Härligt avslut på maj månad




Inte ett moln på himlen, knappt någon vind och strålande sol. Vilken underbar dag. Jag har legat ute ett par timmar idag och försökt bättra på färgen lite. Lyckades ju mindre bra. Jag har otroligt svårt för att bli brun och smörjer jag in mig med solskyddsfaktor händer det ingenting. Men jag måste ju skydda huden så den åkte på i alla fall. Det tar lite längre tid men hey, sommaren har ju bara börjat. Jag har inte gett upp om den där fina gyllenbruna kroppen ;o)

Sov ett par timmar idag också mellan 16 och 18. Det blev ju bara fyra timmars sömn inatt (i morse om man ska va noga) så man var ju rätt trött. Men nu är jag lite piggare och har nyss fyllt på energidepåerna med lite grillad kyckling och färskpotatis. Resten av kvällen kommer nog ägnas som större delen av dagen. Njutandes av det härliga vädret och pluggandes inför morgondagens prov... 

Nostalgitripp på Rickards

"Hårding" var jag igår också. Döskalle och bikerjacka, haha. Drack öl gjorde jag med. Tänkte att det passar mer ihop med min image för kvällen än en färgglad drink. Haha. Vad gör man inte för helheten? ;o)
Tog bilden när jag kom hem. Liite seg klockan fyra på morgonen =oP

Som sagt så hamnade jag på krogen igårkväll med tjejerna. Vi har skrattat nå enormt mycket och dansat tills svetten rann. Men alltså, gå ut i Bålsta? Ser samma gamla människor som man gått i skolan med. Jag tänker inte gå in på det men herregud säger jag.

Men ett par av dom var det bara roligt att träffa. Stötte på Christoffer och Martin som jag var "partypolare" med under en period i högstadiet. Vi var världens töntar på den tiden, men självklart tyckte vi att vi var ascoola. Jag och Ida hängde ju med "äldre killar". Hahaha! Vad killarna har för ursäkt som hängde med oss vet jag inte. Men ingen av oss hade direkt status =oP Rände runt i Bålsta och drack folköl, hahaha, vilka minnen. Stod och dansade loss där med Martin sista kvarten innan jag och tjejerna drog hem. Snackade lite och skrattade åt våra minnen. Haha. Jag måste fan ringa Ida idag och berätta att jag träffade dom igår =o)

Ja fy fan. Gamla minnen som kom tillbaka. Vilken fjortis man var under skoltiden. Om man ändå kunde gå tillbaka i tiden och ändra på allt =oP

Kom hem klockan fyra i morse. Hungrig som en varg var jag. Men efter ett par mackor somnade jag gott =o)

Ja just det, haha. Det kom fram en kille som kastade sig runt mig och gav mig en bamsekram och sa "Du är så jävla snygg. Dansa inte med vem som helst" Hahaha. What? Jag kunde inte göra annat än att tacka, hehe. Jag och Zandra kollade på varandra och bara skrattade. Skumma människor det finns, haha.

Change of plans

Det blev inge Face Off för min del. Istället blev det ett besök på krogen som resulterade i att jag kom hem nu =oP

Sitter nu och äter en nattmacka. Ashungrig är jag. Sen ska jag sova några timmar innan det är dags att gå ut och njuta av solen. Mer om min kväll/natt kommer imorgon. Godnatt allihopa!!!

Kampsport i en svettig gympahall


Kenny in action (i vitt)

09.20 kom svägerskan och hämtade upp mig för att åka till Västerängsskolan och titta på när Kenny och Ricky tävlade i nån slags ju jutsu (eller vad det var, hahaha). Nå vidare insatt är man ju inte, snarare inte alls, men det var kul att se på. Kenny var så duktig så, hehe =o) Ricky hann vi dock inte se då han tävlade så sent och vi var tvugna att ge oss iväg för att besöka bolaget innan det stängde. Men det gick tydligen jättebra för honom (kom 2:a). Bra jobbat =o)

Det blev också en sen lunch på caféet i Bålsta centrum och lite butiksspan men inga köp...

Duktiga jag sitter hemma en lördagkväll (?!) och pluggar. Det är ju bara 2 dagar kvar nu och jag pluggar ju hellre för mycket än för lite. Men nu har jag pluggat klart för kvällen tror jag. Ska se på Face Off nu på 5:an. Så jävla grym film. Har sett den hundra gånger minst. Efter Dirty Dancing är det den här filmen jag sett flest gånger...

Dagens träning


Bikerbrud


Idag fick jag paketet med kläderna jag beställde förut. Nya solisar och ny jacka. Älskar "skinnjackan". Gillar speciellt att det är en kort modell. Nu fattas det bara en HD så är jag en riktig bikerbrud, haha ;o)
Klänningen får ni vänta med för den visar jag inte förns det är dags för klassfesten där den ska användas =oP

Dagens träning

~ 2 x 6 km inlines
~ Biceps
~ Axlar
~ Mage


Var helt ensam på gymmet till att börja med. Men sen droppade det in ett par till. Brukar annars vara lite mer folk där när det är fredag. Men dom vill väl njuta av solen idag kanske =o)


Jag är starkare än nånsin nu. (Konstigt vore det ju annars. Man tränar ju inte för att bli klenare, haha). Men vad jag menar är att jag orkar köra hur mycket som helst med 11 kg hanteln nu när jag kör biceps. Idag körde jag nästan samma som förra gången. Samma upplägg i alla fall. Började med 8 reps med 7 kg. Sen ökade jag till 8 kg, 9 kg och till sist 11 kg. Hoppade alltså över 10 kg idag. Och med 11 kg körde jag 5 gånger. 5 x 8 reps. Och jag var inte slut efter det. Gick sen och pressade ur det sista i kabelmaskinen. 3 x 8 reps med 30 kg. Jag var hulken. Hahaha!! Det är med andra ord dags att öka vikten lite. Men nu till problemet. Som jag har skivit förut för ett tag sen så ligger nästa hantelvikt på 13,5 kg. Nog för att jag har blivit starkare men orkar jag verkligen dom? Ja jag får ju helt enkelt testa, men det vore inte kul om jag inte orkar dom. Jag vill ju inte fortsätta med 11 kg när det egentligen är för lätt...

Körde axlar också. Det var min favorit förut men nu är det inte lika kul längre. Man har ju hittat andra muskler som man är stark i nu ;o)

Avslutade med mage. Fy vad tråkigt det var men jag körde rätt mycket. Mer än sist och efter den gången fick jag ju världens träningsvärk. Så nu vet jag vad jag har att vänta. Jag vet inte hur många jag gjorde. Tappade räkningen efter ett tag men det blev nog några hundra (250-300 kanske). Körde crunch med vridning på bänk och raka crunch på bänk. Och alltid med en 5 kg viktplatta i händerna. Tar som fan kan jag säga =o)

Sen var det bara att snöra på sig inlinesen och åka hemåt. Idag var det inte motvind som det brukar vara så det gick rätt snabbt att komma hem =o) Nu är det bara duschen som väntar och sen är det bara att njuta av resten av denna härliga dag =o)

En underbar dag

Det är fredag, solen skiner och jag ska snart åka inlines till gymmet. Kan det bli bättre?

Bröllopsduellen


Har precis tittat på Bröllopsduellen. Fy fan vilket krig. Men det slutade ju lyckligt så =o)
Tänk den dagen man själv kommer vara en bridezilla. Haha. Vilken megabitch jag kommer bli ;o)

Superwoman


Halloween 2007
Rätt hyffsad mage hade jag då fast jag var proppfull på alkoläsk =oP


Har inte så mycket att komma med idag. Det sket sig totalt med träningen men jag har varit desto duktigare med pluggandet. Känner mig väl förberedd inför det kommande provet =o)

Imorgon däremot blir det gymmet. Ska vara fint väder så blåser det inte för mycket blir det att åka inlines dit. Sen är jag sugen på att köra biceps. Magen måste också få sig en omgång. Halloween-formen 2007 ska tillbaka =oP

Dagens låt

Kings of leon - Sex on fire

Torsdag

Kan inte fatta att jag (kanske) har körkort om EN VECKA!!!!
Låg jättetidigt imorse och kunde inte somna om för jag var så nervös. Måtte provet och uppkörningen gå vägen!!

