek, men hon var ändå inte sämst. Två andra deltagare, Tioiti Katutu från Kiribati kom sist med tiden 14.38 och Robina Yaa, från Afghanistan, sprang på 14.24.
Savannah var ändå glad att få springa mot världens snabbaste kvinnor. "– Det är ett personligt rekord att bara vara här. Vi har inte så stor konkurrens där hemma men att vara här, bland världens bästa sprinters, det är rätt spännande", säger hon enligt The Telegraph.

Alltså att man får byta gren såhär i ett stort mästerskap låter lite oproffesionellt men den här gången är det bara en rolig grej. Där kommer hon till Berlin för att stöta kula och så missar hon kvalet. Ställer istället upp i 100 m som är kulans totala motsats grenmässigt och så är hon snabbare än två andra kvinnor som verkligen tränat för det här och är seriösa (förhoppningsvis). När jag såg henne springa sa jag att jag hade skämts om jag vore hon. Men nu säger jag istället att jag hade skämts om jag var dom två som sprang långsammare än Savannah.

Kvinna eller man?


Caster Semenya, 18, är storfavorit på 800 meter. En mycket omdiskuterad sådan. Anledningen: Hennes maskulina utseende.
Strax efter halv tio i kväll avgörs damernas final på 800 meter. Den stora frågan nu är om det blir med eller utan segertippade Caster Semenya.
Enligt tidningen Sydney Morning Herald har det internationella friidrottsförbundet (IAAF) genomfört undersökningar av Semenyas kromosomuppsättning och även gjort en fysisk kontroll. Något besked om resultatet av undersökningen har dock ännu inte offentliggjorts.

(Utdrag ur aftonbladets artikel)


Det finns många kvinnliga friidrottare som ser manliga ut. Men när jag såg semifinalen i måndags tänkte jag att hon ser verkligen ut som en man. Och nu när jag studerar bilden ovan så ser det ut som en man i en aaaaningen för kort tröja. Sen om det är en kvinna eller man återstår att se...

Paus

Min träningslust är som totalt bortblåst. Jag känner inte alls för att träna just nu vilket ger mig lite panik då jag egentligen borde eftersom mitt gymkort går ut om en månad. Men vad gör man? Jag kan ju inte tvinga mig själv för då blir det bara skit av det ändå. Jag får helt enkelt vänta tills kroppen vill igen. Försöka hitta tillbaka motivationen och suget att träna.

Ibland händer det att man tappar suget och det är inget ovanligt. Man får lyssna på kroppen och ge den det den vill ha - vila. Jag har ju tränat rätt mycket hela året så det är väl dags för en vila nu. Visserligen har jag inte varit så effektiv med träningen under sommaren men kroppen kanske behöver mer än så. Sen har jag mycket runtomkring mig som nog är en bidragande faktor. Förhoppningsvis kommer suget tillbaka när jag får några besked och lite klarhet med vissa saker.


Gods gift to women

Det finns inte ord för att beskriva hur het den här killen är. Alltså den här mannen är det sexigaste som nånsin gått på denna jord. Jag blir helt till mig när jag ser honom. Hans flickvän måste vara otroligt lycklig som får sova bredvid honom om nätterna. Själv kan man ju bara drömma om att få en natt med honom.. Och med det säger jag god natt!

Cam Gigandet - världens hetaste man

Limpor och frallor

Dålig bildkvalité men min kamera är trasig...

Bakade ju bröd idag. Limpor på lantbrödsmjöl och frallor på rågsikt och vetemjöl. Har inte smakat limporna än men frallorna var otroligt goda. Längtar till morgondagens frukost =)

Tiden flyr mig

Jag vet inte vart tiden tog vägen. Jag bakade bröd (som vart superbra by the way) och sen fastnade jag på Stinalee.se och nu sitter jag här och väntar på mat och klockan är snart 18. Vad hände med den här dagen? Jag skulle ju träna. Visserligen är ju gymmet öppet till 22 ikväll men jag tvivlar på att jag kommer bege mig dit efter middagen. Aja, det är ju inte hela världen...

