Bye bye for now

Jag har bestämt mig för att sluta blogga här tills vidare. Jag vet att träningen kommer bli skit nu framöver när jag inte är medlem på gymmet längre och jag har svårt för att ge mig ut i joggingspåret mm. Att vädret är ruggigt och man dras för att ge sig ut gör ju inte saken lättare. Jag önskar att jag var mer motiverad men det är jag inte. Jag återkommer igen när jag har kommit igång med träningen på nytt. Tills dess kommer det förbli tomt här. Kan hända att jag får ett ryck och ger mig ut på någon runda nångång och då skriver jag det här men mer än så blir det inte.
Jag kommer alltså inte ta bort bloggen då jag såklart vill ha kvar allt jag skrivit om min träning fram till nu. Och jag kommer skriva igen när jag har råd att förnya mitt medlemsskap på nytt. Förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge...

Så bye bye bloggen. Hörs åter när träningen är igång igen
.

Pizzakväll


Pizza på tortillabröd

Ikväll har vi ätit pizza här hemma. Snabbpizza gjord med tortillabröd som botten. Har sett lite här och var att man använder dessa bröd som botten så jag var tvungen att prova. Och det var kanongott. Snabbt som blixten går det att svänga ihop en pizza på detta sättet och det blev en hitt =)

RSS 2.0