Än så länge går det att sticka ut och springa. Men innan jag har ätit frukost och den har sjunkit så lär det ju spöregna. Jag kan inte springa innan jag fått något i magen. Jag är alldeles för hungrig när jag vaknar på morgonen =oP

Nej nu blir det frulle och sen ska jag plugga. Måste nöta in det sista i huvudet nu. Men såg en sak igår som motiverade mig väldigt mycket extra. Såg att en "viss person" hade körkort. Klarar den personen av att ta körkort så klarar fan jag av det. För den personen är inte den ljusaste stjärnan på himmelen om man säger så. Faller under kategorin "dum blondin". Så nu MÅSTE jag klara av detta!!! =o)

Behöver springa


Usch, det ska vara jättedåligt väder imorgon. Jag som behöver springa. Har inte sprungit sen i söndags och det vart inte ens en hel runda. Kanske kan åka till gymmet och springa på bandet men det är inte så lockande. Kanske blir det nåt uppehåll imorgon så jag kan sticka ut på en runda...

Valparna


Jag vet att jag har sagt det förut men hur söta är dom inte? Tråkigt att dom bara ska vara hos oss i 2 veckor till. Sen flyttar dom hem till sina nya familjer... =o(

Dagens träning

~ Rygg

Idag blev det ett 40 min långt ryggpass. Kändes riktigt bra så det tog nog ;o)
Tänkte avsluta med mage men kom på att jag inte skulle hinna. Var ju tvungen att passa bussen. Kanske kör lite mage ikväll (om jag kommer ihåg, hihi).

Blev ett kort inlägg nu men jag håller på att laga mat. Idag är det jag som är kock och ska snart börja grilla köttet =o)

Onsdag

Godmorgon allihopa! Sovit gott? Själv har jag sovit som en stock =o)

Hungrig som en varg är jag nu. Ska ta och fixa lite frukost och senare blir det gymmet. Måste nog åka bussen jdag. Det blåser storm så ska jag åka inlines kommer det nog ta 4 timmar att komma fram. Regn ser det också ut att bli...

Men det blir på eftermiddagen. Nu blir det som sagt frukost och sen blir det Days innan jag tänker åka nånstans. Man har ju sina rutiner ;o)

Jag erkänner i alla fall

Har pratat på msn med Fredrik ikväll. Han dumförklarade mig lite...

F:
hahahahaha
kolla här marie
du kör i 80km/h, betyder 80 kilometer på 1 timme, 8 mil per timme alltså


M: HAHAHA
men jag säger ju att jag inte är nåt mattesnille


F: haha ja det är inte alltid så lätt

Vad är det här för fråga?

Jag sitter och pluggar teorifrågor på internet och får frågan: "Du ska köra 32 mil och din medelhastighet är 80km/h. Hur lång tid tar resan?"

Hur tänkte dom nu?
Alltså det är ju för fan inget matteprov jag ska göra. Och ingenstans i boken står det hur sjutton man räknar ut det. Hur fan ska jag veta det då? Jo, som tur är (för första gången nånsin) så har jag bott i Oskarshamn. Därifrån till Bålsta är det ca 35 mil så jag vet hur lång tid det tar att åka. Men hur ska man annars veta? Vad är uträkningsformeln? Jag är för fan inget mattesnille. Jag läste Matte A två gånger och fick G bägge gångerna!

Träningsvärk i magen


(Bilden togs igår)


Jag har träningsvärk i magen idag. Helt otroligt. Jag brukar inte ha det, men det beror ju på att jag inte brukar träna magen, hehe. Men igår körde jag ju ganska hårt och det känns jävligt skönt nu efteråt. Jag måste bara se till att göra det regelbundet. Jag som skulle ha stenhårda magrutor till beachen. Det är nog rätt kört för min del, men man behöver ju inte ge upp för det. Man ska ju inte bara vara snygg på sommaren ;o)

Hundkärlek


Idag har Hazel och Deelah funnit varandra. Dom har ju lekt tillsammans förut men idag var det ett himla pussande på dom. Så söta dom små trollen =o)

Bort med luggen


Nu när sommaren är på väg och solen är framme är det dags att börja sätta upp luggen så man inte får en vit panna. Känns lite ovant för jag har vant mig vid luggen och tycker jag passar riktigt bra i den. Den kanske får komma fram ibland på kvällarna eller på nåt party eller så =o)

Nu ska jag straxt gå till bussen och åka till Enköping. Ska träffa kusin vitamin som vanligt och så blir det en kort körlektion =o)

Hultsfreds planering

"Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
jag ska skrika mig hes och vara full och galen.
Älska i leran och på baja-majan ska jag skita ut alla mina bekymmer."

Har suttit och pratat med M hela kvällen och "planerat" resan till Hultsfred. Jag ska dit =o)

Hultsfred 09??


Alltså jag är så jäävla sugen på att dra till Hultsfred i sommar. Det är riktigt bra band bokade och jag är riktigt sugen för en riktig fylleresa. Haha! Grisa runt i 4 dagar och va ett allmänt drägg. Kan det bli bättre? =o)

Favoritbanden är så klart Dead by april ,The Killers, Kings of leon, Lenka, Ludacris, Mando Diao, Melody Club, Promoe, Takida och Lars Winnerbäck (dom markerade är största favoriterna).

Nej det här måste fixas. Jag ska lätt dit =o)

Dagens träning

~ 1,2 mil inlines
~ Bröst
~ Triceps
~ Mage


Jag började med armhävningar. Ökade från 10 till 12 reps x 3. Och jag har alltid fötterna på en av bänkarna där inne som är ca 40-50 cm hög.
Sen körde jag 2 x 8 reps, 9 kg, lutande bröstpress. Vill inte köra så mycket bröst så jag gjorde inge mer efter det.
Sen körde jag triceps. Gav gäddhänget en ordentlig omgång, hehe!!
Avslutade med några övningar för magen. För en gångs skull kändes det att det tog och jag var riktigt slut i magmusklerna efteråt. Känns även nu några timmar efteråt att magen har fått jobba =o)

Åkte också 1,2 mil på mina inlines. Det är 6 km till gymmet och jag åkte dit och hem. Fy fan vad det kändes i röven när jag åkte hem. Plus att det som vanligt var motvind. Det är ju på hemvägen man vill att det ska gå lätt, men icke!
Men det är kul att det känns att röven får jobba. Kanske får man se resultat av det också =oP

Sommaren är på väg


Ser ni min bikinirand? Den syns knappt men lite färg har jag allt fått ;o)

Vilken underbar dag det är. Solen skiner och himlen är blå. Ska bli riktigt skönt att snöra på mig inlinesen och skejta iväg till gymmet lite senare. Kommer bli ett bröst- och tricepspass.

Men det blir efter lunch. Först måste jag få i mig lite mat...

Kärlek



Jag försöker smörja in fötterna och Hazel vill pussas!


Vad är det som luktar?


Det finns en unken äcklig lukt här hemma som sprider sig i hela huset. Jag gick på en runda genom huset för att finna orsaken till detta. Hittade en tallrik med stekta champinjoner som lillebrors flickvän har stekt till middagen. Stekt svamp luktar fotsvett. Sen kommer jag tillbaka in på mitt rum och känner att det luktar likadant men om än lite starkare. Öppnar locket till smutskorgen och känner att det är mina gamla träningsstrumpor som stinker. Och det är nog inte bara dagens. Det var ju några dagar sen jag tvättade... Dags att tvätta kanske?