Inge step idag

Det vart ingen step för mig i morse. Jag var uppe i tid men hittade inte bilnyckeln så jag kom inte iväg. Istället har jag spenderat morgonen och hela förmiddagen åt att försöka komma på en lösning till min livssituation. I need a big change pronto! Vill bort och börja om på nytt...

Sitter och väntar på mamma som är och handlar. När hon kommer hem ska jag baka bröd. Var riktigt länge sen jag gjorde det, kanske för att jag inte är så grym på det men övning ger färdighet, hehe. Ska göra ett bröd på rågmjöl och ett på mörkt lantbrödsmjöl eller vad det nu heter. Kul å se vad det bli OM det nu blir något ;o)

Ciao!

Att steppa eller inte steppa


Funderar på om jag ska gå på Powerstep imorgon 9.30. Koordination är inte min grej. Jag klarar av dansen då den utövas på golvet. Men när det kommer in en stepbräda i bilden är jag körd. Men vafan, det är ju bara att göra sitt bästa. Så får det gå som det går. Jag kör på det =)

Verklighetens superman


bild: aftonbladet

Det blev Usain Bolt som tog hem VM-segern på 100 meter. Och det blev även ett nytt världsrekord på otroliga 9.58 sekunder. Kommer jag halva sträckan på den tiden? Haha! Det är helt sjukt hur snabb han är blott 22 år gammal (fyller 23 på fredag). Han har precis påbörjat sin karriär och man undrar hur snabb han kan bli. En sak som är säker är i alla fall att det här är bara början.

Duellen


21.35 är det dags för duellen mellan Usain Bolt och Tyson Gay. Vem blir det som vinner? 23-årige Bolt eller 27-årige Gay? Själv tror jag att det blir Bolt som vinner. Det finns nog också stor chans till världsrekord skulle jag tro. Han ser ut att va i riktigt bra form. Sen undrar jag om det ligger något dopingpreparat bakom men det är en helt annan diskussion...

Dagens träning

~ Biceps
~ Ben


Idag gick det otroligt trögt att träna. Jag var inte alls peppad när jag kom dit. Började med att gå på bandet i 15 minuter. Sen körde jag biceps. Kämpade med 11 kilos hantlarna. Jag har ju tappat en del i styrka så det är väl därför det känns så trögt just nu. Var ju uppe på 13.5 kg i biceps förut. Nu känns det långt borta =(
När jag hade kört några övningar på biceps (bicepscurl, koncentrationscurl och curl i kabeln) gick jag ner och körde sittande och liggande lårcurl. Tre set på varje med 20 kg. Sen gav jag upp. Ändå hade jag varit där en timme så ni fattar ju hur segt det gick.
Aja, kanske går bättre nästa gång...


Hallonte och skördeglädje


Sitter och äter frukost och väntar på att friidrotten ska börja. Dricker grönt hallonte ifrån Friggs och äter brödet skördeglädje ifrån Finax. Ett bröd på havre, vete och råg samt äpple, vinbär och lingon. Mumsigt gott.

Friidrotts VM 2009


Så har äntligen Friidrotts VM dragit igång. Dagens mest intressanta har ju varit männens 100 meter, släggan och de första grenarna på damernas sjukamp. Dock går det inte så bra för våra svenska tjejer Jessica Samuelsson och Nadja Casadei. Om en stund (21.10) är det även dags för deras 200 meterslopp.

Imorgon däremot drar damernas spjuttävling igång. 10.45 är det dags för första kvalomgången. Synd att vi inte har några svenska kvinnliga sjutkastare med. Det som är en sån rolig sport att hålla på med ;-)
Men först är det kval i kula för damerna 10.05 där vi har svenska Helena Engman med. Jag har så klart ställt klockan så jag inte missar det.
Andra höjdpunkter under morgondagen är männens semifinal och sen även finalen i 100 meter. Vem blir det som vinner? Usain Bolt, Tyson Gay eller blir det kanske Asafa Powell?
Sen är det även försök 3000 meter hinder där vi har Mustafa Muhammed och Per Jacobsen med.

