Styrketräning för henne


"Styrketräning för henne
är den första svenska boken som utgår från kvinnans behov. Den personliga tränaren Elin Sundell har i flera år arbetat med tränande kvinnor och har tagit fram träningsprogram som är anpassade för kvinnokroppen.

Här berättar hon hur kvinnor ska lägga upp träningen och förklarar varför de bör träna på ett visst sätt. Hon presenterar flera effektiva program med övningar som är gjorda för kvinnor, från inledande program som stärker de muskler som är allra viktigast till tuffa program som ger en ordentlig genomkörare.

Bokens cirka 70 övningar stärker kroppen inifrån och ut, vilket ger resultat som håller i längden. Man blir inte bara starkare, utan får även en friskare och snyggare kropp. Precis vad vi alla vill ha och behöver.



Elin Sundell
är före detta landslagsgymnast och fitnesstävlande med medaljer i SM och junior-VM. Hon är tidigare känd som "Amber" i TV4:s Gladiatorerna och som träningsexpert i Forma Kroppen på TV4+. Hon arbetar i dag bland annat för Sportguiden och Sport & Hälsa och är en mycket uppskattad föreläsare."
______________________________________________________________________________________

Den här boken tycker jag är bra att ha i bokhyllan. I alla fall för oss styrketränare. Behöver man tips på nya övningar eller vill kolla upp något man undrar över är det bara att ta fram boken. Där finns enkla grundövningar som vi flesta känner igen. Men man kanske har glömt bort en del av dom. Bra att bli påmind om så att man kan variera sin träning och inte bara nöta på samma övningar hela tiden. Variation är nyckeln till resultat! 
Dessutom är det bra att den fokuserar på träning för tjejer. Vi tjejer får inte samma resultat som killar och vi fokuserar inte heller på samma saker. Det tar även längre tid för tjejer att få synliga muskler. Vi har mer fett på kroppen och vi är inte "skapta" för att ha en muskulös kropp. Så det är jättebra att Elin tipsar oss som vill bygga muskler om hur vi ska gå till väga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0