Kvällens middag

Hade ägghalvor till också men dom hann inte komma med på kortet =oP

Var inte sugen på "mat" idag så det fick bli en tonfisksallad. Gud vad gott det var =o)
Grönsallad, paprika, gurka, rödlök, tonfisk och ägghalvor. Smarrigt värre!

Dagens träning

~ 3,3 km joggning
~ 8,3 km inlines
~ 25 x 4 situps

Jag tog med mig Hazel ut för en joggingrunda, men hon ville inte alls vara med. 3,3 km kom vi sen gav jag upp och gick sista vägen hem. När jag kom hem snörade jag på mig mina inlines och stack ut på en 8,3 km runda. Solen började skina och det var riktigt varmt och härligt att åka. Dock vågar jag inte åka så fort just nu då jag är livrädd för att ramla och bryta benen nu när jag har så lite tid kvar tills det är uppkörning. Så jag tar det lugnt, men det är ändå tillräckligt tungt för att det ska bli bra träning av det. Speciellt när det blåser motvind och jag måste kämpa allt jag har för att ens komma framåt =o/
När jag kom hem gjorde jag 25 x 4 situps. Alltså 100 situps är typ samma sak som noll men vad ska man göra då när det är så tråkigt? Jag får börja göra få men ofta. Typ några varje dag. Haha, ja vi får se hur det bli med det =oP

Med eller utan hjul?

Halvfint väder ute. Nu blev jag sugen på inlines. Men egentligen borde jag ta en joggingtur. Nu blev det svårt att välja...

How you doin?


Jag har en enormt träningsvärk i biceps idag. Det är en plåga att röra armarna. Men det är ändå skönt. Då vet jag att gårdagens träning tog =o)
Är ensam hemma idag. Vet inte om lillebror kommer hem sen men än så länge är jag solo...
Nu ska jag sätta mig och plugga lite tänkte jag...

Kvällens låt

Dead by April - What can I say

What can I say, What can I do
This is who I am and I am hurting you
What can I say, what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you

Dagens träning


Om jag skyndar mig...

Ska till gymmet idag. Funderar på att åka inlines dit. Om jag skyndar mig hinner jag nog dit innan regnet kommer. Haha, jag kommer säkert få värsta skyfallet över mig =oP

I´ve been crying my eyes out


Fy vad jag hatar säsongsavslutningar. Har precis tittat klart på sista avsnittet av One Tree Hill och tårarna strömmade ner för mina kinder som vanligt. Vilket avsnitt! Men det kändes som ett avsnitt som sa att dom inte kommer tillbaka nå mer. Men jag har hört att det kommer en sjätte säsong. Men då kanske inte Lucas och Peyton är med längre. Hur ska det gå? Aja.. vi fans får bara vänta och se. Jag som hatar att vänta... =o(

Filmkväll


Ikväll är det jag, en skål med popcorn och Dirty Dancing 2 som gäller =O)

Övningskörning


En timmes plugg vart det, sen ledsnade jag... typiskt =oP

Har precis kommit hem efter en liten biltur. Har lämnat lillebror i Bro och sen har vi flängt runt på diverse mataffärer. Jag övade på min parkeringsteknik igår på körskolan så idag bestämde jag mig för att parkera mellan två bilar. I vanliga fall ställer jag mig där det är tomt runt omkring men man måste ju öva. Och det gick galant. Eller ja.. lite snett kanske men ändå inom min ruta =oP
Jag har också slutat få motorstopp med morsans bil. Den har varit otroligt svår att lära sig hitta dragläget på. Med körskolans bil har jag aldrig haft några problem. Men nu har jag inga problem med mammas bil heller. Rätt skönt då jag slipper få motorstopp varje gång jag måste stanna i en korsning eller vid ett övergångsställe =o)  

Nu inväntar jag middagen. Magen kuttrar efter mat...

Jag vill ha regn


Gammal bild från 2008


Hade hoppats på regn idag. Hoppas det kommer under dagen. Eftersom gymmet är stängt hade jag tänkt att ha en pluggdag och då vill man inte ha fint väder. Nu är det 1½ vecka kvar och jag tänker INTE vara oförberedd (för första gången i mitt liv). Nu är det stenhård pluggning som gäller. I will make it!

Nu ska jag äta frukost. Magen skriker efter mat. Sen ska jag göra mig iordning och sen är det plugg...

Hatar röda dagar

Eller när man får va ledig ifrån jobbet (när man har ett, haha) så är det bra. Men när gymmet är stängt är det mindre bra. Fan! Jag som tänkte gymma imorgon. Nu pajjar ju hela planeringen...

En heldag i Enköping

Kom till Enköping 12.00 och kom hem för 40 min sen. Har varit med kusin vitamin hela dagen. Med hundcafé, glass, kackel, middag, promenad och ännu mera kackel kan man sammanfatta det hela. Hazel gumman var helt slut så hon somnade direkt när vi klev på bussen och sov hela vägen till Bålsta. Tyvärr har jag varit dålig med kameran idag så jag har inga bilder att visa. Måste bättra mig på den fronten.

Nu blir det nagelfix framför tv:n...

20 maj

Mitt högra lår ser dubbelt så stort ut som det vänstra, men vafan, man kan inte alltid lyckas =oP

Jag skippade kjolen. Har ingen ljus kofta att ha till. Måste införskaffa mig en sådan. Så istället fick det bli detta med en grönaktig kofta till. It´s all about nature today, hihi!

Om en halvtimme är det dags för mig och Hazel att gå till bussen. Sen bär det av mot Enköping och kusin vitamin =o)

Vi hörs ikväll...

Onsdag

Vilket fint väder det blev idag. Det är ju perfekt då jag ska till Enköping =o)

Har suttit och pluggat teori en timme nu. Så jäkla tråkigt =o( Fått i mig en ordentlig frukost har jag också. Gröt med äpple och banan och en macka med rökt kyckling på. Mums. Nu ska jag gå och göra mig iordning så jag har det gjort. Jag funderar på att ha kjol på mig idag. Eller är det lite väl kanske? Får se vad det blir...

Tisdag

Dagens femte mål. Knäckemacka med makrill. Mums!!!

Idag har jag varit och kollat på en lokal till den kommande klassfesten. Jag har även ringt till Petter och gett honom en muntlig inbjudan. Var riktigt att prata med honom men jag var lite nervös. Det var ju ett tag sen... Det ska bli så kul att träffa alla igen =o)

Kvällen har ägnats åt att lyssna igenom lite ny musik. Det har släppt en del nya skivor nyligen. En del var bra och en del mindre bra. Seriöst, vad har hänt med Eminem? Har brukade ju vara bra. Hans nya skiva suger verkligen.
Sen har jag lyssnat igenom Dead by Aprils debutalbum. Det finns två låtar som är bra på hela skivan. Ren besvikelse måste jag säga...

Jag har även varit duktig med maten dag. Som sagt, fem mål har jag fått i mig. Kan inte bli bättre =o)

Imorgon blir det vilodag. Jag ska till Enköping så jag hinner inte träna. Eller skulle ju hinna med ett pass på kvällen men jag har tränat tre dagar i rad nu så jag klarar mig. Jag ska ägna kvällen åt att plugga istället.

Nej nu ska jag se lite på tv innan John Blund kommer och söver mig...