Ja nu kommer det i alla fall vara massor med tv-tittande under dom här dagarna. Man kan ju inte bara missa VM, gammal friidrottare som man är ;-)

Är ni intresserade av tävlingsprogrammet finns det att hitta här.
Man vill ju inte riskera att missa sina höjdpunkter ;-)


Dagens motion

50 min promenad blev det i alla fall. Inte direkt någon träning men hey, bättre än ingenting. Imorgon ska jag i alla fall bege mig till gymmet.

Nu ska jag göra en kladdkaka. Har man lingonvecka så får man... (skönt att alltid hitta en ursäkt).

Vi har...

598a08290b731ff4a4e9b4c6d709ce5f.png

Kolla varifrån!

Vi har inte haft nå internet sen igår, känner mig helt handikappad :-( Nu är det i alla fall friidrotts VM i Berlin som gäller. Sen ska jag försöka få arslet ur och träna nåt. Eller åtminstonde ta en promenad...


Tråkiga nyheter


Så, då ska jag berätta om mitt tråkiga besked jag hade. Idag har jag nämligen sagt upp mitt medlemsskapSats. Den 24:e nästa månad är min slutdag sen är det no more gym för mig. Anledningen? Jag har inte råd längre. Detta är otroligt tråkigt för mig eftersom jag verkligen älskar att gymma. Plus att det är ett skönt sätt att komma bort och få en stund för mig själv.
Nu måste jag istället sparka mig själv i röva och se till att träna det jag kan hemma vilket inte är det lättaste. Jag har försökt många gånger att göra armhävningar, utfall, situps och you name it. Men det slutar alltid på samma sätt. Jag ger upp efter tre sekunder. Jag är en sån som måste åka till ett gym för att få det gjort. Hamna i rätt miljö och komma i rätt stämning.
Men jag ska kämpa på och göra det bästa av situationen. Och detta ska fortsätta vara en träningsblogg. Jag kommer inte ge upp. Om jag så ska se på Rocky varje dag för att få motivation så får det bli så. Träna kommer jag aldrig sluta med!

Paj med rostbiff


Pajdeg: 
150 g smör 
3 1/2 dl vetemjöl
2-3 msk kallt vatten

Fyllning:

ca 300 g färdig rostbiff, strimlad
100 g champinjoner, skivade 
1 st stor gul lök, hackad
1/2 st purjolök, skivad
2 st paprikor, tärnade
2 msk vetemjöl
2 dl buljong
1 tsk paprikapulver
1 st uppvispat ägg
salt och peppar

Gör så här:

1. Mixa en smuldeg av smör och mjöl. Tillsätt vattnet. Arbeta snabbt ihop degen. Lägg den i en plastfilm i kylen 1 timme.

2. Sätt ugnen på 225°.

3. Fräs lök och svamp med matfett i en gryta. Lägg i purjo, paprika och sist köttet. Fräs 5 min.

4. Strö sedan över mjöl, späd med buljong och krydda. Koka 5 min.

5. Ta fram pajdegen ur kylskåpet. Kavla ut degen och klä en pajform med 3/4 av degen, tryck till runt kanterna och nagga botten. Förgrädda pajskalet 10 min.

6. Ta ut formen, slå i fyllningen och sporra ut remsor av restdegen att lägga över. Pensla degen med ägg och grädda klart ca 20 min.

Dagens träning

~ 6 km inlines till gymmet
~ Rygg
~ Mage


Har lite brottom så jag hinner inte skriva så mycket. Men jag körde rygg och mage idag i alla fall. Vart ett riktigt bra ryggpass och jag kände att jag fick bra kontakt med musklerna. Sen körde jag ca 160 situps i olika former och med olika vikter.

Nu måste jag börja med middagen. Ska göra en paj som jag aldrig gjort förut med rostbiff i. Spännande =)

Sen har jag ett tråkigt besked som jag kommer berätta om senare ikväll när jag har tid...