Fitness Magazine


Yes! Idag kom nya numret av Fitness Magazine. Dagen är räddad =o)

Lunch


Nu var det en stund sen jag åt, men här är i alla fall min lunch. Fanns inte så mycket hemma så det fick bli en ost-omelett med lite sallad till. Fick i alla fall i mig nåt och ägg är aldrig fel när man har tränat =o)
Nu ska jag bara få i mig ett mellanmål och middag under resten av dagen så har jag fått i mig 4 mål idag. Gissar att det blir ett femte mål senare ikväll, brukar bli så =oP

Dagens träning

YES!!! Jag har sprungit 6 km idag. Ni förstår inte hur stolt jag är över mig själv just nu. Jag har inte klarat av att springa så långt sen jag var 15 år och friidrottade. Som längst har jag sprungit 5 km och det gjorde jag förra sommaren på Vårruset.
Jag hade inte mobilen med mig men jag sprang i ca 35 minuter. Det kändes jätte bra och avslappnat hela vägen och benen kändes inte alls lika tunga som dom brukar. Äntligen är det på väg åt rätt håll =o)

När jag kom hem var ju planen att jag skulle träna magen ordentligt. Men som vanligt så blev det inte så. Jag gjorde 75 situps och sen gav jag upp och började stretcha...
T-shirten jag har på mig är förra årets Vårruset t-shirt. Jag har aldrig använt den men idag tänkte jag att jag skulle ha den på mig när jag springer. Den skulle fungera som en sporre när det började gå tungt för mig. Att klarade jag av att springa 5 km förra året så klarar jag det idag också. Och det fungerade ju. Jag sprang ju till och med 1 km längre =o)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs sen...

Frukost


Ska man hinna med alla måltider så gäller det att gå upp på morgonen. Nu är klockan nio och jag sitter och äter frukost bestående av gröt gjord på grahamsgryn med drottningsylt i. Ostmacka med gurka på och ett glas järn- och c-vitaminbrus. Bra start och om ett par timmar blir det träning =o)

Nattens tankar...

Kunde inte somna så nu sitter jag här igen...

Låg och kom på en massa saker som jag inte får glömma bort. Ska kolla upp en grej med onsdagens körlektion. Sen kom jag på att jag har en räkning som jag inte får glömma bort att betala. Sen måste jag kolla upp vart papprena om teoriprovet är nånstans så jag har koll på dom. Man vill ju inte missa något så allt skiter sig.
Jag har nu skrivit en kom-ihåg-lista på datorn (blev visst en här med) så nu borde jag kunna somna utan att behöva oroa mig för att glömma bort detta...

Funderar också över min kropp. Ser ut som en jävla sticka på bilden från idag. Jag vill inte se ut som en sticka! Jag vet att jag inte tränat 100% som jag borde och det gör väldigt mycket. Men den största boven är maten. Jag äter helt fel. Man kan inte växa utan att äta ordentligt. Känns som att jag har slösat bort 5 månaders träning pga fel matvanor. Hur kul känns det då?!

Jag måste komma på en bra planering för det här. För jag måste helt klart ändra mina vanor. Äta bättre och oftare. Jag äter alldeles för lite och alldeles för oregelbundet. 2-3 mål per dag är inte okej. Nej, nu måste det bli skärpning. Frukost, lunch och middag plus mellanmål från och med imorgon.

Dags att sova...


Regn, regn och ännu mera regn

När det väl började så verkar det inte vilja sluta. Gissar att det kommer hålla i sig hela kvällen. Om det blir regnfritt en stund ikväll kommer jag nog ge mig ut på en joggingrunda. Kollade ut en strecka igår på eniro som är 5,5 km lång. 1 km längre än vad jag brukar springa. Tror det blir lagom till att börja med. Men som sagt... vi får se hur det blir med regnet. Annars springer jag i morgon istället.

Ikväll blir det köttbullar, potatismos och brunsås till middag. Satana vad gott det ska bli =oP

Nu ska jag plugga lite. Jag måste ju underhålla hjärncellerna så jag inte glömmer bort allt inför provet. För nu är det inte långt kvar. 2 veckor idag =o)

Bjuder på en nakenchock också. Eller räknas det bara som nakenchock om man är kändis? Aja, här är jag i alla fall =o)

Dagens träning


Natti natti


Déjà vu

Det ska tydligen vara dåligt väder imorgon. Tråkigt för jag vill verkligen åka inlines till gymmet. Men det får bli bussen istället. Sen blir det nog en joggingrunda på eftermiddagen/kvällen. Jag känner att det är dags att öka distansen lite. Det har gått riktigt bra att springa 4 ½ km rundan de senaste gångerna så nu är det dags att springa lite längre. Frågan är vart jag ska springa. Ska kolla kartan på eniro och mäta ut nån bra sträcka...

Nu straxt börjar Déjà vu på tv4. Har sett den en gång förut 2006 när den var ny men det var ju ett tag sen men vad jag kommer ihåg så var den bra. Så den blir det att glo på ikväll...

Skärpning med maten!

Idag har jag återigen haft en katastrofdag gällande maten. Jag började dagen med att äta en bulle som stod på ett fat bredvis sängen som jag lämnade kvar igårkväll. Sen åt jag en tallrik med mjölk och flingor samt två bullar till. Sen åt jag två skivor lingongrova med ost. Sen blev det en bulle till och kort därefter åt jag tre bullar igen. Och nu har jag precis ätit upp en tallrik med fil och flingor, fast jag inte ens var hungrig.
två tallrikar med flingor, två skivor bröd och sju bullar har jag ätit idag. Jag är inte nöjd. I headern står det "vägen mot ett snyggare, hälsosammare jag" och ja jag har blivit hälsosammare när det gäller min träning. Men när det kommer till kosten är jag inte så hälsosam alla gånger. Skärpning!!


Dagens träning


Beställt

Nu har jag skickat beställningen på kläderna jag ska ha till klassfesten. Tyvärr kunde jag inte beställa skorna då dom skulle komma i början på juli. Så jag får leta skor någon annan stans. Men jag fick klänningen och jackan. Nu är det bara att hålla tummarna för att de passar. Och så måste jag hårdträna benen då jag tror att klänningen kommer vara ganska kort (jag har väldigt korta ben så korta klänningar brukar inte vara så korta på mig). Men ifall att så måste man ju vara förberedd ;o)

Grattis Norge och Alexander


Ja vad säger man? Rätt låt vann!!! Inge snack om saken. Låten var riktigt bra.
Grattis Norge och grattis Alexander som även fyllde 23 år i onsdags. Bra ålder det där ;o) Gulligt också att han skrivit låten själv. Kul att vinna hela skiten med en låt man själv skrivit. Bättre bekräftelse kan man ju inte få.

Nu ska jag hoppa i säng och sova. Imorgon blir det träning kan jag lova. Så mycket som jag har ätit ikväll. Mådde lite illa där ett tag men nu är det bättre. Bra att man kan hejda sig, haha.

Natti natti!!!

På tal om franska

Som sagt, jag klarar inte av att lyssna på franska. Kommer det en fransk låt på radion byter jag kanal fortare än kvickt. Nu när dom läser upp poängen på ESC så blir det en hel del franska. För att dom jävla fransmännen vägrar att lära sig engelska. Men i alla fall... när jag hör skiten kom jag att tänka på Joey i Vänner när han ska provspela för en fransk pjäs och Phoebe ska lära honom franska. Så jävla roligt. Jag låter ungefär likadan när jag ska härma franska =o)


Så jävla klockren, haha


Utlåtandet ESC


Sverige - Har aldrig gillat låten och den blir knappast bättre ju mer man hör den. Opera är inte min grej.
Turkiet - Tjejen kanske skulle prova att konditionsträna så att hon kan sjunga utan att flåsa sönder micken.
Danmark - Låter som Ronan Keating
Norge - En av de två favoriterna jag har
Frankrike - Jag vet inte vad det är med franskan men jag klarar inte av att lyssna på språket.
Finland - Den andra favoriten. Dock måste jag tillägga att det REDAN FINNS EN E-TYPE!!!!!

Sammanfattningsvis så är det som vanligt. Mycket skit och nån enstaka bra. Det var bättre förra året.

Måste också säga det att Shirley Clamp är ju klockren. Så jävla skön med sina kommentarer. Hon är helt klart det bästa med årets ESC =o)

Även kläderna ska planeras...

Jag har hittat den perfekta outfiten till den kommande klassfesten den 27:e juni. Klänning, skor och en jacka. Så jävla snyggt. 1047 kronor går det på plus frakt. Har inte beställt än men jag kommer nog göra det. Ska bara kika på fler ställen så jag inte hittar nåt som är ännu snyggare, men det tvivlar jag på...

Gravid?


Nej bara full med bullar. Haha! Schlagern börjar ju inte förns 21.00 och så länge kan inte jag vänta på att få äta bullar. Så nu har jag redan tryck i mig några stycken =oP

Vaniljbullar


Ingredienser till ca 20 bullar:
2 dl gräddmjölk (jag använde vanlig röd mjölk)
25 g jäst
75 g smör
3 msk socker
1 ägg
ca 8 dl vetemjöl

Fyllning:
3 dl marsánkräm

Pensling och garnering:
smält smör
strösocker

Gör så här:
Smält smöret och tillsätt mjölken och värm till 37 grader.
Smula ner jästen i bakmaskinen (eller bunken om man kör för hand). Häll över vätskan och blanda i socker och ägg. Arbeta i mjölet till en smidig deg. Låt jäsa under bakhandduk till nästan dubbel storlek.

Kavla ut degen till en stor fyrkant. Skär sedan ut smårutor, ungefär 6 x 6 ca stora. Lägg en klick med marsánkräm i mitten. Nyp sedan ihop bullarna till små knyten. Lägg dem med skarven nedåt på en plåt med bakpapper på. Låt bullarna jäsa väl (ca 40 min).

Grädda bullarna i mitten av ugnen ca 6-8 minuter på 250 grader.

När bullarna svalnat något penslar du bullarna med smält smör och vänder dem sedan genast i strösocker.

Enkelt och supergott =o)

Fettodag

Nu står det bullar på jäsning i hela köket. Ska alldeles straxt börja grädda dom. Det blev vaniljbullar. Ni vet såna släta bullar fyllda med vaniljkräm. Mums.
Det blir ingen joggingrunda idag. Har haft fullt upp med annat + bak. Men det gör inte så mycket. Jag tar en "fettodag" istället. Med allt gott jag har och kommer äta idag så är det lika bra. Vi har nyss ätit grillat och potatisgratäng. Sen har pappa köpt en varsin magnum till oss och sen blir det ju bullar till schlagern. Hurra för fettodagar =o)


Kvällsfika?

Är sugen på att baka något. Skulle vara gott med lite fika till kvällens schlager. Frågan är vad jag ska baka. Är lite sugen på någon av dessa bullar men tror inte det finns grejer hemma till det. Kan också göra en härlig rabarberpaj då vi har världens största rabarberbuske på tomten. Men jag vet inte riktigt om jag är sugen på det. Hmm... ska ta mig en funderare så får vi se vad det blir för gott... =o)


Rabarberpaj kanske?
(lät Hazel och Foppa posera framför för att visa er hur enorm busken är)


Underbart väder


Underbara Mälaren som glittrar under solens härliga strålar

Idag är det sommar. Okej inte än då men nästan i alla fall. Jag har legat ute i solen och jobbat lite på årets solbränna och jag har allt fått mig lite färg ;o)

Sen fick jag ett ryck och började städa altanen. Sopat bort alla löv, pollen och skakat mattorna. Har även stått i duschen och skrubbat alla plaststolarna med såpa så nu stinker hela jag av det. Men nu är altanen tip top för de kommande middagarna utomhus med invigning ikväll =o)

Jag har även läst lite teori ute i solen. Känner att jag har varit riktigt effektiv idag och klockan är bara tjugo i tre. Planen är att ta en joggingrunda senare men vi får se hur det blir. Beror lite på när det blir middag och hur hungrig jag hinner bli...

Nu ska jag gå och äta en tallrik fil och flingor. Var evigheter sen jag åt det senast så igår när jag var på Ica fick ett paket följa med hem. Barnsligt gott =o)

Kycklingpaj


Denna läckra kycklingpaj serverades till middag ikväll. Otroligt god med en sallad och egengjort vitlöksbröd till.


Ingredienser:
3 dl vetemjöl
125 g smör
2 msk kallt vatten

Fyllning:
2 kycklingfiléer
1 bit purjolök, ca 300 g
smör
1/2 tsk salt
1 röd paprika
2 dl Arla Köket lätt crème fraiche paprika & chili
3 ägg
2 dl Arla Köket riven ost, gratäng

Gör så här:
Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Nagga pajskalet med en gaffel och låt vila i kyl ca 30 min.
Sätt ugnen på 200 grader.
Skär kycklingen i mindre bitar. Strimla purjolöken. Salta och stek kycklingen i smör i en stekpanna. Tillsätt purjolöken och låt den fräsa med. Låt svalna något. Kärna ur och tärna paprikan. Blanda kyckling, purjolök, paprika, crème fraiche, ägg och hälften av osten.
Förgrädda pajskalet ca 10 min.
Fördela blandningen i pajskalet och strö över resten av osten.
Grädda i nedre delen av ugnen 35-40 min. Servera med sallad.

Dagens träning


Guess what?

Det är dags för gymmet =o)


I know them all

Det är väääldigt sällan som jag lyssnar på lugna låtar och smäktande ballader. Dom är ju alla så jävla deprimerande och handlar alla om en och samma sak - krossade hjärtan. Jag hade en period i mitt liv då jag bara lyssnade på sån musik, en period för 5 år sedan då mitt hjärta själv var krossat. Och jag kan säga en sak, smäktande ballader hjälper INTE! Man blir bara mer deprimerad. Rader som unbreak my heart, i´m here without you baby eller if it´s all I ever do gör bara saken värre. Sen dess har jag knappt lyssnat på sån musik alls. Men nog om det. Det jag ville komma fram till var att jag nu har hittat en lugn låt som är jävligt bra. Riktigt vacker sång. Enjoy!

Beyonce - Broken-hearted girl

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
And I don't want to play the broken-hearted girl no no
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl

En trött Marie


Oj, ser ut som att jag har världens boobs, men så är ju inte fallet =oP


Fy fan vad trött jag blev när jag kom hem ifrån halkbanan. Vet inte om det är vädret som gör det men jag är helt död och huvudet känns riktigt tungt. Kommer bli en riktigt slapp kväll framför tv:n känner jag...