Träning på gång

Jag sover alltid med mitt fönster helt öppet för att det blir så jäkla varmt annars. Men tidigt i morse vaknade jag av att det var iskallt i rummet och jag höll på att frysa rumpan av mig. Reste mig upp och stängde fönstret men då åkte den lilla värmen som fanns kvar under täcket ut. Fy så kallt det var. Låg och huttrade. Tyvärr så är det nog så att det nu är dags att inse att sommaren börjar gå mot höst. Även som solen skiner så är det inte alls samma värme ute längre =(

Jag tänkte att jag skulle bege mig mot gymmet snart. Vet dock inte vad jag ska köra. Får väl åka dit och se vad jag känner för där och då. Funderar på att gå på muskelpasset imorgon bitti och där blir det en del ben och armar så jag kanske ska köra rygg och mage idag.  Aja, vi får se vad det blir helt enkelt. Nu ska jag i alla fall klä på mig och bege mig...

En dag med bästa kusin

Har varit i Enköping hela dagen hos min kära kusin. Det var alldeles för länge sen vi sågs sist så det var på tiden. Förut var det ju varje vecka då jag var in till bilskolan, nu blir det mer sällan. Skärpning! =oP
Har i alla fall haft en riktigt bra dag med trevligt sällskap, glass(ar), söta barn, skräpmat och skratt. Tack kusin =)

Dagens träning

~ 45 min dans
~ axlar


Note to myself: Använd ALDRIG MER collegebyxor på danspasset. Så jävla varmt det var. Höll på att få värmeslag och jag var sjöblöt när passet var slut. Linnet jag hade på mig vart helt dyngsurt både fram och bak. Men jag gick upp i gymmet och körde lite axlar innan jag åkte hem trots att jag skämdes något över hur jag såg ut. Dock inte pga svetten, jag menar på ett gym är det normalt med svett. Men what´s up with my face? Många blir röda i ansiktet när dom tränar, även jag. Men mitt röda sitter lixom lite fläckvis. Ser mer ut som en allergireaktion jag fått. Ser verkligen helt sjukt ut. Tänkte ta en bild men orkade inte springa ner till omklädningsrummet bara för det så jag tog en när jag kom hem. Syns inte alls så bra, detta är ändå 30 minuter efter att passet var slut. Men tänk er detta gånger 100:


Allergireaktion? Nej, nytränad...

Är ni som jag?


Bild från 2008


Ibland när man har något på gång, typ ett jobb man vart på intervju för, en person man ska träffa eller kanske en plats på en skola man hoppas på att få. Är ni som jag då som tänker att säger jag det högt så skiter det sig och behåller jag mig det för mig själv så kanske det går vägen?

Jag har alltid tänkt så men varför då egentligen? Ödet ändras väl inte för att man pratar om det? Eller för att man hoppas lite för mycket? Det har hänt mig några gånger att det blir så men är det en slump eller vad? Jag brukar va lite hemlighetsfull av mig men nu senast när jag var på en arbetsintervju så berättade jag om det för några jag känner. Och inte fan fick jag jobbet. En annan gång för några år sedan när jag sökt in till en skola sa jag inte det till nån. Ja mamma kanske, och då kom jag in.
Nu sitter jag här och tänker på en grej jag hoppas på, men jag vågar fan inte prata om det fast jag egentligen vill det. Men då skiter det sig väl. Så jag håller käft. Men det känns som att jag redan sagt för mycket. Kommer det skita sig nu bara för att jag sagt att jag hoppas på det även om ni inte vet vad det är? Åh jag blir galen...

Inte på topp

Nu har jag varit riktigt dålig med träningen igen. Har inte tränat sen i onsdags. Men jag har haft lite annat att tänka på helt enkelt. Ibland är man inte riktigt på topp och tankarna snurrar fram och tillbaka. Men imorgon lär jag säkert träna för då är det dans igen. Inget piggar upp mer än ett danspass. Synd bara att känslan inte håller i sig...

Hazel mår bättre nu i alla fall. Såren har börjat läka och hon är uppe och springer nu som vanligt. Men kommer man åt så skriker hon så hon är fortfarade öm. 

Bjuder på ett par bilder på Foppa idag från i fredags då han badade i skottkärran som jag berättade om då. Är det nån som älskar att bada så är det han. Spelar ingen roll om det är i mälaren, i en pool eller i en skottkärra, hihi =)







Mitt hjärta är skadad


Ser ni hur ledsen hon är? =(

Hazel har blivit biten idag och är skadad i benet. Hon har varit borta hela dagen med föräldrarna på tävling. Så kommer hon hem och jag ser mitt hjärta halta. Hon gick raka vägen in i mitt rum och la sig på sängen. Jag försökte lyfta upp henne i famnen men hon bara skrek rakt ut. Nu ligger hon på mina kuddar och vilar. Det syns hur ont hon har. Min lilla älskling ♥

I väntan på solens strålar

Är helt ensam hemma idag. Skönt! I väntan på att solen ska komma fram på baksidan har jag städat köket, dammsugit och skurat golven. Effektivitet kallas det. Men nu ska jag ut och pressa lite. Det bästa med att vara ensam är att man kan sola naken ;o)

Ännu en dag i solen

Skulle egentligen träna idag men det fick bli ännu en vilodag. Jag har njutit av dagen istället. Tog en promenad med Hazel ner till vattnet även idag och njöt av mälarens glittrande vågor. Sen har jag busat med hundarna. Dom har fått bada i skottkärran idag, haha. Sen har jag avnjutit en god drink i värmen. Innan kvällens middag tog jag och lillebror fyrhjulingen ner till vattnet och badade. Det var riktigt varmt i vattnet och det var så skönt att simma runt lite. Kul att åka fyrhjuling med lillebror också. Han kör ju lite vildare än vad jag vågar =oP
Sen har jag ätit grillspett och nu sitter jag här. Det kommer bli en lugn kväll framför en film. Frågan är bara vilken jag ska se...

Kvällens gourmémiddag


Uppläggning är väl kanske inte min grej men det är smaken som är viktigast ;o)


Idag har jag lagat en underbart god middag. Grillad fläskfilé med ugnsrostade rotfrukter (potatis, morot, palsternacka och svartrot), strimlad vitkål, rivna morötter och den sjukt goda grillsåsen som jag gjort en gång tidigare till midsommar. Visst ser det smarrigt ut?

Längs stigen skall vi vandra...


Jag älskar naturen och jag älskar små slirkiga stigar eller mindre grusvägar som det låter så där härligt om under skorna när man går. Vackra är dom också, stigarna. Det gråa gruset med den härliga grönskan runtomkring. Som ett vykort. I detta fallet 6 vykort ;o)

En dag i solen

Vacker natur i Hagviken

Idag har jag haft en riktigt skön dag i solen. Först låg jag och solade på baksidan av huset. Sen tog jag med mig Hazel på en kort promenad ner till mälaren där vi satte oss på en brygga och njöt av utsikten. Jag älskar verkligen att vara vid eller på vattnet. Alla bekymmer försvinner och man bara är. Total lycka känner jag. Och sen har jag varit ute och åkt inlines med lillebror. Så idag har jag verkligen tagit tillvara på solens strålar.

Dagens träning

~ 40 min inlines

Snörade på mig mina inlines och åkte till lillebrors jobb och mötte upp honom där. Sen tog vi en runda tillsammans. Jag på inlines och han på cykel. Kul att åka med lite sällskap för en gångs skull. Man kanske ska passa på att åka till lillebrors jobb fler gånger när vädret tillåter =)


Längtar redan till nästa sommar

Under en viss låt i danspasset slänger man väldigt mycket med huvudet. Eller jag har inte gjort det tidigare men igår levde jag verkligen ut rörelserna ordentligt. Det har nu resulterat i en fruktansvärd träningsvärk i nacken. Otroligt jobbigt att ens hålla upp huvudet, men vad gör man? Jag måste ju, haha. Men jag har då aldrig varit med om att jag får träningsvärk i nacken på det här sättet. Mycket olustigt måste jag säga.