Halkbanan

Då var jag hemkommen ifrån Upplands Väsby och halkbanan. Fasiken vad roligt det var. Vi var bara tre stycken och jag delade bil med en jättesöt tjej som jag skrattade ihop med hela tiden. Killen som var där fick åka ensam. Tyckte lite synd om honom pga det för han hade ju ingen att skratta med och så. Men han sa att det var okej ändå. Vår instruktör var riktigt rolig och bjöd på en hel del roliga kommentarer som man garvade åt.
Tyvär gick tiden alldeles för fort, men det gör den ju när man har roligt =o)

Nu har jag gjort klart alla delar i min körutbildning och har bara teoriprovet och uppkörningen kvar. Nu mina läsare är det nära =o)

13 maj


Det blev inget gym idag. Det blåste så mycket så jag tappade suget för att åka inlines dit. Istället fastnade jag med diverse småpill som fanns att göra. Sen har jag och morsan vart ute och åkt, handlat bland annat. Jag har tankat för andra gången, hehe. Och så lyckades jag starta i en rätt brand uppförsbacke utan att få motorstopp. Hurra!! Haha. Är väl på tiden när det är så kort tid kvar till körkortet =o)

Åt taco till middag. Satan vad gott det var. Brukar inte va sådär jättegott när man väl äter det, även om man vart sugen på det, men idag var det otroligt gott.
Kvällen har ägnats åt Gossip Girl, duschen, mobilen och nu snart ska jag se på tv. Leila bakar får man ju inte missa ;o)

Imorgon har jag en rolig dag framför mig. Det är dags för halkbanan. Är riktigt nervös men alla säger ju att det är det roligaste med körkortsutbildningen. Ja jag får väl se. Jag vet i alla fall att jag kommer vara skiträdd för att köra i halka utan att kunna kontrollera bilen. Kan hända att jag skriker lite, hahaha. Jag hoppas jag inte får köra tillsammans med en annan kille. Då blir det pinsamt. Har helst en tjej bredvid mig som förstår hur jag känner =o)

Nej nu är det dags för Leila...  

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Har ätit frukost och tänkte faktiskt snöra på mig mina inlines och bege mig till gymmet lite senare. Har varit uppe sen 05.45 så det är ju lika bra att hålla igång =o)

Min tripp till Eskilstuna var mycket lyckad. Det enda negativa var att tiden gick för fort. Men det är sånt man inte kan rå över. Är mycket glad över att jag åkte =o)

Gårdagens middag intogs på "Papas Tapas" där jag åt nå grillspett med oxfilé och skit på (grönsaker kallas det) och så klyftpotatis och sås till. Otroligt gott. Åker ni till Eskilstuna så ät där =o)

None

Åh så skönt

Den där duschen satt där den skulle. Haha!

Som ni kanske märkte så tog jag en joggingrunda idag istället för att åka till gymmet. Orkade inte gå upp tidigt idag bara för att åka dit och jag har inte hela dagen på mig. Jag ska nämligen åka till Eskilstuna om 1 tim och 15 min. Så det kanske är dags att sätta lite fart...? Kanske slänger in en bild sen innan jag åker (om jag hinner).

Dagens träning


Kvällsbabbel

Imorgon blir det en sväng till gymmet. Känner att jag måste röra på mig nu då jag inte tränat sen i torsdags och då vart det bara en timmes promenad. Så egentligen har jag inte tränat sen i onsdags. Men what ever. Imorgon blir det i alla fall riktig träning. Jag undrar om det ska va bra väder?! Skulle vilja åka inlines dit. Aja, det återstår att se...

Snark

Jag sitter och spelar bl.a. Dragonforce och Dead by april på högsta volym och Hazel ligger och snarkar. Haha! Inget som bekommer henne inte =o)


Dagens låt

Dragonforce - Heroes of our time

Utbildningskontroll

Imorgon har jag utbildningskontroll, även kallad lilla uppkörningen, med bilskolan. Fatta att det bara är 3 veckor kvar tills jag ska göra teoriprovet och uppkörningen. Fatta att jag kan ha körkort om 3½ vecka. Helt galet!

Dom flesta är jättehemliga med när dom ska köra upp för dom tror det betyder otur, men jag är inte sån. Klarar jag det inte så är det ju knappast för att jag har berättat det för alla. Det borde ju snarare vara tvärtom att man kämpar hårdare just för att man vet att man får skämmas extra mycket när alla får reda på att jag kuggat. Eller varför folk nu inte vill berätta. Men det borde ju vara en extra sporre att alla vet. Vad vet jag. Jag vet i alla fall att jag inte skulle skämmas om jag inte klarar det på första försöket. Det är ju jättemånga som inte gör det. Och varför skulle det vara en dålig sak? Jag har aldrig haft "prov-nerver". I skolan kunde jag inför ett prov ha stenkoll, men när jag väl satt där tog nerverna över och jag fick black out och kom inte ihåg nånting. Sånt händer. Bara att göra om i så fall. Det är inte hela världen =o)



Brons


Det blev ett VM-brons i år i alla fall. Riktigt bra det också =o)

Rensning


Har suttit och rensat ut gamla oanvändbara nummer i mobilen. Man samlar ju på sig några genom åren och speciellt jag som har flyttat runt en del. Hittade gamla nummer ifrån Oskarshamn som jag knappast har någon nytta av idag. Och nummer ifrån Malung som t.ex. vårdcentralen, prästen Lennart och nån lärare som man knappast har kontakt med nu efteråt.
Hittade även en "Emma" och tänkte vem f*n är Emma? Jag känner ingen Emma. Så slog jag numret på eniro och hittade en adress i Oskarshamn. Efter mycket tänkande kom jag tillslut på att jag jobbade med en Emma när jag bodde där nere. Vilket minne man har =o/
Har också lyckats få in två "Magnus Rapp" och har ingen aning om vilket nummer som är nytt. Typiskt mig. Men mamma har säkert det "rätta".
 
Men nu har jag i alla fall (nästan) bara aktuella nummer i mobilen. Det går ju som lite fortare då när man ska leta reda på nått nummer =o)

"Söndagsnöje på hög nivå, hehe)

Hockeymatch på gång

Vi kan väl få ett brons i alla fall??!!!
Kom igen nu Tre Kronor!!!!

Kalas


Idag har vi haft kalas här hemma då pappa fyllde år i tisdags. Som vanligt är det lille Simon som hamnar i fokus när kameran åker fram. Han är ju så otroligt söt. Och idag fick han träffa valparna för första gången. Han älskade dom. Ville sitta hos dom hela tiden och gosa och pussa på dom. Ja ni ser ju själva på bilderna =o)
Först fick han en valp att gosa med men det räckte inte. Han ville ha alla valparna ♥

Se vilken fin paj jag gjorde idag också *host host* (tack ekströms)

Ego


Bjuder på en egobild idag. Har ju inte visat nån ny bild sen jag klippte mig och färgade håret och nu har det ju gått ett par veckor...

Vilken "underbar" dag

Jag skippade joggingrundan idag. Men man vet aldrig om jag får nått ryck senare. Har i alla fall varit duktig och pluggat ett par timmar idag. Man måste ju passa på när vädret inte är det bästa...

Har även gullat med valparna massor idag. Dom är ju så sjukt söta. Vill behålla allihopa =o(


Nu sitter jag och väntar på mat. Magen börjar skrika men så sugen är jag inte. Lövbiff, potatis och bea-sås står på menyn. Hatar lövbiff när man bara steker den. Torr och seg blir den. Fattar inte hur resten av familjen kan tycka det är gott. Själv använder jag bara lövbiff till grytor och wok. Bea-sås är ingen höjdare det heller.

Fan vad jag är gnällig idag känner jag. Men vafan, ibland får man väl va det å, eller hur?
Nej nu ska jag bespara er ifrån mitt dåliga humör. Jag återkommer när jag är gladare...

Mad

Jag är förbannad. Är det nu jag ska ut och springa? Det brukar ju gå bra att springa när man har en massa känslor inom sig som man inte vet vart man ska göra av. Funkade sist i alla fall...

Sorry grabbar =o(

Riktigt tråkigt för Tre Kronor. Dom har ju haft hur många chanser på mål som helst. Ska det va så svårt att peta in den?
Jag ledsnade lite och har inte tittat så noga på tredje preioden. Satt och surrade med lillebror en stund istället. Nu ska jag ägna resten av kvällen tillsammans med OTH innan jag somnar...

Varför...

...har jag inte bakat nånting till ikväll? Jag är ju sååå sugen och det skulle sitta perfekt till kvällens hockeymatch. Suck, vad trött jag blir... haha!!!

Fredagkväll

Kvällen spenderas framför tv:n. Hockey för hela slanten. Nu sitter jag och hejjar på USA. Inte fan vill vi ha Ryssland i final...
Sen är det dags för Sveriges match 20.15. Är skitnervös. Vi måste vinna!!!

Bjuder på en bild på min älskling. Se så söt hon är med benen i kors ♥

Jag blir aldrig brun - jag blir bara mindre blek


Har legat ute och försökt få lite färg på mig. Men det är väldigt kalla vindar ute emellanåt så jag stod bara ut i en timma. Sen fick Hazel värma mig ♥

Sista anmälningarna


Har spenderat morgonen åt att skicka sista inbjudningarna till klassfesten vi ska ha i sommar. Dom flesta har facebook och där har vi skickat dom flesta inbjudningarna. Men dom som inte har face har vi fått leta upp och nu har jag skickat sms-inbjudan till dom. Inte så formellt men skit samma. Nu är det bara två personer som inte fått en inbjudan än. Den ena killen ska jag samla mod till att ringa ikväll. Shit vad nervöst. Den sista killen har vi inte ens några uppgifter om. Inge nummer eller adress. I värsta fall får man väl försöka få tag på hans föräldrar...

Nu återstår bara att folket är intresserade och vill/kan komma.
Fan vad spännande det kommer bli att träffa alla gamla klasskompisar igen =o)

Jetski

Alltså i sommar skulle jag vilja prova åka jetski. Det ser så jäkla roligt och härligt ut. Tänk er att flyga fram på en sån på spegelblankt vatten. Underbart. Nu är problemet att jag inte har någon och känner ingen som har heller, så det kan bli lite svårt. Men visst fan hade det vart kul!

Lätt match


Fy fasiken vad bra Tre Kronor va ikväll. Det var så sjukt kul att se dom spela. Och Jonas Gustavsson var ju kung. Tjeckierna hade ingen chans. Nu väntar semifinal mot Kanada. Bara att ladda om grabbar. Imorgon blir det tufft.

Yoghurtbakad kycklingfilé


Ingredienser för 2 port:
2 kyckligfileér
250g potatis
1 tsk rapsolja
½ tsk salt

Marinad:

1 dl matyoghurt
1 vitlöksklyfta
2 msk finhackad oregano
1 msk smulad fetaost
2 tsk flytande honung
2 krm salt
1 krm cayennepeppar

Garnering:

basilikablad
2 svarta oliver

Tillbehör:

sallad
1 paprika
2 tomater
1 bit gurka

Gör så här:

Sätt ugnen på 225 grader. Skala potatisen och skär den i tunna klyftor. Lägg dem på ett smort ugnssäkert fat, men lämna plats åt kycklingen. Salta. Ställ in potatisen mitt i ugnen och tillaga ca 15 minuter.

Blanda samman marinaden och lägg ner kyckligen så att det kommer marinad runt omkring. Ta ut fatet ut ugnen och lägg kycklingfileérna med marinaden vid sidan av potatisen. Fortsätt att steka potatis och kyckling mitt i ugnen i ca 20 minuter. Kontrollera att kycklingen är genomstekt och garnera den med basilikablad och en oliv.

Servera kycklingen med potatisklyftorna och sallad.

Jag gjorde detta för 6 portioner och hade då inte plats för allt på ett och samma ugnsfat. Så jag gjorde kycklingen på ett fat först. (Dock tog det 30-35 min att få kycklingen klar och inte 20 som det står i boken).Sen fick det stå på köksbänken medan jag hade potatisen i ugnen. 5 min innan potatisen var klar ställde jag in kyckligen på botten av ugnen så den blev varm igen. Fungerade utmärkt. Sen så struntade jag i garneringen. Ett basilikablad känns lite onödigt och oliver är äckligt, hehe. Höftade också lite med kryddningen och vitlöksklyftorna. Gillar inte att följa ett recept till punkt och pricka. Sen så gjorde jag salladen som jag själv ville ha den. Grönsallad, paprika, tomat och fetaost.
Maträtten var otroligt god och kycklingen var helt  perfekt tillagad. Otroligt bra konsistens fick jag till.
Jag kommer garanterat att göra denna rätt igen =o)

Nu tar vi dom ;o)


Top chef Marie

Oh my GOD vilken god mat. Jag är så jävla grym på att laga mat (om jag får säga det själv, hihi). Men alltså det var femstjärnig restaurangklass på maten (återigen, om jag får säga det själv). Nu ska jag lägga mig och låta maten sjunka ner medans jag laddar för kvällens hockeymatch. Sverige - Tjeckien. Vi måste bara vinna


Dagens motion

Har varit ute i en timma nu med Hazel och Foppa. Fy fan vad jobbigt det är att gå med bägge två samtidigt. Dom ska ju hela tiden tävla med varandra och ingen vill ju gå bakom den andre. Så det är ständig dragkamp emellan dom. Är helt slut i armarna  nu. Tog inga bilder idag då jag hade fullt upp med vilddjuren. Men det var riktigt varmt och skönt ute och blåsten var bara skön och svalkande under promenaden.

Sol

Idag är det sol igen. Men om det är nån värme vet jag inte. Ser ut att blåsa en del. I alla fall så ska jag ge mig ut på en promenad med Hazel senare. Jag känner att mina värkande ben behöver mjukas upp lite så en promenad blir nog perfekt. Och Hazel blir nog glad =o)
Men första ska jag se Days...



Kvällens låt

Dragonforce - Dawn over a new world

"Sometimes in your darkest dreams you will feel the haunting pain
Silent tears of your hidden fears come to haunt you once again"

Räddningen


Morsan åkte till bro för att lämna av lillebror med tjej och på vägen hem köpte hon med sig choklad till mig. Nu är kvällen räddad =o)

Träningsvärk

Det börjar suga lite i benen nu. Jag undrar om jag kommer kunna gå imorgon, hehe. Först joggingrunda igårkväll och så inlines fram och tillbaka till gymmet idag. Men vill man bli fin får man lida...

Sug

Fasiken vad godissugen jag är. Har inte ätit godis på länge. Ja jag åt kakor och en bulle igår men nu menar jag godis. Choklad, lakrits och sura saker. Mmm vad gott. Synd att man bor så långt ifrån affären. Eller är det tur?
Djungevrål är en klar favorit i godisskålen. Helst blandat med choklad så chokladen får salt på sig. Mmm!!!

Tankar om morgondagens VM-match


Bengan håller på att arbeta med landslaget för att dom ska bli bättre i powerplay och har nu gjort en ny "superformation" där Huselius ska få mycket spelutrymme. Det tror jag är en bra idé. Huselius är vass när det gäller.
Förbannat tråkigt är det dock att matchen mot Tjeckien går imorgon och dessutom är den sena matchen. Vinner Sverige (vilket dom så klart ska göra) så blir det semifinal på fredag redan. Dom kommer ju knappt hinna återhämta sig inför det. Nej, det var riktigt dåligt beslut av dom att flytta matchen från onsdag till torsdag. Och allt på grund av en jävla fotbollsmatch. Vem fan bryr sig om fotboll egentligen? Men men, bara att ta det för vad det är och göra det bästa av det.

Fan vilket hockeyfreak jag har blivit. Har tittat på alla matcherna hittills i år och det är allra första gången. Kollade även på nästan alla matcher förra året men var inte lika insatt då. Jag har aldrig tyckt det vart nå kul, men det blir roligare ju mer man förstår och ju mer koll man har på spelarna och reglerna och allt sånt. Nu har jag lite mer koll och vet vad powerplay, boxplay osv är för nåt, hehe. Nu kan jag snart kalla mig ett äkta hockeyfan =o)

Dagens träning

♦ 25 min inlines till gymmet
♦ Biceps, triceps, bröst och mage
♦ 30 min inlines hem

(Mobilbloggade ifrån gymmet men det ville tydligen inte komma fram...
)

Det gick skitbra att åka inlines till gymmet. Vägarna var fina och jag kunde skejta på i racerfart ;o) Trodde det skulle gå vingligt iom att det var årets första åk, men det gick kanonbra. Men hem gick det dock lite trögare då jag hade motvind nästan hela vägen. Fy fan vad jobbigt det var. Kändes som jag stod still emellanåt.