Idag är det återigen soligt och fint ute. Jag ska ta och lägga mig ute en stund och återigen jobba på brännan. Men jag tycker inte det tar nånting längre. Höstsolen är alldeles för svag till min besvikelse. Vill ju ha lite mer färg nu så man kan fortsätta va lite extra snygg inpå hösten. Vill slippa sminket ett tag till. Har varit så otroligt skönt att slippa det. Att kunna åka till gymmet eller någon annan stans utan att först stå i badrummet och fixa till mig. Men men, det är bara att inse, jag blir inte snyggare än så här. Från och med nu kommer det bara gå utför. Ansiktet kommer bli blekare och det mörka under ögonen kommer synas allt mer. Gud vad jag längtar till nästa sommar!

Dagens träning

~ Triceps
~ Mage
~ 45 min Dans

Åkte till gymmet lite tidigare så jag skulle hinna styrketräna innan dansen började. Körde triceps som är en av musklerna som jag har fuskat med under sommaren. Måste ju bli av med gäddhänget, hehe. Sen körde jag lite snabb mage.
Danspasset var riktigt roligt och svettigt (as always). Dom är så duktiga dom som jobbar på Sats för dom är alltid glada och ger gärnet och hejjar på och ger en extra energi. Det är ju så klart deras jobb men många saknar det där lilla extra. Men dom som leder passen jag brukar gå på är verkligen toppen.
När dansen var slut var jag så svettig så jag ville inte åka hem på en gång. Ville inte trycka på mig hjälmen på mitt svettiga huvud (åkte fyrhjuling till gymmet). Så jag gick och körde mage igen en liten stund. Så idag har jag varit duktig med träningen =)

Ikväll blir det dans


Ikväll blir det dans som vanligt. Var ju inte där förra veckan pga huvudvärk men idag är jag på topp så ikväll ska det dansas så svetten lackar. Haha. Såg att det är en annan tjej som ska ha passet ikväll. Hon som har passet i vanliga fall kanske är sjuk eller nåt, vem vet. Men det ska bli kul å se om "vikarien" hittar på något annat eller om det blir samma nummer som alltid. Jag hoppas på något nytt =)

Dagens träning

~Joggingrunda + backträning

Kollade klart på Rocky III och sen stack jag ut, taggad till max, på en joggingrunda med Hazel. Sprang ner till vattenverket och körde intervaller upp för backen där. 7 gånger spurtade jag upp för backen innan jag sprang hem igen. Fy satan vad slut jag var i benen på vägen hem. Det är ju riktigt bra för flåset att träna intervaller. Hjärtat får jobba som satan. Sen får ju benen och rumpan en ordentlig omgång ;o)


Fortfarande röd i ansiktet en halvtimme efter att jag kommit hem =oP

Hazel gillar...

0-4675b6c87e4485759729e33051132b7a.png

Kolla varifrån!

Hazel gillar också glass =oP


Ligger ute...

-33ebb549d7bf204ef36060ad31507e9.png

Kolla varifrån!

Ligger ute i solen och äter glass med blåbär. Mums! Försöker samtidigt få lite färg på kroppen men det går ju så där. Tar inte solen längre eller måste man ligga dubbelt så länge nu när sommaren nästan är över? Drygt är det i alla fall, haha!


Rocky


Har kollat på Rocky I och II ikväll. Satan vad bra han är. Riktigt jäkla vältränad. Han inspirerar som fan till att börja träna ordentligt. I alla fall konditionsträningen. Jag hade aldrig pallat att springa upp för dom där trapporna, hehe. Dags att börja träna satan nu ;o)


I form eller vad?

Dagens träning

~Ben & rumpa

10 min uppvärmning på cykeln

Benböj

4 x 10 reps

Sittande lårcur
4 x l0 reps

Liggande lårcurl

4 x 10 reps

Benpress

4 x 10 reps

10 min gång på löpbandet

RSS 2.0