Som sagt, vägarna var riktigt fina. Släta och jämna så jag kunde åka på med bra fart hela vägen. Sånt älskar jag =o) Kommer garanterat åka så ofta jag kan när jag ska till gymmet. Och fatta vilket sexigt ass jag kommer få av det ;o)

Nu luktar min fötter riktigt surt kan jag meddela. Haha! Ska snart hoppa in i duschen bara jag har skrivit klart här...


Svetten rann när jag kom fram till gymmet


Proffset ;o)

Inlinespremiär?


Jag funderar allvarligt på att åka inlines till gymmet. Perfekt dag att åka på då det inte är stekhet sol ute.

Det är dags

Tro det eller ej men idag ska jag till gymmet och pumpa lite. Jag undrar hur klen jag har blivit nu under mitt lilla "uppehåll"...

Kvällsfika


Nu har jag duschat och krupit ner i sängen och ska mumsa lite fika. Det förtjänar jag ikväll.

Dagens träning

♦ 31 min joggingrunda

Kände att jag var tvungen att fly undan lite. Komma ut och rensa tankarna. Så jag gav mig ut på en runda som blev 30 minuter lång. Om jag blev nå klokare vet jag inte men jag blev i alla fall lite sundare...

Klar!

Nu är jag klar med alla dataproven. Och själva sluttestet klarade jag galant. Fan vad nöjd jag är med mig själv nu =o)

Nu tänkte jag fräscha till mig lite och klä på mig. Har legat i pyjamas hela dagen och pluggat men nu är det dags att ta tag i den här dagen. Frågan är vad man ska göra...

Nattsamtal

Har legat och pratat i över en timma med min favorit-norrlänning nu. Härligt att höra hans röst och snälla ord innan jag ska sova. Du får mig alltid lika glad Johan. Kommer somna gott ikväll kan jag lova. Och snart ses vi äntligen igen =o)

Stefan Liv


Vilken snygging ;o)

Hundcafé


Kusin med Deelah och Hazel

(dålig bildkvalité men så blir det när man försöker ta kort på två hundar som inte vill vara still)


Efter förmiddagens körlektion mötte jag upp kusin för att gå på hundcafé med Hazel och Deelah. Gissa om Hazel trivdes? Men oj vad trött hon var sen när vi kom hem. Hon har vart helt däckad. Men det är otroligt bra för henne att få komma hemmifrån och träffa andra hundkompisar ♥

Dagens körlektion var min allra sista. På måndag har jag "lilla uppkörningen" och om 10 dagar är det halkan och sen är det bara två veckor kvar till uppkörningen. Det går undan nu på slutet... =o)

Ikväll har jag suttit med dataproven i 3 timmar. Är nästan klar med dom nu. Trodde det skulle vara mycket svårare än det var. Men det är mest diciplinen det är fel på för när jag väl sätter mig så går det undan. Men det är ju så tråkigt så jag skjuter ju på det hela tiden. Men nu när det gick så bra idag ska jag fortsätta imorgon och förhoppningsvis hinner jag klart med resten då så jag har allt gjort. Sen kan jag sätta igång med mitt "liv" igen. D.v.s träningen =o)

Kina VS Thai

Fasiken vad sugen jag blev på kinamat. Speciellt ifrån ett ställe i Oskarshamn. Maten där är den godaste jag nånsin ätit. Det vattnas i munnen på mig när jag tänker på det. Mmm. Fy vad jag vill ha...

Vet inte om det finns nån bra kinarestaurang här i Bålsta. Däremot finns det gott om thai-restauranger. Men alltså thai och kina går inte att jämföra. Thaimat är inte gott. För surt för min smak. Aaaah!!! Jag vill ha kinamat!!!!!


(google)

Behöver fler timmar

Har lite svårt att få tiden att räcka till just nu. Och tyvär är det träningen som blir lidandes. Jag måste verkligen lägga all min tid på körkortsteorin nästa vecka då alla dataproven ska vara klara nästa måndag. Imorgon har jag körlektion och kommer hem igen vid 2-tiden och då ska jag sätta mig direkt och plugga, plugga, plugga.

Det jobbiga är att jag har haft hela kvällen på mig att plugga men jag är så jävla trött idag. Och man kan inte plugga när ögonen håller på att ploppa ut ur huvudet. Så irriterande när jag vet att jag måste. Men nu blir det inga fler sena nätter för min del i veckan. Jag hoppas bara att jag kommer klara av proven rätt snabbt så jag kan hinna med gymmet också. Har inte vart där på 2 veckor och det ger mig ångest. Men samtidigt så har jag verkligen inte haft lust. Träningssuget försvann med solen. Men nu känner jag lite sug igen och det är dags att masa mig tillbaka och köra stenhårt för att trimma kroppen. Men som sagt... dataproven går först...

En dag på crossbanan













Så var man hemma igen efter en dag på crosstävling i Väsby. Tog 102 bilder =oP Var riktigt roligt, det var ju ett tag sen jag var på en crossbana senast. Blev även lite sugen på att köra själv. Fredrik får lära mig =oP

Åkte in på McDonalds på vägen hem. Satan vad gott det var. Magen skrek efter mat där på slutet. Trött i huvudet är jag också efter allt motorljud. Men det hör ju till ;o)

Nu ligger jag och glor på hockeyn. En viktig match då det är vinna eller försvinna som gäller, men som det ser ut nu ska det inte bli så svårt... =o)

Busy busy

Anneli och hennes Johan var förbi en stund idag och kollade på våra valpar. Senare på kvällen gick jag ner till dom där vi hade en slapp kväll framför tv:n. Robinson följt av Dreamgirls. Sen har jag och Anneli suttit och planerat klassfesten som vi tänkte ha i sommar. En återträff för alla vi som gick i "C" tillsammans. Det är ju 10 år sedan vi splittrades. Inbjudningarna är skickade och nu är det bara att vänta och se om dom andra är intresserade... =oP

Imorgon blir det en rolig dag. Jag, Anneli och Fredrik ska till Väsby och kolla cross-tävling. Nice, var ju ett tag sen man såg en sån senast. Ska bli riktigt roligt. Men nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka upp imorgon bitti...

Valborgsfirandet och 1:a maj



Som så många andra måste jag säga att bloggen kommit lite åt sidan den senaste tiden. Vilket väder. Det är helt underbart!
Tänkte komma med en kort sammanfattning av de senaste 2 dagarna...

Igår var det valborgsfirande. En lugn kväll för min del med trevligt sällskap och gott dricka. Kom dock hem halv 4 imorse. Hur kunde det bli så sent?

Idag har det vart soft hela förmiddagen. "Ångbad" hemma hos M. Satte på duschen och stände dörren så hela badrummet fylldes av ånga. Sen låg vi i badkaret och bara njöt. Har man ingen bastu så gör man sin egen bastu =oP

Åkte hem vid 13-tiden och mötte sedan upp Anneli för lite catching up. Vi gick ner till sjön där det var otroligt vackert med solen och det spegelblanka vattnet. Några båtar som åkte förbi och en vattenskoter såg vi också. Hade velat sitta där hela kvällen men man måste ju äta också =oP Nu är jag lite rödbränd om huden. Solen är otroligt stark nu så man får passa sig.

Kvällen står ännu oplanerad men nåt ska väl hittas på...

RSS 2.0